#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Sanki Keita olmazsa gol atamayız gibi geliyor.

Maça rezalet ve ötesi başladı.İlk defa kendisini ciddi anlamda eleştirdim.Ama asistlerden sonra toparladı.Neill'ın golde de payı olduğu söylenebilir.Yalnız birkaç maçtır şutları Sabri gibi. :)

O da konsantrasyon ve heyecan kaybı yaşıyor. Doğaldır. Buna ragmen 2 asist ve 3. goldeki çabası ona yaılan artılardan..

İlk yarı kramponunu değiştirmesi gerektiğini düşünmüştüm :D

Durup dururken düşüyordu :D

Takimi sirtlayan futbolculardan biri. 10 aist 4 golle oyniyor. Lyon da 2 yil kadroya bile girememis, cogunun youtube dan tanidigi bir futbolcu dan bahsediyoruz. Bu kadar iyi bir Keita kimse beklemiyordu sezon öncesi. Kesinlikle protesto falan hak etmiyor, tam tersi diger futbolculara göre takimi ayakta tuttugu icin destege ihtiaci var.

Büyük maclarda kötü oynadigi falan da yok. Sadece fenere karsi oynadigimiz 2 macta birsey yapamadi ve bu yüzden taraftar hayal kirikligi yasiyor ki bence cok yanlis.

Dün sahada Baros-Keita ikilisi maçı koparan ikili oldu.

Takimi sirtlayan futbolculardan biri. 10 aist 4 golle oyniyor. Lyon da 2 yil kadroya bile girememis, cogunun youtube dan tanidigi bir futbolcu dan bahsediyoruz. Bu kadar iyi bir Keita kimse beklemiyordu sezon öncesi. Kesinlikle protesto falan hak etmiyor, tam tersi diger futbolculara göre takimi ayakta tuttugu icin destege ihtiaci var.

Büyük maclarda kötü oynadigi falan da yok. Sadece fenere karsi oynadigimiz 2 macta birsey yapamadi ve bu yüzden taraftar hayal kirikligi yasiyor ki bence cok yanlis.

Lyon küçümsemesine katılmıyorum Baros´ta fazla forma şansı bulamıyordu Lyon´da Lyon , Porto gibi takımlar bizden kalıte olarak çok daha üst seviyededir Bu yüzden yedek oyuncuları bile fark yaratıyor Bu arada Keıta´nın Lyon´da yedek kalmasının tek nedeni futbol kalıtesi değil

Lyon küçümsemesine katılmıyorum Baros´ta fazla forma şansı bulamıyordu Lyon´da Lyon , Porto gibi takımlar bizden kalıte olarak çok daha üst seviyededir Bu yüzden yedek oyuncuları bile fark yaratıyor Bu arada Keıta´nın Lyon´da yedek kalmasının tek nedeni futbol kalıtesi değil

Ben Lyonu kücümsemek icin yazmadim onu. Demek istedigim 2 yil dogru düzgün top kosturmamis, formda olmayan bir Keita geldi bize ve hemen ilk sezonu olmasina ragmen (uyum sorunu, hazir olmamasi falan bahane etmeden) cok iyi performans gösteriyor biz de.

Hani satılmalıydı ? Hani deplasmanlarda yoktu ? Keıta reis bu takımın vazgeçilmezi olduğunu , ondan iyisini alamayacağımızı gösterdi bugun birkez daha Onu geçtim adam savaşıyor , aldığı paranın hakkını veriyor .

Keita satilmali diyen satilmali.

takımdakı en iyi oyuncumuz hatta süperligdeki en iyi oyuncu

Her maç yine über çalımlar atıyor. Yeter ya Keita, adamlara küfreder gibi çalım atıyorsun. Küfür etsen bu kadar alınmaz karşındaki adamlar. :D

Açık ara ligin en iyi oyuncusu bence. Bu adamı alıp direkt Barça'ya koy, oynar. Böyle bir oyuncuyu 8m euroya kapatmak çok büyük bir başarı.

Deplasmandaki Atletico maci aklima geliyoda, Real Ronaldo takasi ile falan gelmesin Florya'ya? Gerci bana kalsa o takimdan M.Diarra disinda tek bir adam almam. Zenci'ye karsi zenci, fair play olmaz mi Hayri aga?

Hic de olmaz reis.

Keita gibi kafasi calisan zenci futbolcu dunyada sayili. Diarra gibi Kunta Kinte mantalitesiyle top oynayan adamlari Keita'yla takas edeceklerse ustune 10 milyon euro versinler.

Çakma keita barçada ulen. :asd:

image-2F0E_4BC9FE9F.jpg

Geri
Üst Alt