Biraz daha ağırlığını ortaya koyması gerekiyor 2. yarı

geldiğinden beri en kötü maçıydı herhalde. bu kadar isteksiz hiç görmemiştim.

Kaç maçtır 90 dakika oynuyor.Üstüne yanında Burak ve Umut gibi kazmalarla.Çok şaşırmadım böyle oynamasına.Derbi var diye de sıkmadı galiba.

Kaç maçtır 90 dakika oynuyor.Üstüne yanında Burak ve Umut gibi kazmalarla.Çok şaşırmadım böyle oynamasına.Derbi var diye de sıkmadı galiba.

birde böyle tipler var derbi diye sıkmadı konya diye sıkmadı cart diye sıkmadı vırt diye sıkmadı şampiyonlar ligi maçında sıkmayacakta neyde sıkacak bunun için alındı bu edeyim derbinin içine eleştirmemek için bin takla atılmaz ki kötüydü işte.

Çok kötüydü bugün net geldiğinden beri en kötü oyununu oynadı.

birde böyle tipler var derbi diye sıkmadı konya diye sıkmadı cart diye sıkmadı vırt diye sıkmadı şampiyonlar ligi maçında sıkmayacakta neyde sıkacak bunun için alındı bu edeyim derbinin içine eleştirmemek için bin takla atılmaz ki kötüydü işte.

İyiydi demedim ki 36 yaşına girecek adamı 90 dakika oynatıp duruyoruz.Kötü oynama hakkı yok mu?

İyiydi demedim ki 36 yaşına girecek adamı 90 dakika oynatıp duruyoruz.Kötü oynama hakkı yok mu?

kötü oynar birşey diyen yok zaten kötü oynamasına derbi diye sıkmaması neyin kafası onu anlamaya çalışıyorum adam zaten cl için alınmış kıytırık yerel derbide oynaması için mi alındı?

ayrıca herkesi bol keseden eleştirirken drogbayı eleştirmekten çekinmek ne kadar iki yüzlü ve tutarsız olduğunu ispatı.

takımda herkes kötüydü adam ne yapsın ? sneijderle oynayınca birbirlerini tamamlıyorlar, kaliteli adam kaliteden anlar, boş adamlarla bu kadar.

kötü oynar birşey diyen yok zaten kötü oynamasına derbi diye sıkmaması neyin kafası onu anlamaya çalışıyorum adam zaten cl için alınmış kıytırık yerel derbide oynaması için mi alındı?

Kıytırık derbi mi yenilirsek kopacağız ligden farkında mısın?Maç seçiyor Drogba.

Her topu ezdin be Drogba tek pas oynadığın veya oyunu açtığın son maçı gerçekten hatırlayamıyorum rakip defans oyuncusuyla sırt sırta vererek kaleye girmeye çalışman gerçekten artık gına getirdi.

Burak'a attığı orta gol atsa buralar şenlenirdi :D sizi gidi skorcular

Zaten her kötü giden maçta tek sorumlu Drogba. Millet de zanneder bütün takım süperdi de bir Drogba yoktu oyunda.Kabul etmek lazım bugün takım olarak rezil ve iğrenç ötesi bir oyun ortaya koyduk.

Süpermen değil bu adam. onun yaptığını yanındaki 10 tane yeteneksiz yarısını yapsa bugün şu maç 3-0 biterdi.

Burak'ın yarısı kadar hırslı olsa keşke.

Geri
Üst Alt