Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
dinlensin filan diye senle diyaloga bile girmistik la balik hafizali![]()
Kusura bakma bazen sistem error veriyor,yaslandik artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
dinlensin filan diye senle diyaloga bile girmistik la balik hafizali![]()
Ha ha bizim aylar öncesi söylediklerimizi millet daha yeni görmeye baslamis...dogrulari söyleyen iki
üc kisiydik zaten,hikaye anlatip atarlanmasini biliyordunuz ama..zaman yine bizi hakli cikardi..
@Bora Akıncı
Yani abi görünen köy kılavuz istemez. Keşke haksız çıksaydık da, takım daha iyi yerlerde olsaydı bugün. Bizim farkımız Polyannacılık yapmıyor olmamız. Yok geçicidir, yok düzelecek, yok işte söyledir böyledir diye bahaneler uydura uydura en sonunda takım tepe taklak gitmeye başlayınca bazılarının aklı başına geliyor.
Zaten hakli ciktik diye sevinmiyoruz..beni sinirlendiren o gün bahaneler uyduranlar ile bugün elestirenleron ayni kisilerin olmasidir...
Dün "It's kind of a funny story"seyretim...Zach yine muhtesem bir performans sergilemis filmde..bakmadiysan tavsiye ederim..
Ya gördüğünü söylemek zor bir şey değil abi ya, ama bizim millette hep bir inkar etme çabası var anlamıyorum, illa felaket gelene kadar bekliyorlar, sonrada bir infial patlaması oluyor.
Tamamdır abi bugün izliyorum o zaman filmi![]()
Zaten hakli ciktik diye sevinmiyoruz..beni sinirlendiren o gün bahaneler uyduranlar ile bugün elestirenlerin ayni kisiler olmasidir...
Dün "It's kind of a funny story"seyretim...Zach yine muhtesem bir performans sergilemis filmde..bakmadiysan tavsiye ederim..
Tabii hangover tarzi bir film degil...depresyon hastasi insanlarin hastanede birbirlerine yardimlasmasini anlatiyor..zach yine o bildigimiz muziplikleri yapsada ,fazla güldüren bir yapit oldugu söylenemez...ama zach'in olmasi yeterli bir sebeb bence,sIkIlmadan izleyeceginden eminim![]()
:encouragement:
Hafta sonu bayagi bir film seyrettik arkadaslarlan..Escape,pain and gain ve it's kind of a funnny story...Escape'de stallone ve schwarzenegger olmasina ragmen sIKIcI bilindik bir senaryodan öteye gitmedi..pain and gain'in bazi yerleri komik olsa bile ,genelde gerektiginden fazla uzatilmis bir film olmus maalesef..senaryo yetersiz kalmis..bu üc film icinde en güzeli tartismasiz It's kind of a funny story..:encouragement:
Tabii sana niye bunlari anlatigimi pek anliyamadim.D
Dsaka bir yana o iki filme bakmasam da olurdu,o derece yani..

![]()
banada oluyor bazen öyle boşver![]()