O parayi alip o oyunu oynuyarsan(sadece bu maç degil) sana çok şey söylerimde bu taraftar seviyor seni. Umarim saygini bitirmeden gidebilirsin bu kulüpten. Hagi yi görsen kendinden utanirmiydin diye sormadan edemiyorum! Daha genç renktaşlarim Hagi yi görse bu adama "GO" derdi.

Kart yemek için ne gerekiyorsa yaptı sahada. Laubali idi.

Sanırım maçın başında Bosingvanın yaptıgı faul verilmeyince sinirlendi.Hakemin sırtı dönüktü görmedi.ve ondan sonra da kendisini kaybetti

Drogba'nın kariyerine saygım var, büyük bir futbolcu ama son dakikalarda yaptıkları Galatasaray forması giyen bir futbolcuya yakışmıyor. Birisi ona oynadığı takımın GALATASARAY olduğunu anlatsın, zira küçük takımlar büyük takımlara karşı süreye oynar.

Yine sahada ruh gibi gezindi resmen . Tamam 35 yaşında koşmasını bekleyemezsin de yani her şeyin bir kuralı var Drogba . Ayrıca yönetim değil 2 sene 1 sene bile kontrat uzatmamalı yerine daha genç bir Afrikalı alınabilir .

Yazık rezillik diz boyu. Ne sanıyorsa Ligi. Saygısız herif

Nexus 4

Drogba yedek bekleyip sonradan oyuna girmeli bu şekilde daha yararlı olur.Zaten sezon sonu yollar kesinlikle ayrılmalı.

Gene maçın kaderini etkiledi..Adam daha napsın tamam olumsuz hareketleri oldu ama takımı tamamen o yönlendiriyor.

Belki kızacaksınız ama bu sene yolların ayrılması iki taraf için de hayırlısı gibi...

Bugünkü hallerini hic yakıstıramadım,kafan mı güzeldi baba,sacmaladıkca sacmaladın,yapma böyle

Bugün çok sinirliydi ve kötüydü de,

Adamı 1 maçda hemen asmışsınız, yazık yani.

Geri
Üst Alt