#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

aslansin kara tren gol atamadin ama olsun mücadelen yeter

KEITA INSAN DEGIL

Kac KM kostu merak ediyorum, Keita resmen sahanin her yerinde vardi, rüzgarin oglu, cok saglam fizigi var, cok iyiydi bugün fizik olarak.. keske golünü atsaydi...

Bu adamı izledikçe gidip halı sahada oynayasım geliyor .

Bir ara karnını tutup yere düştü, ciğerleri patlattı deseydiler inanırdım. Defansa yardımları yadırganamaz özellikle ikinci yarı.

Gercekten cok kostu, cok mucadele etti. Ardanin vicdani rahat ise, Keitanin kisi de rahat olmali.

Orada dirseği yapıştırmıştı Zapo.

Maçın sonlarına doğru attığı depardan sonra kısa süreli olarak yere düştü o pozisyondan bahsettim. Yabancıların bir çoğunda (lucas, kewell, milan, keita) olan kazanma isteği maçı son saniyelere kadar kovalama durumu ve hırsı tüm takıma yayılmalı. Bunu yapmayan ve dolaşan 'futbolcu görünümlü yürüyenler'

biran önce yollanmalı.

Maçın sonlarına doğru attığı depardan sonra kısa süreli olarak yere düştü o pozisyondan bahsettim. Yabancıların bir çoğunda (lucas, kewell, milan, keita) olan kazanma isteği maçı son saniyelere kadar kovalama durumu ve hırsı tüm takıma yayılmalı. Bunu yapmayan ve dolaşan 'futbolcu görünümlü yürüyenler'

biran önce yollanmalı.

Taça çıkan pozisyonu diyorsun, tamam. Evet Keita varını yoğunu ortaya koydu fakat çok pas hatası yaptı.

Keita için en dikkat cekici olay, formsuz oldugu maçta bile agırlıgını hissettirebiliyor. Ya da baska bir seyişle 10 dk iyi oynaması etkili olmasına yetiyor.

Mükemmelsin Keita mükemmel.Helal olsun aslanım.

Son pasları son tercihleri doğru kullanabilseydi çok farklı bir skor olacaktı bugün...

Adamsın Keita. Nasıl bir mücadele gücüdür o, sağ kanat sol kanat ileri geri, ayak basmadığı yer yok.

Geri
Üst Alt