Ha ha bizim aylar öncesi söylediklerimizi millet daha yeni görmeye baslamis...dogrulari söyleyen iki

üc kisiydik zaten,hikaye anlatip atarlanmasini biliyordunuz ama..zaman yine bizi hakli cikardi..

@Bora Akıncı

Yani abi görünen köy kılavuz istemez. Keşke haksız çıksaydık da, takım daha iyi yerlerde olsaydı bugün. Bizim farkımız Polyannacılık yapmıyor olmamız. Yok geçicidir, yok düzelecek, yok işte söyledir böyledir diye bahaneler uydura uydura en sonunda takım tepe taklak gitmeye başlayınca bazılarının aklı başına geliyor.

Adam altın madenı almış siz burda kendinizi yırtın

Çokta umrumda didi nin

yuhhhhhhhhhhhhhh

Yani abi görünen köy kılavuz istemez. Keşke haksız çıksaydık da, takım daha iyi yerlerde olsaydı bugün. Bizim farkımız Polyannacılık yapmıyor olmamız. Yok geçicidir, yok düzelecek, yok işte söyledir böyledir diye bahaneler uydura uydura en sonunda takım tepe taklak gitmeye başlayınca bazılarının aklı başına geliyor.

Zaten hakli ciktik diye sevinmiyoruz..beni sinirlendiren o gün bahaneler uyduranlar ile bugün elestirenlerin ayni kisiler olmasidir...

Dün "It's kind of a funny story"seyretim...Zach yine muhtesem bir performans sergilemis filmde..bakmadiysan tavsiye ederim..

sorun drogba degil aslinda sorun yas ortalamasi, sadece drogba olsa yasi belli bile olmaz, yine tecrübeden birseyler kazandirir.

ama bütün takim yasli olunca hersey ortaya cikiyor. sadece drogbami kosmuyor bir eboueye bakin bir riera adamlara baston versen yeridir.

dedigim gibi takimda cok yasli oyuncular var. bi takimda en fazla 3 tecrübeli oyuncu olur gerisi dinamik kosan adam olmali.

Zaten hakli ciktik diye sevinmiyoruz..beni sinirlendiren o gün bahaneler uyduranlar ile bugün elestirenleron ayni kisilerin olmasidir...

Dün "It's kind of a funny story"seyretim...Zach yine muhtesem bir performans sergilemis filmde..bakmadiysan tavsiye ederim..

Ya gördüğünü söylemek zor bir şey değil abi ya, ama bizim millette hep bir inkar etme çabası var anlamıyorum, illa felaket gelene kadar bekliyorlar, sonrada bir infial patlaması oluyor.

Tamamdır abi bugün izliyorum o zaman filmi ;)

Ya gördüğünü söylemek zor bir şey değil abi ya, ama bizim millette hep bir inkar etme çabası var anlamıyorum, illa felaket gelene kadar bekliyorlar, sonrada bir infial patlaması oluyor.

Tamamdır abi bugün izliyorum o zaman filmi ;)

Tabii hangover tarzi bir film degil...depresyon hastasi insanlarin hastanede birbirlerine yardimlasmasini anlatiyor..zach yine o bildigimiz muziplikleri yapsada ,fazla güldüren bir yapit oldugu söylenemez...ama zach'in olmasi yeterli bir sebeb bence,sIkIlmadan izleyeceginden eminim:)

Zaten hakli ciktik diye sevinmiyoruz..beni sinirlendiren o gün bahaneler uyduranlar ile bugün elestirenlerin ayni kisiler olmasidir...

