Kariyeri tartışılmaz, bence futbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi 10 forvetinden biri.

İç saha maçlarında zaten 50bin kişilik taraftarın itici gücü bambaşka bir atmosfer yaratıyor. İç sahada oyunu rakip sahaya yıkabiliyoruz.

Dış saha maçlarında resmen oynamıyor, ya da oynayamıyor yani artık yaşı bazı şeyler yapmasına izin vermiyor.

Sneijder ve Drogba geleli 1 yıl oldu. 1 yıldır aynı görüşteyim, Drogba Sneijder ve Burak 3lüsü ilk 11 başladığı zaman defansta zaaf veriyoruz, verdik, vereceğiz. Bu 3lü iç saha maçlarında sırıtmıyor çünkü Geçen sene Real Madrid'i yendiğimiz maçta Mourinho'nun dediği gibi sanki rakip 50bin kişiye karşı oynuyor.

Ama dış saha maçlarında (artık dün de gördük ki) ileri 3lü Sneijder Burak Hajrovic seklinde olmali.

Kendisinin hayranı olarak sezon sonu yolların ayrılmasını düşünüyorum.Maalesef eski performansından çok uzak.Yalnız önceki sayfalardaki yorumları okudum ve o yorumların maçın siniriyle yazıldığını düşünüyorum.Tamam Drogba bayağı etkisiz oynuyor ama adamın kariyerine,geçmişine laf atan futbol cahilidir.Ayrıca kendisine hakaret eden,defol git diyenler de bir sakin olun.Formsuz da olsa geldiğinden beri Galatasaray a katkı sağlamış bir oyuncudur.Bazı şeyleri çabuk unutuyoruz.

juventustan 4 puani dedeniz aldirdi herhælf

Sadece şampiyonlar liginde oynayacaksa ona göre anlaşalım verelim 2 milyon lig kupa vs maçlarında oynamasın sadece cl yapsın. Adam kaç maçtır ense yapıyor görmezdenmi gelelim. Bişey Yokmuş gibimi yapalım. Bu adamı savunanın galatasaraylılığından falan değil aklından şüphe ederim. Ha sahada 10 kişi oynayalım ama fenerlilere ona buna aklınca Drogba bizde havası yapalım diyorsanız ki drogbayı savunanların derdinin bu olduğunu we Have Drogba sloganından biliyoruz alın size Drogba evet you Have Drogba but dead Drogba !!

bomboş pozisyonda adamdan saymadığı sabriye pas atmak yerine 4 kişinin arasına dalınca bundan daha fayda gelmez deyip bastım küfürü

Dünkü maçtan sonra saat 00:30 sularında Didier Drogba'nın, Tugay Kerimoğlu'nun evine kadar giderek kendisinden özür dilediği, Tugay'ın da maç içerisinde böyle şeylerin olabileceğinin mümkün olduğunu söyleyerek olayı tatlıya bağladıkları belirtildi.

Bu ülkede herşeyini tartıştılar bari adamlığı tartışılmasın.

Sene sonuna kadar sabredilmeyi hak ediyor bazi deplasman maclarinda kadroya alinmamali buyuk maclarin tamaminda oynamali. Hocaya attigi tribi hoca bu kadar dert etmiyor ama bizim taraftarciklar adami asacak duruma gelmis durumda sacma sapan sekilde titreyin ve kendinize gelin.

《 Duncan reis 》

Trip atan adami sevmem.

Chelsea macinda oturtun kulubede.

Su kufur eden ergenleride menmi edersiniz konudan cezami verirsiniz bu ne ya

Evet ben de maç başından beri yazılan mesajları okudum böyle dediğin için ve birşey göremedim. (Editlenen mesaj da yok).

Neden böyle dediğini anlamadık özetle.

Lafın "bu yaptığı saygısızlık, seneye sözleşmesi yenilenmesin" diyene ise bilemem.

Drogbada sikinti falan yok, sikinti takimda. Drogba kariyerinin hicbir doneminde hucum presi yapan asiri mucadele eden bir oyuncu olmadi. Eger takim topa sahip olup oynamaz ise drogbadan zaten hicbir verim alamazsin. Chelsea zamaninda iceride disarida tek kale oynardi drogbada acayip verimli olurdu. Drogba top ayaginda oldugu surece oynayan bir oyuncu , yeterince top alamazsa 36 yasindaki drogbadan umut bulut gibi pres yapmasi ve onun gibi top almak icin poposunu yirtmasini beklemek hayalcilik olur.

Drogbada sikinti falan yok, sikinti takimda. Drogba kariyerinin hicbir doneminde hucum presi yapan asiri mucadele eden bir oyuncu olmadi. Eger takim topa sahip olup oynamaz ise drogbadan zaten hicbir verim alamazsin. Chelsea zamaninda iceride disarida tek kale oynardi drogbada acayip verimli olurdu. Drogba top ayaginda oldugu surece oynayan bir oyuncu , yeterince top alamazsa 36 yasindaki drogbadan umut bulut gibi pres yapmasi ve onun gibi top almak icin poposunu yirtmasini beklemek hayalcilik olur.

Yav he he

Ingiliz bir yorumcu diyor ki "Mourinho ne yapar eder, Drogba'yi mactan once duygusal olarak etkiler, konusur, bir seyler soyler, sevgi gosterme numarasiyla kafasina girer". Isin dogrusu ben de pek guvenemiyorum. Bu gune kadar Sampiyonlar Ligi maclarinda bizi kurtardi, onun sayesinde geldik buraya ama, Chelsea'ye karsi ne yapabilir zaten son zamanlarda bu kadar kotu oynarken, bir de isin diger boyutu varken?

O ingiliz yorumcuya drogbanin gecen sene real madride attigi golu izletmek lazim

Geri
Üst Alt