Nasıl vurursam vurayım gol olur kafası yaşıyor. Ukalalık diz boyu. Yazıklar olsun

Nexus 4 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Burak Yılmaz'ı sadece gol atıyor oyun içinde hiç yok diye eleştiren kişiler Drogba'nın yaptıgı tek asiste tav oluyorlar.

Algı cok onemli işte adam dünya yıldızı diye hala herkese müthiş bir futbolcuymuş gibi geliyor heralde.

Gelecek sene takım planlamasında yer alırsa büyük yanlış yapmış oluruz.

Burak Yılmaz'ı sadece gol atıyor oyun içinde hiç yok diye eleştiren kişiler Drogba'nın yaptıgı tek asiste tav oluyorlar.

Algı cok onemli işte adam dünya yıldızı diye hala herkese müthiş bir futbolcuymuş gibi geliyor heralde.

Gelecek sene takım planlamasında yer alırsa büyük yanlış yapmış oluruz.

Anlatamazsin millete.

Sözleşmesini uzatmamalıyız.Bu sene sonuna kadar kullanalım ama.

Zaten Drogba sadece top indirsin diye alınmış bu takıma.Adamın tek misyonu bu sanki.Başın mı sıkıştı şişir topu Drogba'ya.Adam forvet özelliğini unuttu bu rezil kanatlarla...

Hazirlanis manasinda söyledim,yalcina sans eseri bacak arasi yapip topun gecmesinden bahsediyorum.Tatmim olmadiysan yapamadigi baska seyleride anlatirim sana .:redface:

Ben çok kötü oynadığını inkar etmiyorum. Ama şansa asist yaptı derseniz tepkimi koyarım tabi ki.

Her maç böyle pozisyonlar deniyor, şans falan değildi. Benim mesajımı anlamadan cevap yazmayın o zaman. Tatmin olmamışım falan.

Ben de izledim, bir şey anlatmanıza gerek yok. Bilmiş bilmiş gelip cevap yazmayın bana.

Ben çok kötü oynadığını inkar etmiyorum. Ama şansa asist yaptı derseniz tepkimi koyarım tabi ki.

Her maç böyle pozisyonlar deniyor, şans falan değildi. Benim mesajımı anlamadan cevap yazmayın o zaman. Tatmin olmamışım falan.

Ben de izledim, bir şey anlatmanıza gerek yok. Bilmiş bilmiş gelip cevap yazmayın bana.

Rahatsiz misin sen ya,kim takar senin tepkini ,hem alinti yapiyorsun birde trip yapiyorsun.Kes sesini ,ignore et beni bir daha rahatsiz etme.

Kendisini > Galatasaray x 100 goruyor.

İşin eğlence kısmında bazen, Sivas maçındaki hareketlerinden belliydi.

Ama oynatmazsak da rakibi korkutacak hiç santraforumuz yok.

Ayrıca, ileriye hiç yardım edemiyoruz. Selçuk yapması gereken işleri yapamıyor.

iyi oynamıyor. topla uçma özelliği ve tek adımla sahayı katetme özelliği hiç yok denecek kadar az. derhal şutlanmalı !

Eleştiriyi falan anlıyorumda şans eseri çalım atıp asist yapmak cümleleri gülünç. :disgust:

Sene sonu yollar ayrılmalı, ama şimdiden eleştirip söveceğinize yaptığı olumlu hareketlere odaklanıp tadını çıkarın.

ulan orada eleştirilmesi gereken 10 adam var gelmişler drogba'yı eleştiriyorlar.geçen sene ölürüm sana,kurban olsunlar,saldı çayıra kobrayı yiğidim şimdide yürü git drogba.umutla burak mı kalsın yani? drogba bunlardan daha mı kötü? yine rıdvan'ın gazına gelip yerden yere vurma dönemi başladı. sneijder bitti sıra drogba'da. zaten yabancı oyuncuları kıskanan, özellikle galatasarayda diye yerden yere vuran bir ekip var medyada. gezi sürecinde medyamızın ne kadar adil ve dürüst olduğunu gördük. spor medyası da birebir aynı.mancini'ye salla, eboue'ye salla,muslera'ya drogba sneijder'e salla ama sabri'ye yok, fatih terim'e yok, emre b'ye yok.drogba'nın kılı tüyü diye yersiz eleştirilerde bulunanlar bir gün yd'yi, fatih terim'i, sabri'yi, emre'yi eleştirdiler mi? türk futboluna yabancı sınırını getiren, beşiktaş'ı avrupa'dan men ettiren, abdullah avcı'yı teknik direktör yapanlara laf yok, drogba frikik atmış, penaltı atmış diye gitsin.yok ya.

Bu adam tek forvet oynamalı ama bu hoca ile değil ilerde basan hücum presi orta sahaları ile başlatan bir hoca ile.

-------------------------muslera----------------------------

----------ched-----------zan-------------semih-------------

eboue---------melo-------engin------yekta----------bruma--

----------------------selçuk--------------------------------

--------------------------------drogba----------------------

Valla hiç pozisyon bulamadık senin gol pozisyonu kadar yoktan var ettin.. Birde şu 2 pozisyondan birini atsaydın kraldın..

burakla oynadığı sürece verimi yarı yarıya düşer. sürekli rakiple boğuşmak zorunda kalıyor. yaklaşan bir oyuncu yok yanına. chelsea de en etkili yönü kanat ortalarına yaptığı kafa ve ayak içi vuruşlarıydı. ama ne gezer bu takımda kanat. top şişirme olayına gelirsek takımın; inanın onu bile beceremeyen takımımız var ceza sahası dışına şişiriyorlar çoğunlukla. içeri şişirseler de drogbanın etrafına gelip karambol yaratacak oyuncu yok. çin takımı bile daha etkili kullanıyordu drogbayı. 40 metreden frikik kullanması tabiki eleştirilmeli ancak medyanın gazına gelip neden penaltı kullanıyor vs demek çok saçma. dünyanın neresine giderseniz gidin drogbanın penaltı kullandığı için yerden yere vurulduğunu söyleseler kimse inanmaz. ama malesef bu tip değerleri bitirmekte üzerimize yok.

Geri
Üst Alt