Malik Yavuz
Büyük Kaptan
- 14 Kasım 2010
- 23.256
- 1.434
- 1.503
Yazıklar olsun sana be. Bu taraftar sana olduğundan bin kat fazla değer verdi, Allah'ın Çin'inde mutsuzken bu kulüp seni sahiplendi, ederinden fazlasını koydu cebine ve kalbine. Bu muydu lan karşılığı? Yeter arkadaş, takımdaki herkesin psikolojisini, dengesini bozmuşsun. Selçuk mecbur mu her duran topta sana yalvarrmaya. Burak'ı zaten bitirdin. Dedik belki adama bilmediği 3-5 şey öğretirsin, iyi olanıda unutturdun Burak'a.
Her maç aynı terane, canın istedi mi oynuyorsun. O canda nedense Emirates olmadı mı oynamak istemiyor. Fenerbahçe maçı lan bu, bu maçtada oynamayacaksan, %100'ünü vermeyeceksen ne işin var senin buralarda? Eldeki iyi kadrodan da verim alamıyoruz senin yüzünden. Umut gibi adam kenarda yosun bağlıyor. Kim için, 35 yaşındaki beyefendi lütfederde oynar diye. Webo'yu, Sow'u gördükten sonra hiç mi utanmadın be mübarek? Bin kere yazıklar olsun sana. Sen git 40m'den kaleye vur, aslanım benim.
Bilmiyorum ironimi yapıyorsun ama bende dün aynı şeyleri arkadaşlarıma söyledim,hem gönülden,hem inanarak.
Drogba'ya göre Drogba > Galatasaray
Bizim FM oynayıp kendini teknik adam sanan acizlere göre Drogba > Galatasaray.
Belki böyle de olabilir Drogba'nın ismi STSL'yi satın alacak düzeyde ama biz kaç yıllık kulübüz Drogba'nın bu hareketlerini görünce ağlayasım geliyor.80 metreden kaleye çekmekte nedir yahu ? bu kadar mı aciziz bu kadar mı düştük biz ?
Neymiş efendim Drogba kötü değilmiş,diğer 10 oyuncu kötüymüş tamam oda olabilir ama Drogba'da diğer 10 oyuncuyu takmadan iş yapıyorsa ordada büyük sorun vardır içerde 3 kişi orta bekliyor adam sıfıra yakın yerden kaleyi deniyor,80 metreden kaleye vuruyor,Selçuk geliyor azarlıyor,çift vuruşta bile topun başına geçti Engin uyardı.
Bıktırdı artık. İsmini olan saygımızda bir yere kadar.