Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hucumda aldığı topları olumlu kullanmadı. Yanlış pas tercihleri hucumda tıkanmamızı sağladı. Çok ağır. Müsait pozisyonda topu alıp sürmeye başlayınca rakip onu yakalıyor. Müsait pozisyonda pas vereceğine zorluyor, sonunda da top kaybı yapıyor. Hem de bir çok kez. Kendi etrafında yavaş dönüyor.
Uzun süredir oldugu gibi yine sasirtmadi ve kötü oynadi. Top tutmasini fln gectim artik eskisi gibi 25 yasinda degilsin, 3-4 adamin arasina giriyor ve topu kaybediyor.. Bu en az 5-10 kez oldu. Almeida'ya yaptigin asist gol olsaydi belki buraya BURAK YILMAZ'a sallayanlar bile gelir sana 2-3 birsey söylerdi.
benim için bir efsanedir ama üzülerek söylüyorum takıma zarar vermeye başladı zaten uzun seneler taşısın diye alınmadı bir misyonu vardı hem seneyi kurtarmak hemde reklam olarak onuda geçen sezon tamamladı güzel bir şekilde ugurlanıp yerine oyun stili benzer daha diri birisi alınmalı tabi alabilirsen
eger isterse kendini zorlayıp tam verirse Chelsea turunu bize getirebilir bu 2 maç çok önemli
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.