Yazıklar olsun sana be. Bu taraftar sana olduğundan bin kat fazla değer verdi, Allah'ın Çin'inde mutsuzken bu kulüp seni sahiplendi, ederinden fazlasını koydu cebine ve kalbine. Bu muydu lan karşılığı? Yeter arkadaş, takımdaki herkesin psikolojisini, dengesini bozmuşsun. Selçuk mecbur mu her duran topta sana yalvarrmaya. Burak'ı zaten bitirdin. Dedik belki adama bilmediği 3-5 şey öğretirsin, iyi olanıda unutturdun Burak'a.

Her maç aynı terane, canın istedi mi oynuyorsun. O canda nedense Emirates olmadı mı oynamak istemiyor. Fenerbahçe maçı lan bu, bu maçtada oynamayacaksan, %100'ünü vermeyeceksen ne işin var senin buralarda? Eldeki iyi kadrodan da verim alamıyoruz senin yüzünden. Umut gibi adam kenarda yosun bağlıyor. Kim için, 35 yaşındaki beyefendi lütfederde oynar diye. Webo'yu, Sow'u gördükten sonra hiç mi utanmadın be mübarek? Bin kere yazıklar olsun sana. Sen git 40m'den kaleye vur, aslanım benim.

Bilmiyorum ironimi yapıyorsun ama bende dün aynı şeyleri arkadaşlarıma söyledim,hem gönülden,hem inanarak.

Drogba'ya göre Drogba > Galatasaray

Bizim FM oynayıp kendini teknik adam sanan acizlere göre Drogba > Galatasaray.

Belki böyle de olabilir Drogba'nın ismi STSL'yi satın alacak düzeyde ama biz kaç yıllık kulübüz Drogba'nın bu hareketlerini görünce ağlayasım geliyor.80 metreden kaleye çekmekte nedir yahu ? bu kadar mı aciziz bu kadar mı düştük biz ?

Neymiş efendim Drogba kötü değilmiş,diğer 10 oyuncu kötüymüş tamam oda olabilir ama Drogba'da diğer 10 oyuncuyu takmadan iş yapıyorsa ordada büyük sorun vardır içerde 3 kişi orta bekliyor adam sıfıra yakın yerden kaleyi deniyor,80 metreden kaleye vuruyor,Selçuk geliyor azarlıyor,çift vuruşta bile topun başına geçti Engin uyardı.

Bıktırdı artık. İsmini olan saygımızda bir yere kadar.

Bilmiyorum ironimi yapıyorsun ama bende dün aynı şeyleri arkadaşlarıma söyledim,hem gönülden,hem inanarak.

Drogba'ya göre Drogba > Galatasaray

Bizim FM oynayıp kendini teknik adam sanan acizlere göre Drogba > Galatasaray.

Belki böyle de olabilir Drogba'nın ismi STSL'yi satın alacak düzeyde ama biz kaç yıllık kulübüz Drogba'nın bu hareketlerini görünce ağlayasım geliyor.80 metreden kaleye çekmekte nedir yahu ? bu kadar mı aciziz bu kadar mı düştük biz ?

Neymiş efendim Drogba kötü değilmiş,diğer 10 oyuncu kötüymüş tamam oda olabilir ama Drogba'da diğer 10 oyuncuyu takmadan iş yapıyorsa ordada büyük sorun vardır içerde 3 kişi orta bekliyor adam sıfıra yakın yerden kaleyi deniyor,80 metreden kaleye vuruyor,Selçuk geliyor azarlıyor,çift vuruşta bile topun başına geçti Engin uyardı.

Bıktırdı artık. İsmini olan saygımızda bir yere kadar.

Ne ironisi yav? Dün akşam ki sinirle yazsam 6 ay falan uğramazdım foruma herhalde. Yattım kalktım, bu sakinleşmiş halim.

Tarif edemiyorum dünkü Drogba'yı, kabullenemiyorum da artık.

Yazıklar olsun sana be. Bu taraftar sana olduğundan bin kat fazla değer verdi, Allah'ın Çin'inde mutsuzken bu kulüp seni sahiplendi, ederinden fazlasını koydu cebine ve kalbine. Bu muydu lan karşılığı? Yeter arkadaş, takımdaki herkesin psikolojisini, dengesini bozmuşsun. Selçuk mecbur mu her duran topta sana yalvarrmaya. Burak'ı zaten bitirdin. Dedik belki adama bilmediği 3-5 şey öğretirsin, iyi olanıda unutturdun Burak'a.

Her maç aynı terane, canın istedi mi oynuyorsun. O canda nedense Emirates olmadı mı oynamak istemiyor. Fenerbahçe maçı lan bu, bu maçtada oynamayacaksan, %100'ünü vermeyeceksen ne işin var senin buralarda? Eldeki iyi kadrodan da verim alamıyoruz senin yüzünden. Umut gibi adam kenarda yosun bağlıyor. Kim için, 35 yaşındaki beyefendi lütfederde oynar diye. Webo'yu, Sow'u gördükten sonra hiç mi utanmadın be mübarek? Bin kere yazıklar olsun sana. Sen git 40m'den kaleye vur, aslanım benim.

Burasi guldurmedi kardes.

Burasi guldurmedi kardes.

