#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Sol kanatta çok da etkili değildi ikinci yarı bi ara oyundan çıktı sandım.

Mantalitesi barış özbek. Farkı kabiliyeti süper. Ama bugün trabzonlu olsam şu şişe olayından sonra iyi şeyler söylemezdim kendisine

Dünya kupasından sonra iyi bir fiyata satılabilir yerinede Giovaninin bonservisi alınmalı.

Adamı 3-4 kişi tutuyo, ilerde top tutamıyoruz, NAPSIN KEİTA!!!!!

Yine bugun yaptımız butun etkili ataklarda keita varda.

1 hafta öncesine dönsek adam kral şimdi herkes yine dönmüş anasını satayım. Trabzon seyircisini tahrik edecek en ufak bir hareket yapmadı adam. Sanki hareket falan çekti tribünlere. Salak Trabzon seyircisi kendi kendine gaza geliyor.

Takımdaki en tuttuğum adam, markajlardan kurtulduğu zamanlarda yine yardırdı. Yardıradur Keita. Fener maçında Mabedde taraftarında desteğiyle, fener savunmasını çok rezil durumlara sokacaksın. Bundan zerre şüphem yok.

Yardım edecek bir futbolcu yoktu bugün Keitaya adamı 2 3 kişi tutmakta zorlandı bile. ama deplasmanda pek yok Keita.

1 hafta öncesine dönsek adam kral şimdi herkes yine dönmüş anasını satayım. Trabzon seyircisini tahrik edecek en ufak bir hareket yapmadı adam. Sanki hareket falan çekti tribünlere. Salak Trabzon seyircisi kendi kendine gaza geliyor.

Takımdaki en tuttuğum adam, markajlardan kurtulduğu zamanlarda yine yardırdı. Yardıradur Keita. Fener maçında Mabedde taraftarında desteğiyle, fener savunmasını çok rezil durumlara sokacaksızn Bundan zerre şüphem yok.

+1905 +1905

Millet satılsın diyo ya inaniyorum, sağ kanatta barışı oynatırız o zaman ne güzel, nasıl olsa kendi evladımız o değilmi :rolleyes::(

haftaya zenciliğini konuştur keita başka bir şey istemiyorum. sen çaba gösterme, sadece olduğun gibi takıl zenciliğin kendiliğinden konuşacaktır sadece kırmızı kart görmemeye çalış.

Oha arkadaş Keita satılır mı ? Takım deplasmanlarda rezil oynuyor+ Keita'nın başında 2 adam

Hemen de satmışsınız :asd:

Bu orta sahayla Keitadan zerre verim alamazsın.

Oha ya bu adama satılır mı diyorsunuz bir de ? Vallahi inanılmaz şeyler görüyorum. Topla buluşamadı doğru dürüst. Ve topu aldığında 3-4 kişi birden bastırdı direkt.

Bu adam satılır mı ya :) ?

Onu satıp Dos Santosun bonservisini mi alalım?İşte bu akşamın süper espirisi(!)Keitanın tırnağını Dos santosa değişmem.O oynasın diye Keitayı sol tarafta oynatanda kabahat.İkinci yarıda Elano çıktıktan sonra onun yerinde oynadı.Yorumlara bak.Allah allah.

İkinci yarı Sayın Rijkaard Keita forvet arkası oynatma çabası sildi çocuğu.

keita napmaya çalışıyo anlamıyorum, şişe ona gelmedi kendini yere attı ne kazandırdı takıma yani ne işe yarıyo yaptığı bu hareketler anlamıyorum.

herkes de Keita yı eleştiriyor bu akşam, yorumcular, burdaki vatandaş

benim izlediğim Trabzon Keita yı tutabilmek için ciddi çaba sarfetti, buna rağmen Keita maçın bütününde kayıp değildi, pozisyonlarda yer aldı.

yani oyuncular çok kolay rezil veya vezir edilebiliyor, günlük, anlık yorumlar had safhada. yani Trabzon gibi ciddi bir deplasmandasın, Keitadan geçen haftaki şekilde performans beklemek haksızlık olur

Yazıklar olsun Keıta !!

Bu yorum futbolu ile ilgili kesinlikle değildir Su şişesi olayı ile ilgili Hiç yakıştıramadım . Keşke her yabancı Kewell gibi profosyonel olabilse

Geri
Üst Alt