- 27 Temmuz 2010
- 4.863
- 58
- 1.318
Nasıl vurursam vurayım gol olur kafası yaşıyor. Ukalalık diz boyu. Yazıklar olsun
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Burak Yılmaz'ı sadece gol atıyor oyun içinde hiç yok diye eleştiren kişiler Drogba'nın yaptıgı tek asiste tav oluyorlar.
Algı cok onemli işte adam dünya yıldızı diye hala herkese müthiş bir futbolcuymuş gibi geliyor heralde.
Gelecek sene takım planlamasında yer alırsa büyük yanlış yapmış oluruz.
çarpıtmıyorum konuyu sen şişirilen toplara getirdin, ben defanstan direkt topu Drogba'ya doğru şişirildiğini gördüm gerisinde de üstte yazdıklarımın olduğunu?sen koştuğunu söylüyorsun
Hazirlanis manasinda söyledim,yalcina sans eseri bacak arasi yapip topun gecmesinden bahsediyorum.Tatmim olmadiysan yapamadigi baska seyleride anlatirim sana .:redface:
Sözleşmesini uzatmamalıyız.Bu sene sonuna kadar kullanalım ama.
Ben çok kötü oynadığını inkar etmiyorum. Ama şansa asist yaptı derseniz tepkimi koyarım tabi ki.
Her maç böyle pozisyonlar deniyor, şans falan değildi. Benim mesajımı anlamadan cevap yazmayın o zaman. Tatmin olmamışım falan.
Ben de izledim, bir şey anlatmanıza gerek yok. Bilmiş bilmiş gelip cevap yazmayın bana.
Kendisini > Galatasaray x 100 goruyor.
Umarım öyle bir hata yapmayız.
Rahatsiz misin sen ya,kim takar senin tepkini ,hem alinti yapiyorsun birde trip yapiyorsun.Kes sesini ,ignore et beni bir daha rahatsiz etme.