Niye be kardeş? Drogba sahada rol kessin, racon kessin, vay be ne büyük karakter diyelim diye mi izliyoruz bu futbolu? Metin Oktay taklidi yapacağına, dün Egemen'in kolunu, bacağını eline verse daha iyi olmaz mıydı? İşine geldi mi tribini atıyor herkese, tiyatro mu izliyoruz yoksa futbol mu her maç anlamıyorum ben. Herkes huzursuz takımda, yazık değil mi onca emeğe, tere? Geçen sene göklere çıkartılan Burak'taki düşüşün sebebi nedir aga? Selçuk'un günahı ne, dilenci rolünde her maç. Taklidini yaptığı Metin Oktay'dan daha büyük topçu değil ya bu Drogba.

Drogba atinca aslan oynamayinca auhh

Bu adam demedimi Kopenhag maçında yorgunum dinlenmem lazım diye

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Niye be kardeş? Drogba sahada rol kessin, racon kessin, vay be ne büyük karakter diyelim diye mi izliyoruz bu futbolu? Metin Oktay taklidi yapacağına, dün Egemen'in kolunu, bacağını eline verse daha iyi olmaz mıydı? İşine geldi mi tribini atıyor herkese, tiyatro mu izliyoruz yoksa futbol mu her maç anlamıyorum ben. Herkes huzursuz takımda, yazık değil mi onca emeğe, tere? Geçen sene göklere çıkartılan Burak'taki düşüşün sebebi nedir aga? Selçuk'un günahı ne, dilenci rolünde her maç. Taklidini yaptığı Metin Oktay'dan daha büyük topçu değil ya bu Drogba.

Katildigim noktalarin varda... bazi yerlerde abartiyosun fikrini ortaya koymak icin. Ki haklisinda ama Umut bekliyormusda felan olmamis :D

Katildigim noktalarin varda... bazi yerlerde abartiyosun fikrini ortaya koymak icin. Ki haklisinda ama Umut bekliyormusda felan olmamis :D

Yav Umut beklemesin derken, Umut daha yetenekli olduğu için değil herhalde. Umut'la herşey daha doğru olacağı için Umut oynamalı.

Abartı değil benim ki bu arada, sinir ve hayal kırıklığı.

seneye sözleşme yenilersek efsaneyi kestane yaparız bu gidişle. o yüzden bu sene tadında bırakıp gitmesi en faydalı olanı. yerinede aynı tarzda daha genç olanını bulmak lazım.

daha öncede demiştim

seneye takımda kalabilir ama her maç 11 oynayamaz.arada dinlenmesi gerekiyor arada

Son 2-3 maçtır saha içerisinde gerçekten anlamsız işler yapıyor

aldığı her topu sade oynamak yerine anlamsızca çalım yapmaya filan çalışıyor

bence sene sonu sözleşmesi uzatılmamalı

ve mutlaka çok iyi bir forvet almalıyız

3-4 hafta önce Tsubasa'lık yapmaya kalkıyor dediğimizde arkadaşlar atarlanmıştı buralarda ama yavaş yavaş herkes görüyordur bazı şeyleri.

Peşin edit: Dünkü maç için onu suçlamıyorum. Saha içindeki genel tavırları, kendisini Galatasaray'dan büyük görmesi hoş değil.

drogbanın yaşı belli,durumu belli ,koskoca takımın drogba dışında forveti yok (yok işte kardeşim ,umut,burak demeyin)

sene sonu drogbanın sözleşmesi bitince forvet mevkide kabak gibi acık , seneye kadro kurmaya çalışıyorum ve tahtaya yazabileceğim muslere-melo-selcuk-sneijder-bruma var başkada oyuncu yok,yedekde yok , şimdi biz 6 adet ilk 11 oyuncusunda ve onların yedeği bir sürü rotasyon oyuncusuna ihtiyacımız var... vesselam mesele drogba değil,mesele drogbanın büyük futbolcu olduğu meselesi değil keza adam büyük topçu ama biz seneye ne yapacağız harcanan devasa paralara ve tarihimizin en pahalı kaddoruna rağmen.. suçlular başkan-tulun-terim .. bu adamlar Galatasaray futbol klübünü batırmışlardır..

arada gerekirse kadro dışı kalmalı,dinlenmeli..hele devre arası transfer yapılınca ,ab de gelirse yedek kalabilir.

aldığı parayı fazla bulabilirsiniz yada her duran topun başına geçmesini yanlış bulabilirsiniz ama yaşına rağmen çabalamasına sahadaki mücadelesine sadece saygı duymalısınız

o kadar yabancı futbolcu geldi bu ülkeye hangisinde bu adamdaki özveriyi gördünüz ki hagi dışında

Drogba takimin lideri, tartisilmaz, kimse onun yakinina bile gelemiyor.

Ama bunun kotu yani: takim tamamen Drogba ya odaklanmis.

Hersey ondan bekleniyor. Kendisi de cok seviyor top oynamayi ve sorumluluk almaktan kacmiyor.

Ama hersey bi yana adam da arada sirada dinlensin ki takim Drogba siz nasil oynanir bir ogrensin, gozler hep onu ariyor.

maclarin 100% n de degil de 90% inda oynasin...

Geri
Üst Alt