#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Sabri'nin önünde müthiş oynadı. Hayranım sana Keita. Fener maçında da böyle bir oyun bekliyoruz senden....

Simdi rakiplirimizde su kalan haftalarda sadece Keitayi durdurmak icin en az 2 futbolcu görev alicak. Keita cok tekme yiyebilir. Bazen etkili olmadigi maclarda morali cok bozuluyor Keitanin ve gereksiz hareketler yapiyor Umarim su kalan haftalarda sinirlerine hakim olur. Artik Keitayi durdurmak icin ölümüne oynicaklardir. Hele Bursa, Trabzon ve fenerle olan maclarimizda Keitaya adim attirmamak icin ugrasicaklardir.

Iste bu maclarda Arda, Jo, Elano, Baros, Gio gibi isimler devreye girmeli :)

Yahu suraya bak, Keitayi adim attirmasinlar ama bu kez Arda yi kim karsiliyacak? Ya Jo, Barosu? Elano, Gio? ))

İyi oynuyor, son 6 maçın 5'inde skora katkı yaptı. Fakat biraz daha derli toplu oynasa daha da fazla katkı sağlayabilir. Çünkü top ayağına geldiği zaman %70'lik bir oranla sadece kendi gitmeyi deniyor ve çok sık top kaybı yapıyor. Biraz daha takım oyununa yönelik oynasa ve savunma kalabalık olduğu zaman bireysel oynamayı düşünmese maçlarda 1 gol 1 asist yerine 3 gol 3 asistle bile oynayabilir :)

Simdi rakiplirimizde su kalan haftalarda sadece Keitayi durdurmak icin en az 2 futbolcu görev alicak. Keita cok tekme yiyebilir. Bazen etkili olmadigi maclarda morali cok bozuluyor Keitanin ve gereksiz hareketler yapiyor Umarim su kalan haftalarda sinirlerine hakim olur. Artik Keitayi durdurmak icin ölümüne oynicaklardir. Hele Bursa, Trabzon ve fenerle olan maclarimizda Keitaya adim attirmamak icin ugrasicaklardir.

Iste bu maclarda Arda, Jo, Elano, Baros, Gio gibi isimler devreye girmeli :)

Yahu suraya bak, Keitayi adim attirmasinlar ama bu kez Arda yi kim karsiliyacak? Ya Jo, Barosu? Elano, Gio? ))

Bence santosu tutmak için hiç uğraşmasınlar o zaten bir şey yapamıyor ve onun yüzünden 10 kişi oynuyoruz.

kontrolsüz güç bu adam :) f5 maçında jo ve keaita dan çok şeyler bekliyorum... malum fener zenci sever :)

bu takımı komple avusturalyalı ve fildişili doldurun abi . Elemanlar süper oynuyor:D Keita allahın var kralsın kral. Trabzona da yardır koçum

Fox'ta Gürcan Bil(mez)giç Keita için devamlı olumsuz şeyler söyleyince Oktay Derelioğlu aynen şu cevabı verdi :" Şu an sana fb'liler bile gülüyordur" :)

Ekşiden

"Galatasaraylıların bugün doğan çocuklarına isimler: erkek olursa Abdül, kız olursa Kader, üçüz olursa Abdül Kader Keita.."

Ulan nereden gelmiş Allahsızın aklına :D

Fox'ta Gürcan Bil(mez)giç Keita için devamlı olumsuz şeyler söyleyince Oktay Derelioğlu aynen şu cevabı verdi :" Şu an sana fb'liler bile gülüyordur" :)

Ahaha gerçekten oldu mu ya böyle bir şey..:D Gürcan'ıma laf söyletmem kimseye, şimdiden söyleyeyim..:D

Gürcan Bilgiç'e kendi işine bakmasını öneririm. Ezikleşmesin.

keita.jpg

modern futbolda teknikle birleşen hız vede gücün belirleyici olduğunun en acık delile kader keitadır...

Eskiden hep yabancı takımlarda izlerdim böyle oyuncuları ve neden bizde böyle oyuncular olmaz derdim.Spikerlerimiz hep bu adama çok dikkat çok hızlı şöyle böyle derdi hep özenirdim.Sonunda bizde de böyle bi oyuncu var KEİTA.:).

Tekrar teşekkürler YÖNETİM.

İyice müthi oynamaya başladı yav :).

Eskiden hep yabancı takımlarda izlerdim böyle oyuncuları ve neden bizde böyle oyuncular olmaz derdim.Spikerlerimiz hep bu adama çok dikkat çok hızlı şöyle böyle derdi hep özenirdim.Sonunda bizde de böyle bi oyuncu var KEİTA.:).

Tekrar teşekkürler YÖNETİM.

İyice müthi oynamaya başladı yav :).

keita transferi bence gelecekdeki transfer politikasına vede transfer edilecek oyuncuda olmazsa olmaza acık secik bir örnekdir..

güc ile desteklenmiş teknik... tek başına teknik olmuyor ..

Ahaha gerçekten oldu mu ya böyle bir şey..:D Gürcan'ıma laf söyletmem kimseye, şimdiden söyleyeyim..:D

Oldu....

Hatta Gürcan daha da ileri giderek "Takımın yıldızı Keita ise ve Keita mükemmelse neden GS Avrupa'da yok,Türkiye Kupası'ndan elendi?" gibi kıskançlık ve eziklik dolu cümleler kurdu.

Bunun üzerine Oktay da şu cevabı verdi:" fb de yok, bjk de yok...Çok objektifsin bu akşam" :)

Geri
Üst Alt