#11 Abdul Kader Keita

Cevap: #11 Abdul Kader Keita

Keita'yı satıp Govou'yu alalım bunu istiyorsanız..Kanser olmaya hazırlanın derim.

fransizcasi olan yok mu ?

Zannedersem bu genclerin kafalari guzel motorun ustunde yazan v12 mi oyle birseyleri soyluyor bu murcielago diyor, sonra ses geliyor ara gaz veriyor keita, daha sonra kalktiktan sonra sapkali eleman appellez moi popito, tam turkcesi ara beni ulas bana gibilerinden birseyde olabilir onu soyluyor, bende ilk keita olduguna inanmamistim ama popito dedikten sonra anlasildi hersey. sen dedikten sonra dinledim bir daha

keita africa da arkadaşlar ne işi var eğlencede belki eski video dur ama yinede inanmam

:D

Keita'nın LV marka deri kaplamalı bir Cadillac Escalade'si vardı, demek ki 2. arabayı aldı; diyeceğim ama Keita değil gibi.

Keita konusunda forum üyelerimizin çoğundan farklı düşünüyorum.

Giderse üzülmeyeceğim bir futbolcu.

Aynen. Nezaman ne oynuyacağı belli değil kendi seyircisi önünde çok iyi oynuyor deplasmanlarda varla yok arası. aslında Keita'nın bonservisiyle Dossantos'un bonservisini alsak çok iyi olur. Santos tam o mevkinin adamı işte.

Ligdeki son 3-4 maç oynanırken ruhsuz Türk oyuncularımız bile lig bitse de tatile gitsek havasında sahada gezerken 90 dakika mücadele edip,çırpınan,formasının hakkını sonuna kadar veren bir oyuncuyu yollamak...Hele ki yerini tutacak bir oyuncu bulmanın çok çok zor olduğu bir dönemde...Kimse Gio demesin lütfen o çocuk bu ligde kesinlikle oynayamaz

Zaten biz gerçekten maddi olarak bu kadar kötüysek,Keita'dan Elano'dan gelecek paralar haricinde transfer bütçemiz yoksa(sanki yokmuş gibi bir hava var piyasada) biz kepenkleri indirip gidelim

Aynen bende oyle dusunuyorum kaldiki yasi 29 bu performansini nereye kadar surdurebilir, seneye kimse bilemez keitanin elano gibi olucagini, satilirsa bende uzulmem aksine stcoh alinir giovani klair iyice genc bir takim olurz

Size katılmıyorum, bir kanat oyuncusu 34 lig maçının 20'sine etki etse zaten yeter de artar. Gözümdeki tek eksisi saçmasapan kendini yere atmaları ve pozları. Dirsek atmaları da unutmayalım.

Gitmesi yanlış olur.

Aynen bende oyle dusunuyorum kaldiki yasi 29 bu performansini nereye kadar surdurebilir, seneye kimse bilemez keitanin elano gibi olucagini, satilirsa bende uzulmem aksine stcoh alinir giovani klair iyice genc bir takim olurz

Senin bu mantığına göre Baros´ta satılmalı ve yerine genç bir forvet O da 30´a merdiven dayadı . Artık biraz kadro istikrarı sağlamalıyız Kaldıki Afrikalı futbocular fizik güçleri sebebiyle çok ağır bir sakatlık geçirmedikleri sürece yaş konusunda pek sıkıntı yaşamıyorlar . Bunun en güzel örneği Drogba .

Keita SATIŞ LİSTESİNDE

Galatasaray Fildişi Sahilli yıldızını da gözden çıkardı. Dünya Kupası vitrinine çıkacak olan Keita’yı cazip bir bonservis bedeliyle satarak, transfer bütçesi oluşturma kararı aldı.

...Galatasaray, Abdelkader Keita’yı satış listesine koydu. Rijkaard’ın da Keita için yönetime, “Uygun bir teklif gelirse, satılabilir” raporunu verdiği kaydedildi.

Stoch için kaynak Yeni sezonda savaşan bir takım yaratmak için kolları sıvayan sarı-kırmızılı yönetim, Dünya Kupası’nda alıcısı çıkarsa Elano gibi Keita’yı da satarak yabancı transferi için bütçe oluşturacak. Rijkaard’ın ilk istediği isim olan Stoch’un maliyetinin Elano ve Keita’nın neredeyse yarısı olması da yönetimin işini kolaylaştıracak.

HABER;GAZETEVATAN

10-15 milyona giderse tabi gitsinde, diğer seçeneklerde kalsın.

Ha olurda Keıta satılırsa Stoch ile birlikte Gio alınmalı mutlaka . Ama opsiyon hakkımızın süresi bitti sanırım .

Geri
Üst Alt