Hagi nin katkisini kimse kolay kolay veremez, ama ne Uefa da oynadik, nede Drogba 4 yil bu takimda, üstellik, Drogba prestij olarak, isim olarak Hagi nin önünde.

Hagi nin verdigi katki (uefa cup) drogba chelsea ye verdi, en beklenmedik sezonda sampionlar ligi kupasini kazandirdi adam. okadar forvet geldi gitti, kimse ayak uyduramadi, shevchenko lar filan kariyerlerini bitirmek zorunda kaldi bu canavarin yüzünden

Drogba ve Haginin tüm zamanlarını kıyaslarsak.

Drogba hagiden daha iyi futbolcu.

Ama galatasaraydaki zamanları kıyaslarsak, drogba asla bir hagi olamaz.

isim olarak drogba kendi mazimize bakarsak haginin katkıları olmuştur ama kendisinden hiç hazetmem şahsen. drogba kişiliğiyle insanlığıyla karakteriyle haginin çok önünde bir kişilik bunu kimseyle tartışmam

sonunda lafıma gelmişsinn yahyaaa.. hagi Türkiye'ye gelmiş en büyük futbolcudur.. bu konuyu tartışmaktan nefret ediyorum artık. drogbada drogbaa..

sana bir laf söyleyeyim orjinaldir. romanya televizyonuna röportaj veren hagiye sormuşlar, drogbayı Galatasaray taraftarı; tanrının oğlu diye çağırıyor demişler sizin fikriniz ne yönde diyince

hagi ne dese beğenirsin acep ? " benim öyle bir oğlum yok". demiş..

yani üstahlarla tartışmaya girerken 2 kere düşünmek lazım. hagi sana sol ayağında çatalı tutup sana spagetti yedirir hemde mayonezi bol bir şekilde. bu konuda netim.

Ahahahahahahahaha. Bu geyiği bunada mı uyarlamışlar. :happy:

bakınız:

pele: ben futbol tanrısının oğluyum.

maradona: benim öyle bir oğlum yok.

etc. etc.

Drogba daha genç gelseydi Türkiyeye kesinlikle Hagiden daha efsane olurdu . Umarım jubilesini bizimle yapar sonra da artık kulüpte artık teknik direktör mü olacak GS elçisi mi olacak yoksa alt yapıda mı çalışacak onu Ünal Aysal bilir . Ayrıca futbolu bizde bırakırsa 11 numaralı formasını emekli ederek müzeye koyalım .

son cumlene kadar hepsine katiliyorum

Dünyada çok üst düzey bir forvetle çok üst düzey bir orta saha bir tek türkiyede kıyaslanır.Mevkileri farklı bi kere neyini tartışıyorsunuz.

Hagi Galatasaray efsanesidir, Drogba da inşallah 1-2 yıl veya daha fazla kalıp Galatasaray efsaneleri arasında yerini alacaktır.Yerleri ayrıdır. :encouragement: Böyle iki muazzam futbolcuyu parçalı içinde görmenin gururunu yaşamak varken gereksiz kıyaslamalara giriyoruz bence.

Bugün Maradona'ya sorduklarında "Hagi ve Zidane'ın futbollarını özledim, tercih hakkım olsa onları tekrar izlemek isterdim" diyor. Hagi'yi seyretmek öyle bir keyifti işte. Bambaşka bir şeydi Zidane-Hagi gibi isimler, sanatçıydı o adamlar. Futbol tarihinin en büyük futbolcularından birisidir ve bunu bizimle kazandığı şampiyonluklara ya da uefa kupasına borçlu değildir. Barca ya da Madrid'e de değil, milli takımıyla yaptıklarıyla akıllarda kalmıştır ve efsane olmuştur Hagi.

Hagi > Drogba tartisilmaz bi gercektir bu . Drogbayi da severiz fakat Hagi dunya tarafindan efsane kabul edilen 10 20 topcudan biridir

drogba çok çok büyük futbolcu

ama Galatasaray tarihi içinde

hagi bi yana drogba öbür yana.

drogba keşke hagi'ye yaklaşabilse

bize verdikleriyle yada verebilecekleriyle.

Drogba daha genç gelseydi Türkiyeye kesinlikle Hagiden daha efsane olurdu . Umarım jubilesini bizimle yapar sonra da artık kulüpte artık teknik direktör mü olacak GS elçisi mi olacak yoksa alt yapıda mı çalışacak onu Ünal Aysal bilir . Ayrıca futbolu bizde bırakırsa 11 numaralı formasını emekli ederek müzeye koyalım .

Son cümlene katılmayarak başlıyorum yorumuma. Drogbadan önce mesela Bülent Korkmaz gibi bir adamın numarası emekli edilebilirdi. Adam futbol hayatını galatasaraya adamış. Bence Drogba için böyle birşey yapılması doğru değil. Adam daha iki sene bile kulübümüzde oynamadı. Oysa Bülent Korkmaz ve ya Hakan Şükür gibi adamlar da hayatının önemli parçalarını bu formaya,bu takıma,bu seyirciye adamışlardır. Birinin forması emekli edilip müzeye kaldırılacaksa ilk önce böyle futbolcularımızın kaldırılmalı. Mesela Bülent Korkmaza yakın kimi görebiliriz? Paolo Maldini. Adam aynı Bülent gibi futbol yaşantısını bir takıma adamış. Onun da forması artık kimseye verilmeyecek. Böyle şeyler güzeldir ama Drogbanın bu seviyede bize katkı verdiğini daha düşünmüyorum. İsterse Ronaldo ya da Messi olsun,iki senede böyle birşeyin mümkünatı olamaz. Şimdi sakın benim Drogbayı sevmediğimi falan çıkarma bu yorumdan, bayılıyorum kendine ama bence sadece haksızlık olur böyle birşey olursa.

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Boyle sacma sapan seyleri tartisin diye para mi veriyorlar size? Haa yok bedavaya yapiyorsaniz buyuk bir problem var burada.

Numara olayi kadar sacma birsey duymadim daha once bu arada.

Harbiden bazı arkadaşlar içip içip gelip foruma yazıyor. Bunu net anladım yani.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

tvs24.jpg

Her şey biz burada Drogba'ya methiyeler dizerken gelip de "Hagi görmüş adamlarsınız şu halinize bakın" diyen arkadaşla başladı. :)

ballon d'or ödülüne aday olarak gösterilen 50 futbolcudan birisiymiş bence bu ödüle de göz koyarsa üst düzey performanslar görebiliriz bundan sonra gerçi önceki sezon performansina bakiliyor ama olsun yine de büyük başarı bence

Geri
Üst Alt