Maçı izlemedim ama geniş özetten izlediğim kadarıyla yine aldığı her topu kaybedip, rezil oynamış. Sneijder olmayınca hiç çekilmiyor bu adam da.

Sneijderle Muslera ile beraber bu takımda kalması gereken tek futbolcu. Geriye kalanların yerleri doldurulur.

Hali saha da bu kadar vurdumduymaz oynamiyorum ben.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Üzüldüm resmen adamı rakıbin kucağına attık boğuştu durdu

Ne bır yardım ne bir destek hiçbiri gelmedi

Adamsın herseyimizsin fakat profesyonel olmak lazım . Performansın gitgide dusuyo Drogbam o yuzden sene sonu sozlesme uzatılması taraftarı degilim

Sen basimiza gelen en guzel seysin...

Skor taraftari degiliz. iyi zamanda drogbaba kotu zamanda yerin dibine sokmam sokamam.

Adamsin...

elinde böyle adamın var, onu kullanamamak üzücü bir tane orta yok adama,devamlı şişir ne yapacaksa drogba

Sen basimiza gelen en guzel seysin...

Skor taraftari degiliz. iyi zamanda drogbaba kotu zamanda yerin dibine sokmam sokamam.

Adamsin...

gercek olan bi sy var, oda rakibin saygi duydu ve cekindigi iki üc adam var bizde birisi Drogba, diger ikili wesley ve melo, digerlerine öyle dalga geciyorlar ki...

Uzak mesafe frikikleri kullansın ama santra noktasından kaleye vurmaya ne gerek vardı ?

Tamam kurtardin bizi çogu zaman ama su maçta'da göster kendini ya.. Hep kendini düsünüyosun tuhaf tuhaf hareketler fln.

tek bir adama bel bağlarsan, yedeği umut olursa olacağı tabi ki bu... bu yaştaki adamın bu tempoyu kaldıramayacağını öngöremiyorsan hata sende..

Uyenin biri diyordu Baros 2. Diye :D zarar verecek diye..

sene sonu jubile yapip yerine daha genc birini bulsak fena olmaz.

Tamam çok büyük oyuncu ve bu sene cidden ihtiyacımız olacak.

Ama eğer büyük takım olacaksak seneye drogba ile işimiz olmamalı.

Yeni drogba olabilecek isimlere yönelmeliyiz.

Bunlar kim olabilir?

• Lacina Traore
  • Seydou Doumbia

Geri
Üst Alt