#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Hic de olmaz reis.

Keita gibi kafasi calisan zenci futbolcu dunyada sayili. Diarra gibi Kunta Kinte mantalitesiyle top oynayan adamlari Keita'yla takas edeceklerse ustune 10 milyon euro versinler.

"LOS SALAKTIKOSlar" onuda verir Hayri sen merak etme :2_thumbs_up_-_anima

Çakma keita barçada ulen. :asd:

image-2F0E_4BC9FE9F.jpg

:asd:

"LOS SALAKTIKOSlar" onuda verir Hayri sen merak etme :2_thumbs_up_-_anima

Valla bence Keita'ya Diarra + 10 milyon euro salaklik degil hak teslimati olur ustad, Diarra ne ki Senegal ormanlarinda koruculuk yaparken hasbelkader topcu olmus bi herif...

Valla bence Keita'ya Diarra + 10 milyon euro salaklik degil hak teslimati olur ustad, Diarra ne ki Senegal ormanlarinda koruculuk yaparken hasbelkader topcu olmus bi herif...

Anlamadin beni. Keita Manu'da oynasa tamam'da, ne Real Galatasaray gibi Avrupa'da ismini unutturmus bi kulube Diarra + 10 milyon verir, nede bizimkilerin bunu isteyecek kadar vizyonlari genis.

Ama dedigim gibi, LOS SALAKTIKOS bu verir mi verir. Cash cok zira :2_thumbs_up_-_anima

Anlamadin beni. Keita Manu'da oynasa tamam'da, ne Real Galatasaray gibi Avrupa'da ismini unutturmus bi kulube Diarra + 10 milyon verir, nede bizimkilerin bunu isteyecek kadar vizyonlari genis.

Ama dedigim gibi, LOS SALAKTIKOS bu verir mi verir. Cash cok zira :2_thumbs_up_-_anima

Vermez tabi vermeyecegini ben de biliyorum, teorik olarak Keita'nin Diarra + 10 milyon etmesi lazim onu diyorum, ama gercekte Keita + 10 milyon'a falan verirler anca Diarra'yi.

Kara aslanımız bizim. Yine döktürdü bugün. :005:

Hani deplasmanda oynayamıyordu Keita Ali Sami Yen topçusuydu :asd:

cok iyiydi

kalan maclarda boyle oynasa sirtimiz yere gelmez

deplasman fobisi saçmalığını yendik geride bıraktık bence en zor maçımız ibb maçı olacak abdullah avcı o maça yatacak gibi zorlanacağız ama 1 golle kazanırsak yeter nolcak 3 puan önemli bu dakkadan sonra

Takımına her zaman faydalı olur müthiş yetenekli,tek düşüncesi takım duygusu olmalı,kendini daha az yorup asist için uğraşmalı.

Abdul Kader Keita açık ara takımdaki en iyi oyuncudur.

Takımda Arda,Baros,Kewell,Gio,Elano hatta Jo gibi yetenekli oyuncular var ama Keita bir başka be :)

Geri
Üst Alt