Drogba hala vazgeçilmezdir. Kimse kendini kandırmasın. Evet arada saçmalıyor ama İbrahimoviç gelmedikten sonra Drogba hala candır.

Kötü oynayabilir ama davranışları hoş değildi. Kendini attırmaya çalışıyor gibiydi.

Resmen attırmaya çalıştı kendini noel için yakıştıramadım.

Kötü Oynayabilir Fakat Drogba Olmadımı Topu İlerde Tutamıyoruz Her Atak Pozisyon Oluyor Tartışmasız En Vazgeçilmez Oyuncularımızdan.

Neyi yapmayalım ? Pili bitmiş bir oyuncu . Hep önemli maçlarda görüyoruz kendisini . Size kalırsa ömür boyu Galatasarayda oynasın :)

? Sabri, Chedjou, Semih, Yekta, Selcuk, Burak, Aydin, Amrabat, Engin, Umut, Hakan bunlarda ölmü$ ozaman.

ne cabuk satiniz adami , üzüldüm. 1 golde Sneijedere pasi atan kim? Burak becerip o pasi atabilirmiyidi?

adam her mac 2 stoperle bogu§yor, götü kalkmi$ buraktan pres bile yok. pes yahu

çok uğraştı ama attıramadı kendini .ayrıca les bir oyun ortaya koydu.

Bugün rezaletti , ayrıca çok laubaliydi hiç yakıştıramadım kendisine ama bu adamın hiç mi kötü maç oynama lüksü yok.

Geldiği günden beri attığımız gollerin çoğunda önemli bir paya sahip.Büyük maçlarda yaptığı katkıyı söylemeye gerek yok zaten.

Zaman zaman bu düşüşleri yaşaması da teknik ekibin suçu bence.Arada sırada sonradan oyuna girmesi lazım.

1 maç ile kelle almaya gerek yok.

Onun klasında bir oyuncuya yakışmayacak hareketlerde bulundu bu gün. Son dakikalarda sağ kanattan kaçan oyuncuya atmadı ezdi topu az daha kalemizde tehlike oluyordu. Mancini de attı fırçasını zaten.

1526551_827400373952887_1664241638_n.png

Geri
Üst Alt