#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Ben Fener derbisinde Keita'dan mükemmel bir oyun bekliyorum.

Alisamiyen'de zaten çok iyi oynuyor.Sorun deplasmanlardada aynı performansı sergiliyememesi.

Hadi be keita bu maç şovunu yapta sarı kırmızı renklere gönül vermiş herkesin kalbindeki yerini sağlamlaştır.

Sene başında sana sallayan satılmış medyayada en güzel cevabı bu maçtaki mükemmel oyununla ver.

Adam şortunu düzeltti bizim forum bile sallamış yav :p

servette trübünlere karşı sümkürüyor. 10 maç ceza lazım :D

Keita'nin MR'ü cekilmis, sol bacaginda 3 damla su tespit edilmis. Asitli su, bacakta 1. derede yanma etkisi yapmis. Fenerbahce macinda yok.

Saka bir yana, cak leyn golünü pazar günü, at taklani son bir defa popitom benim! :p

karşısında ya savunma fakiri dos santos yada ne yaptığı belli olmayan wederson oynayacak, hatta belki ikisi birden de olabilir... ama ben diyorumki bu adam oynarsa ikisini üst üste katlayarak geçer o kanattan... otoban yapar orayı...

Önemli maçların hepsinde Keita'yı kilitlediler , yine kilitleyecekler.

Keita'nın maç içinde ritmi umarım bozulmaz. önce kafa olarak maça hazır olur. Trabzonda daha maçın başında su olayını hepimiz gördük.ritmi bozulunca keita her şeyi tek başına yapmaya çalışıyor, pas vermesi gerekirken şut vurmaya başlıyor.rakip takımı tek başına çalımlamaya çalışıyor. E haliyle fazla efor sarfediyor. Zaten gücü ile fark yaratan oyuncu olması NEDENİ ile güçsüz düşünce sinirlenmeye falan başlıyor ve ilerleyen dakikalarda oyundan tamamen kopuyor.keita'yı izlerken böyle bir oyunucunun türkiye de hem de bu yaşta ne işi var diye düşünüyordum.keita, lyonu bırak bence manu da chealse de filan oynar, gibi me geliyordu.20 25 maçını izledikten sonra anladım ki saha içinde maçın kahramanı olma hevesiyle biraz da ego diyelim, nedeni ile takım disiplininden hemen kopması, onu takım oyunu oynayamaYAn uyumsuz oyuncu yapmış.onun kariyerini bunlar olumsuz yönde engellemiş.

Cocuk olur.

60636920yy0.jpg

Geri
Üst Alt