iyi bir ilk yarı oynadı bu yaşında savunmaya yardım etmesi de artısı.

Adam hiç sallamıyor. Cenk'in sakatlandığı pozisyonda gelen ortaya koşmak yerine ayakkabısıyla uğraşıyor.

almeidaya yaptığın asist gol olsaydı görürdük buraları

şanslı adam vesselam

Çeptalk

arkadaşlar bu adam sahada ölürse iş kazasından ödeyeceğimiz tazminatı bir düşünün bu sebeple tribünde oturtmak daha hayırlı olacaktır

Bu maç özelinde vasattı, vasat.

Hucumda aldığı topları olumlu kullanmadı. Yanlış pas tercihleri hucumda tıkanmamızı sağladı. Çok ağır. Müsait pozisyonda topu alıp sürmeye başlayınca rakip onu yakalıyor. Müsait pozisyonda pas vereceğine zorluyor, sonunda da top kaybı yapıyor. Hem de bir çok kez. Kendi etrafında yavaş dönüyor.

Uzun süredir oldugu gibi yine sasirtmadi ve kötü oynadi. Top tutmasini fln gectim artik eskisi gibi 25 yasinda degilsin, 3-4 adamin arasina giriyor ve topu kaybediyor.. Bu en az 5-10 kez oldu. Almeida'ya yaptigin asist gol olsaydi belki buraya BURAK YILMAZ'a sallayanlar bile gelir sana 2-3 birsey söylerdi.

Chelsea maci kader maci olur bizde, bu oyununu devam sürdürürse kulübeye cekilir artik.

benim için bir efsanedir ama üzülerek söylüyorum takıma zarar vermeye başladı zaten uzun seneler taşısın diye alınmadı bir misyonu vardı hem seneyi kurtarmak hemde reklam olarak onuda geçen sezon tamamladı güzel bir şekilde ugurlanıp yerine oyun stili benzer daha diri birisi alınmalı tabi alabilirsen

eger isterse kendini zorlayıp tam verirse Chelsea turunu bize getirebilir bu 2 maç çok önemli

Geri
Üst Alt