#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Sene sonunda gitsin bizden. Şurada yazılanlara bakınca ben utandım sizden. Adam yardırdığı zaman süper, 3 kişi tarafından markaj yiyince kötü. Yok efendim deplasmanlarda kötüymüş, takım komple kötü zaten. Arda sanki deplasmanlarda çılgın atıyor da bizim haberimiz yok.

Yardıradur Keita, haftasonu fb maçında coşunca burada neler yazacaklar çok merak ediyorum.

umarım ceza almaz ama alması durumunda alternatif olarak Gio var.

ceza alması gündemdeymiş cinsel bölgesini eliyle dokunduğu için tribünlere doğru

yaptığı son derece terbiyesizce bir hareketti.aksam maçta olaylar çıksaydı,trabzon halkını kutluyorum sağduyulu oldukları için.

muhtemelen 3 maç ceza alacaktır.eziklerde volkan aynısını yaptı 3 maç verdiler,keitaya da vereceklerdir.

yaptığı son derece terbiyesizce bir hareketti.aksam maçta olaylar çıksaydı,trabzon halkını kutluyorum sağduyulu oldukları için.

muhtemelen 3 maç ceza alacaktır.eziklerde volkan aynısını yaptı 3 maç verdiler,keitaya da vereceklerdir.

5 maç almıştı...

Keita'yı izledikçe Lincoln'ün ilk sezonu geliyor gözümün önüne... :(

Yahu Volkan Lincolnü kovaladigi icin yemisti 5 mac ceza, siz ne diyorsunuz.

Keita ceza meza almaz, feneri de öper.

Yahu Volkan Lincolnü kovaladigi icin yemisti 5 mac ceza, siz ne diyorsunuz.

Keita ceza meza almaz, feneri de öper.

o dediğin kupa maçı idi 2-1lik...

bizim dediğimiz geçen seneki 0-0 lık samiyendeki maç...

4 kırmızı kart çıkmıştı, maç bitince de volkan sahanın ortasına gelip kasıklarını tutmuştu seyirciye doğru...

keita bal gibi de ceza alır hemde bal gibi...

İyide Keitanın sırtı dönük o pozisyonda neresini tuttuğu bile belli olmuyor.

4 kırmızı kart çıkmıştı, maç bitince de volkan sahanın ortasına gelip kasıklarını tutmuştu seyirciye doğru...

O hareket yüzünden ceza mi almisti Volkan?

Sene sonunda gitsin bizden. Şurada yazılanlara bakınca ben utandım sizden. Adam yardırdığı zaman süper, 3 kişi tarafından markaj yiyince kötü. Yok efendim deplasmanlarda kötüymüş, takım komple kötü zaten. Arda sanki deplasmanlarda çılgın atıyor da bizim haberimiz yok.

Yardıradur Keita, haftasonu fb maçında coşunca burada neler yazacaklar çok merak ediyorum.

Düşüncelerini sonuna kadar DESTEKLİYORUM renkdaş..

Eleştirmek kolay değilmi arkadaşlar..O görüntülerde birşey yapıp yapmadığı belli bile değilken birkaç maç düşüşe geçti diye ve kanıtlanmayan söylenti olaylar oldu diye bukadar eleştirilmez bir insan..Adama her maç kaç kişi markaj yapıyor kendiniz görüyorsunuz..O daha 2 sayfa öncesine kadar yere göğe sığdıramadığınız Abdul Kader Keita hatırlatırım.Ve sene başından beri bize kazandırdığı puanlarıda gözardı edemezsiniz.Birazcık seviyeli olalım eleştirilerimizde..Oda Kutsal Parçalıyı terinin son damlasına kadar terletenlerden..

Anıl renkdaşında dediği gibi..Fb maçında coşunca ne yazacak eleştirenler bende çok merak etmekteyim..:o

Formanın üstünden yaptıysa birşey olmaz. Adam afrikalı. Herkes kendi gibi sanmasın Keitayı

Konuşturmayın insanı ihtiyacı vardır yapmıştır.

Zaten trabzon taraftarı o anda ne tepki verdi ne bişey.

Ama yaptıysa yazık

kameraya arkası dönükken tam olarak ne yaptığını nası anladın sorabilirmiyim,belki şortunun o bölgesini düzeltti adam,sen pantolon falan giyince arada o bölgeni düzeltme ihtiyacı duymuyomsn hiç

(seviyesizce bişi yazmıyorum olan şeyler bunlar yanlış anlaşılmasın:D)

dokunmayın popitoma adam hazırladı (tüm varlığıyla) feneri bekliyor işte

Haftaya derbide hayatında görmediği kadar su görecek,kaçıp soyunma odasına oturabilir...

ilk maçda sen atıldın bu sefer çok iyi oyna sen rakibi attır oyundan.

Ceza falan gelicek diyenler var ?

Geri
Üst Alt