- 12 Haziran 2011
- 72.166
- 21.747
- 2.893
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alt tarafı drogba ne abartınız bea hagi görmüş adamlarsınız hepiniz şu halinize bakın.
Hagi gibi bir efsaneye yaptığınız tavır hiç hoş değil onun katkılarıyla uefa kupasını ve super kupayı aldık unuttunuz heralde
Hagi gibi bir efsaneye yaptığınız tavır hiç hoş değil onun katkılarıyla uefa kupasını ve super kupayı aldık unuttunuz heralde

drogbaya laf yok aslan gibi topçu ama
10 tane drogbaya 1 hagiyi değişmem usta
aga 10 tane drogban olsun, sampionlar ligini bosver, bütün dünya yi köle edersin
Dermatoloji uzmanı gibi konuşmuşsun bravo.. drogba aldığı paraya bakar kimse Türkiyeden gidince; "aaa yahya diye bir fanım vardı kulakları çınlasın demez.."
Hagi'nin ne kadar umurundayız çok merak ediyorum.
Benim Drogba'yı sevmemdeki amaç takıma olan katkısıdır. Hagi için de bu böyle.
Ama hiç de Hagi > 10 Drogba kafasında da değilim yani. 30 yaşında Drogba gelseydi ve 5 yıl bizde kalsaydı, en az Hagi kadar -ki ben fazlasını da vereceğini düşünüyorum- katkı sağlardı.
sonunda lafıma gelmişsinn yahyaaa.. hagi Türkiye'ye gelmiş en büyük futbolcudur.. bu konuyu tartışmaktan nefret ediyorum artık. drogbada drogbaa..
sana bir laf söyleyeyim orjinaldir. romanya televizyonuna röportaj veren hagiye sormuşlar, drogbayı Galatasaray taraftarı; tanrının oğlu diye çağırıyor demişler sizin fikriniz ne yönde diyince
hagi ne dese beğenirsin acep ? " benim öyle bir oğlum yok". demiş..
yani üstahlarla tartışmaya girerken 2 kere düşünmek lazım. hagi sana sol ayağında çatalı tutup sana spagetti yedirir hemde mayonezi bol bir şekilde. bu konuda netim.
Katkı olarak haklı olabilirsin belki ama yetenek anlamında kolay kolay yaklaşamaz kimse Hagi'ye. Alex'le kıyası bu yüzden yanlıştı.
tebrikler ahmet biri bu yahya ya gereken cevabı vermeli.. hagide siyahi olsaydı eminim onada tapardı bu yahya ve sözüm ona onun gibileri ki onun gibileri bu forumda fazlasıyla var bence onları barındırmamak gerek. geçmişine ecdanına sahip çıkmalı insan kim gelirse gelsin hagi gibisi yoktu diyebilmeli..