#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

neden maçın başında gereksiz yere hiçbirşey yokken sanki ayağına birşey gelmiş gibi kendini yere atıp ortamı geriyorsun.seyirci baskısını arttırıyorsun.kesinlikle takım oyuncusu değil.bazı şeyleri hep görmezden geliyoruz.kendisini düzeltmesi lazım yoksa senede ali samiyenden başka bir yerde görmeyiz

Bende bunu yazmak için girmiştim sen yazmışsın renktaş aynen dediğin gibi.

Sol kanatta oynatmak ta neyin nesi. Adam hangi meviide verimli oluyorsa orada oynatılmalıdır. Nerede oynayacağını şaşırdı herif. Atılan su şişesine gösterdiği tepki anlamsız ve cok yanlıştı.Bu hastalıktann kurtulması lazım.

bence birilerinin bu tarz hareketlerin Galatasaraylılık duruşuyla ters düştüğünü söylemesi lazım Keitaya...

(su şişesi olayından bahsediyorum)

Keita bazı hareketleri çok abartıyor. Aklıma gelenler şunlar; Kayseri maçında Hakan Aslantaşın ufak darbesiyle elektrik çarpmışa döndü. Dünde hiç birşey yokken çok anlamsızca hareketler yaptı. Daha niceleri var. Bunlardan kurtulması gerek.

ne kadar iyi oynarsa oynasın kesinlikle şu saçma sapan blöfleri bırakması lazım ve deplasmanlarda da oynamayı öğrenmesi lazım artık .

Oyununa lafımız yok tabi de artık bu işi abartıyor. İlk geldiğinde Baros'ta çok yapardı.

Çok çirkin duruyor gerçekten. Ne kazanacaksın orda topu dışarı atarak. top zaten sende ve atak geliştiriyorsun.

Bir an önce uyarılmalı derhal.

Ayağına dokunan bir su şişesi seni yere yatırıyorsa top oynama Keita,seni ne çok severdim ama dün aklında futbol oynamak yoktu ve yenilgide pay sahibisin...

Hani televizyona çıkan birinin yaptığı bir gafta sen utanır da kanalını değiştirmek istersin ya, işte tam olarak onu yaşattı bana dün akşam. Yapma... Soğutma kendinden beni.

ceza alması gündemdeymiş cinsel bölgesini eliyle dokunduğu için tribünlere doğru

nasil bir mac var bir mac yok, adam her mac 3,4 kisi tarafindan tutuluyor, yanindaki orta saha oyuncularin beceriksizliginden, rahat oynayamiyor, baris, topal, sarp biraz is yapsa forvetlerimiz daha rahat oynayacak bkz barca

Ayağına dokunan bir su şişesi seni yere yatırıyorsa top oynama Keita,seni ne çok severdim ama dün aklında futbol oynamak yoktu ve yenilgide pay sahibisin...

Keita sahaya atılan maddeler konusunda çok hassas bir futbolcu.

Bunu sadece Trabzonspor maçında yapmış olsa neyse

ne zaman atılsa yapıyor.

Keita'nın tek problemi zor maçlarda oynatılmaması veya oynayamaması.

Haklısın bir bakıma bence Keita orada öyle yaparak hem Trabzonlu taraftarı galyana getirdi hemde Ts li futbolcuları dahada yüreklendirdi ve kendini bitirdi kafa olarak.:yup:

Top class takımlarda oynayamamasının sebebi belli oldu benim gözümde dün Süreklilik eksikligi+Oyun dısı etkenlerden cabuk etkilenmesi Bu oyun icinde artisligi iyi hosda Fazlası zarar be keita bu taraftar barosu cok sever ama 2-3 hafta eliyle toplları önüne alıyor diye bi o kadarda eleştirir bende seni cok seviyorum ama su hollywood işlerini bi kenara koy artık

ne zaman belli olacak ceza durumu?

seyircisiz cezadan kurtulduk ama bakalım bu durumdan nasıl yırtacaz...

ne zaman belli olacak ceza durumu?

seyircisiz cezadan kurtulduk ama bakalım bu durumdan nasıl yırtacaz...

Yırtmak yanlış olur, zaten Ankaragücü maçında yaşanan olay

para cezası dışında hiçbir ceza gerektirmeyen bir durumdu.

Keita'nın Fenerbahçe maçında olması ya da olmaması

şimdiye kadar ki derbi performanslarına bakacak olursak

bana göre çok da önemli değil.

Geri
Üst Alt