ABD'ye şimdi gitse bonservis de alırız. Ne güzel olur lan.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Cok laubali oynuyor, ve mac seciyor. Burak bile bundan fazla yapti, aslinda hep burak sahtekar kosular yapardi, ama Ddrogbba yerine duruyor... Hayro filan oynasaydi daha faydali olurdu

Antalya maçında kötüydü, bir efsanenin bitişini izledik bu maçta. Bütün Frikiklerde topun başına geçmesinden nefret ediyorum zaten. Tavır koyması da çocukça idi.

Ne ofans ne defans allah kerim f.terim.

Burak bile daha iyi gorundu yaninda

^amaalive^

Ayıp etti bütün takım ona saygı duyuyorsa oda duyacak arkadaş 50mt den her topa vururken kimse ona surat yapmıyor 10 m para alıyor bedava oynamıyor haddini bilecek bugün gözümden düştü iyice

tamamen el freni. 40metreden şut atmak ego tavan ama saha da yoksun. iki tane kritik top geldi birinde sola wesley'e atamadı diğerinde de sağ da Burak'a atamadı çokta rahat toplardı. Zaten başka da birşey yapmadı. Geçen sezon yaptıkları inkar edilemez ama şimdi ise takım sen varken hep eksik.

Türkiyede defans oyuncularina karsi bile dökülüyor. Chelseaye karsi bi bok yapamaz söyleyim. Olan Galatasaraya olur ve gene 10 kisi oynarlar.

Ben olsam ceza diye chelsea maclarinda kadroya bile almam cünkü hak etiyor.

Kendini Chelsea macina sakliyo falan deniyor da bu stoperler bile fiziki mucadelede sindiriyosa Terry, D.Luis, Cahill karsisinda ne yapacak cok merak ediyorum.

Bariz maç seçiyor ve Arena'da farklı oynuyor.Deplasmanda Hajroviç iç sahada Drogba oynasın.

Ama Chelsea maçında lazım.

şu adama artık tahammül edemiyorum resmen 10 kişi oynuyoruz ya anca kafasına top atıcan da zahmet edip çıkarsa indirecek, oyundan çıktı hemen oyunun şekli değişti biz bu adamla önde baskı yapıp da oyunu sahaya yıkamayız.

Ingiliz bir yorumcu diyor ki "Mourinho ne yapar eder, Drogba'yi mactan once duygusal olarak etkiler, konusur, bir seyler soyler, sevgi gosterme numarasiyla kafasina girer". Isin dogrusu ben de pek guvenemiyorum. Bu gune kadar Sampiyonlar Ligi maclarinda bizi kurtardi, onun sayesinde geldik buraya ama, Chelsea'ye karsi ne yapabilir zaten son zamanlarda bu kadar kotu oynarken, bir de isin diger boyutu varken?

Adamın kariyerine laf etmeyin tamam cok kötü oynuyor hareketleri saygısızca ama kariyeri tartışılmaz

Geri
Üst Alt