Alt tarafı drogba ne abartınız bea hagi görmüş adamlarsınız hepiniz şu halinize bakın.

nereden-nereye.jpg

Hagi gibi bir efsaneye yaptığınız tavır hiç hoş değil onun katkılarıyla uefa kupasını ve super kupayı aldık unuttunuz heralde

Hagi'nin efsane olduğunu herkes biliyor. "unuttunuz herhalde" diyerek de bilmişlik taslamana da gerek yok.

Fakat Drogba'yı da "Alt tarafı Drogba" diyerek konuşmak da futbol cahilliğinden başka birşey değildir bu da bir gerçek..

Ya hagi yi kim simdi cikardi ? o zamanlar gitti biti, son 2005 den beri damgasini vuran canavar su an bizim takimizda, bana birisi dicek Drogba size gelcek bir gün, vallahi inanmazdim. Chelsea gibi takim, okadar paralari varken, hala Drogba nin pesinden agliyorlar...

Isterse de Galatasaray taraftari da olmasin, profeyonelce isini yapiyor mu ? yapior ozaman problem ne, simdi sneijder bitti drogba mi basladi ?

Drogba daha genç gelseydi Türkiyeye kesinlikle Hagiden daha efsane olurdu . Umarım jubilesini bizimle yapar sonra da artık kulüpte artık teknik direktör mü olacak GS elçisi mi olacak yoksa alt yapıda mı çalışacak onu Ünal Aysal bilir . Ayrıca futbolu bizde bırakırsa 11 numaralı formasını emekli ederek müzeye koyalım .

Hagi ne alaka Drogba konusunda?

Birakin bunlari...

Aslanimiz yarin dinlenmeli.

drogbaya laf yok aslan gibi topçu ama

10 tane drogbaya 1 hagiyi değişmem usta

Dermatoloji uzmanı gibi konuşmuşsun bravo.. drogba aldığı paraya bakar kimse Türkiyeden gidince; "aaa yahya diye bir fanım vardı kulakları çınlasın demez.."

Hagi'nin ne kadar umurundayız çok merak ediyorum.

Benim Drogba'yı sevmemdeki amaç takıma olan katkısıdır. Hagi için de bu böyle.

Ama hiç de Hagi > 10 Drogba kafasında da değilim yani. 30 yaşında Drogba gelseydi ve 5 yıl bizde kalsaydı, en az Hagi kadar -ki ben fazlasını da vereceğini düşünüyorum- katkı sağlardı.

Hagi'nin ne kadar umurundayız çok merak ediyorum.

Benim Drogba'yı sevmemdeki amaç takıma olan katkısıdır. Hagi için de bu böyle.

Ama hiç de Hagi > 10 Drogba kafasında da değilim yani. 30 yaşında Drogba gelseydi ve 5 yıl bizde kalsaydı, en az Hagi kadar -ki ben fazlasını da vereceğini düşünüyorum- katkı sağlardı.

Katkı olarak haklı olabilirsin belki ama yetenek anlamında kolay kolay yaklaşamaz kimse Hagi'ye. Alex'le kıyası bu yüzden yanlıştı.

sonunda lafıma gelmişsinn yahyaaa.. hagi Türkiye'ye gelmiş en büyük futbolcudur.. bu konuyu tartışmaktan nefret ediyorum artık. drogbada drogbaa..

sana bir laf söyleyeyim orjinaldir. romanya televizyonuna röportaj veren hagiye sormuşlar, drogbayı Galatasaray taraftarı; tanrının oğlu diye çağırıyor demişler sizin fikriniz ne yönde diyince

hagi ne dese beğenirsin acep ? " benim öyle bir oğlum yok". demiş..

yani üstahlarla tartışmaya girerken 2 kere düşünmek lazım. hagi sana sol ayağında çatalı tutup sana spagetti yedirir hemde mayonezi bol bir şekilde. bu konuda netim.

Yahu Hagi'yi şu cümlelerle savunuyorsun ya, bir şey demiyorum kardeş. Allah'a emanet olunuz.

Katkı olarak haklı olabilirsin belki ama yetenek anlamında kolay kolay yaklaşamaz kimse Hagi'ye. Alex'le kıyası bu yüzden yanlıştı.

Yeteneğine sözüm yok, Hagi'nin sol ayağı müthiş.

tebrikler ahmet biri bu yahya ya gereken cevabı vermeli.. hagide siyahi olsaydı eminim onada tapardı bu yahya ve sözüm ona onun gibileri ki onun gibileri bu forumda fazlasıyla var bence onları barındırmamak gerek. geçmişine ecdanına sahip çıkmalı insan kim gelirse gelsin hagi gibisi yoktu diyebilmeli..

Kardeş kafan güzel galiba :)

''Hagi'nin ne kadar umurundayız'' nedir ayrıca ? Galatasaray'ın en zor zamanında geldi, sorumluluk aldı. Taşın altına elini soktu. Aynı şeyi Fatih Terim bile yapmadı yani.

Hagi Galatasaray'a geldiği zaman sadece yıldız olarak tanımlanmıştı , Galatasaraydan giderken efsane olarak gitti . Ama Drogba için aynı şeyleri söyleyemeyiz . Drogba Galatasaraya efsane olarak geldi ve efsane olarak gidecek .

Geri
Üst Alt