#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Ben satılması taraftarıyım biraz ahlaki yönden zayıf bir arkadas . Trabzon macında yaptıgı hareketten sonra gözümden düstü .

Keita'yı gönderiyorsunuz.

Herkesi yollayalım o zaman.

Her sene farklı takım mı kuracağız.

Keita yeterince istikrarlı değil.Ama Galatasaray'da her zaman istikrarlı kalacağına inanıyorum.

İstikrarlı değil ne demek?Her maç mükemmel oynayacak maçı kurtaracak diye bir kaide yok.

Bu sene Keita sayesinde çok maç kazandık. Keita olmasaydı dururumuz çok daha kötü olurdu.

Ben diyorumki keita kalacak hatta diyorumki gelecek yil takimda kopru arda keita ve neill olacak

Keita kalsın, mükemmel bir sağ açık. Profesyonellik ögrenecek daha Rijkaard-Neskeens'den.

Ben satılması taraftarıyım biraz ahlaki yönden zayıf bir arkadas . Trabzon macında yaptıgı hareketten sonra gözümden düstü .

Kesin o hareketi yaptı, yani hemi, eminsin bu kadar, üstelik bu kadar yalan haber yapan bir medya varken, arka taraftan çekmişler siz de bunu yiyorsunuz, işte hemen gaz geliyorsunuz.Sonra da biz böyle futbolcuları arıyoruz ligimizde, yok arkadaş yaramaz bize Keita, Elano, filan gönderilsin tüm yabancılar, üstelik bu kadar düşmanları varken.

Ulan Becekeliler'in Nouma'sı tombala çeker, ona sahip çıkarlar. Bizim Popito'muz aslı olmayan, yapıp yapmadığı belli olmayan bir hareket yapar gitsin mitsin deriz. Ne ayağız biz yav.

O bölgede bir yıgılma olucak . Giovani - Aydın - Erhan - Berkin hepsi o bölgede oynayabilcek isimler .

Giovani dışında seneye 18 görebileceğini düşündüğün var mı?

Seneye kurulacak iyi bir orta sahayla çok daha iyi verim alacağız ondan. Üstündeki yük inecek. 2-3 kişi basıyorlar Keita'ya. Ama nedense bir türlü diğer adamlar devreye giremiyor defansın boşalttığı bölgelere kaçacak orta saha adamımız yok.

Keşke takımda bir tane Fildişi Sahilinden daha futbolcumuz olsa birlikte ne coşarlardı...

Keita Yattara nın bi üst versiyonu lige ve takıma renk katıp aynı zamanda kazandırıyo kesinlikle kalmalı.

Bu üst/alt versiyon olayı da moda oldu. İnsan olduklarını unutmayalım beyler :D

bu adam bizde degilde barcelonada olsa ne işi var barcada demem keita için .. messi ile aynı kanat olmaları dert olurdu yedek kalırdı ama yinede en iyi sağ acık oyuncularında ilk 10 a girer. 10.olur :D

Keita= Superman

ff_superman-teaserposter_object_468.jpg

Ben boyle mucadele eden oyuncu gormedim.

Geri
Üst Alt