gol manyağı yap onları. köşe gönderlerinde kay defalarca.

Bu akşam gol atıp Kadıköy çimlerinde kaymasını çok istiyorum.Umarım ayı Volkana haddini bildirir.

İzindeyiz Atam

didier-drogba_431650.jpg

Lan ne güzel sessiz sakin maçı bekliyorum, konuya girdim direk heyecan bastı. Hele Beşiktaş maçındaki 2 golü aklıma gelince… Yine atar mısın 2 tane reis :(

Fener ağlarını 3 golle süslese ve her golde de köşe direğine 3 şeritli bir yol yapsa yeter:):)

Şu maçta umudumu taze tutan tek isim, umarım boş geçmez.

Drogba gibi oynasan yeter abi. Böyle maçlarda savruk oynamıycağın belli. Bugun bunları yok edecek admsın

İsimli adam oynatıyoruz mastürbasyonu kısmı hariç bir halta yaradığı yok.Devre arası gitse de kurtulsak keşke

Hehe sonunda gözler açılıyor. Kaç haftadır diyoruz sahada yürüyor diye.

İsimli adam oynatıyoruz mastürbasyonu kısmı hariç bir halta yaradığı yok.Devre arası gitse de kurtulsak keşke

Bu adama yükleneceğinize biraz beyniniz varsa 35-36 yaşında olduğunu ve her maçı oynayacak kondisyona sahip olmadığını bilirsiniz. O kadar cahil taraftarlarımız varki inanılır gibi değil. Drogba çok kötü bunu herkes görüyor zaten ama Drogba'yı suçlu bulmak cehalet.

Bu adama yükleneceğinize biraz beyniniz varsa 35-36 yaşında olduğunu ve her maçı oynayacak kondisyona sahip olmadığını bilirsiniz. O kadar cahil taraftarlarımız varki inanılır gibi değil. Drogba çok kötü bunu herkes görüyor zaten ama Drogba'yı suçlu bulmak cehalet.

Yabancı kontenjanı yiyor farkındaysan spartak moskovadan dumbia gibi hayvani koşan yada diego costa gibi golcü adam alınabilir yerine.

Yıllık 5 milyon alan adam oynayacak? Öyle mazaret mi var? Oynayacak fiziği yoksa bıraksın o zaman.Katar klübü müyüz biz 10 maçta 1 oynasın diye 5 milyon euro veriyoruz

Geri
Üst Alt