:encouragement:

Tabii hangover tarzi bir film degil...depresyon hastasi insanlarin hastanede birbirlerine yardimlasmasini anlatiyor..zach yine o bildigimiz muziplikleri yapsada ,fazla güldüren bir yapit oldugu söylenemez...ama zach'in olmasi yeterli bir sebeb bence,sIkIlmadan izleyeceginden eminim:)

Zaten Hangover gibi bir beklenti içine girersek hiçbir filmini beğenmeyiz o adamın ya :) Bakalım akşama izlerim bu filmi, sonra sana da bildiririm görüşümü ;)

Hafta sonu bayagi bir film seyrettik arkadaslarlan..Escape,pain and gain ve it's kind of a funnny story...Escape'de stallone ve schwarzenegger olmasina ragmen sIKIcI bilindik bir senaryodan öteye gitmedi..pain and gain'in bazi yerleri komik olsa bile ,genelde gerektiginden fazla uzatilmis bir film olmus maalesef..senaryo yetersiz kalmis..bu üc film icinde en güzeli tartismasiz It's kind of a funny story..:encouragement:

Tabii sana niye bunlari anlatigimi pek anliyamadim.:DD:DDsaka bir yana o iki filme bakmasam da olurdu,o derece yani..

Hafta sonu bayagi bir film seyrettik arkadaslarlan..Escape,pain and gain ve it's kind of a funnny story...Escape'de stallone ve schwarzenegger olmasina ragmen sIKIcI bilindik bir senaryodan öteye gitmedi..pain and gain'in bazi yerleri komik olsa bile ,genelde gerektiginden fazla uzatilmis bir film olmus maalesef..senaryo yetersiz kalmis..bu üc film icinde en güzeli tartismasiz It's kind of a funny story..:encouragement:

Tabii sana niye bunlari anlatigimi pek anliyamadim.:DD:DDsaka bir yana o iki filme bakmasam da olurdu,o derece yani..

:asd: :asd:

banada oluyor bazen öyle boşver :asd:

Bu kadar zor pas yapan bir takım zor bulunur; 5. sınıf bir Avrupa takımı bile bu kadar zorlanmıyor...Geçen sezonunda bundan çok farklı olmadığı ligde puantaj olarak sabit, bütün sezon boyunca 5 maç bile yoktu iyi futboldan bahsedilecek...FB nin Avrupa macerasının uzamış olmasının da etkisiyle şanssız kaybettiği (Sivas vs) birkaç maç, Alex i kaybetmeleri ve sevgili ''Fil'' imizin kalite farkıyla şampiyon olabildik; sonra birkaç dangalağın ''Galatasaray Ligin çok üzerinde'' martavalına inandı taraftar çoğunluğu...Oysa kadro da, oynanan futbol da bu tür söylemlerle örtüşmüyordu...''Yılgın'' hali bu kifayetsiz kadro ve ''Futbol'' diye oynanmaya çalışılan şeye de bağlı bir ölçüde...

Geçen yılki şampiyonluğa katkısının yanısıra kulübün popülaritesi açısından kazandırdıklarıyla da yapılan yatırımın karşılığını fazlasıyla vermiş oldu...Ancak ''Doğa Kanunu'' işliyor ne yazık ki, adamın yaşı belli, her şeyin bir sonu var...Galatasaray gibi her kulvarda yarışmacılık iddiasında olan bir kulüpte devam etmesi pek mümkün görünmüyor, önümüzdeki sezon için...Bazı maçlarda yedek, bazılarında 25-30 dk oynatmaya kontenjan itibariyle lüksümüz olmadığı gibi, kendisi de bu durumu kabullenecek yapıda değil; geçen yıl bir kez oyundan alındı diye yaptığı tavırları hatırlayın...

1-2 mac sonra herkes yusuf yusuf senden özür diler. Heeee adam mac seciyor. Adam patates tarlalarda oynuyor, cit yok. Deplasmanlara gitmek istemeyen adamlari birde gördük burda.

45'te çıkması iyi oldu. Maç kondisyonu da kazanmış oldu şimdi Bursa düşünsün.

Ne olursa olsun bu adamı izlemek büyük bir zevk.Attığı paslar,futbolu beyniyle oynaması.Keşke Drogba Drogba olduğu zaman bizde olsaydı ama zaten o zaman bizde ne işi vardı ki:)

Şu adamı Galatasaray da sağdan soldan kanat oyuncularının "yardırdığı" hatta beklerimizle dahi kanat hücumları yaptığımız arkasında Sneijder'in olduğu kendisininde tek santrfor olarak sadece "santrforluk" yaptığı bir maçta izlemek isterdim .

Geri
Üst Alt