Gösterdiği tepkide sonuna kadar haklıydı.Bu kadar rezil bir Burak sahada oynayacak,Drogba oyundan çıkacak.Yok öyle bir dünya.

Adam yaslandi ama buna haksizlik yapiliyor resmen, digerleri bunun yaninda cop gibi duruyor..

Eğer Drogbayı çıkarıp Ceyhunu oyuna alıyorsa,top sürmeyi bile bilmeyen Umut oynuyorsa Mancini şampiyonluğu istemedi demektir.Sol ayak tırnağı bile Umuttan daha futbolcu.

isterse chelsea yikan adam olsun sezon sonu gitmesi gerekli , ha bu macta burak varkene drogbayi cikarmak ayir bir sacmalikti.

1899843_10152093391943645_1012086222_o.jpg

Haklı olsa bile bu tarz tepkiler vermemesini gerektiren olgunluğu sağlayacak bir yaş ve kariyerde.

Bugün birseyler yapmaya calıstı,oyundan cıkması skandal yerine Ceyhun'un girmesi daha büyük skandal'dır...

iki tane bos kaleye pas verdi daha ne yapacak lan bu adam deplasmanda.

Ben onun gibi kaliteli bir adam olacam,İyide oynayacam,Hoca beni çıkarıp O Futbol Fakiri Odun Kütük Sırık Ceyhunu alacak. Orada O Hocanın Ümüğünü Sıkarım. Az Bile Yaptın Arkandayım BÜYÜK ŞEF ! Chelsea maçında bilerek gol kaçır yine ayakta alkışlarım.

oyundan çıkarılması yanlıştı, tamam sinirlenmiş olabilirsin, kendince tepki de gösterebilirsin ama etrafı teklemek yakışmıyor. kaç yaşına gelmişsin, kariyerinin son 1-2 senesini oynuyorsun, biraz daha olgun davranman gerekir. ayrıca oynadığın takım 2.-3. sınıf bir kulüp değil. yaptığı terbiyesizlik, kesinlikle sene sonunda gönderilmeli.

Ben onun gibi kaliteli bir adam olacam,İyide oynayacam,Hoca beni çıkarıp O Futbol Fakiri Odun Kütük Sırık Ceyhunu alacak. Orada O Hocanın Ümüğünü Sıkarım. Az Bile Yaptın Arkandayım BÜYÜK ŞEF ! Chelsea maçında bilerek gol kaçır yine ayakta alkışlarım.

Bilerek gol kaçırmak nedir arkadaş o kadar da şaşırmayalim

Drogba 87.dk Umuta vermek yerine kendi vursa goldü.40 metreden vurcağına ordan vursa en kötü kornerdi

Drogba sezon sonu 1dk dahi durmamalı , ne bu takım nede bu taraftar Drogbayı hak etmiyor ,

az bile yapmış ,birde kendinizi yerine koyun adama geçen seneden beri Santrforluğu unutturduk ...

Şahan Gökbakar: "Ben Tugay'in yerinde olsam, 88de Drogbayi cikarip Ceyhunu almaya niyetlenen Mancinin ense kokune odunla vurup bayiltirdim."

3-5 şuta Galatasaray taraftarının harcadığı adamken bir anda değerlenmesine sevindim. parçalı filsiz olmuyor. (burak+umut)x5534679810=Drogba'nın sol ayak baş parmağı.

1899843_10152093391943645_1012086222_o.jpg

Haklı olsa bile bu tarz tepkiler vermemesini gerektiren olgunluğu sağlayacak bir yaş ve kariyerde.

Drogba o yaşında hırslı karakterli azimli sürekli kazanmak isteyen takımı için bütün kalbiyle oynayan 1.5 senede Galatasaray'ı içinde bu kadar benimseyen bi adam olmasa 88'de tabela yandı mı çıtı çıkarmadan montunu giyer 5 dakika sonra iner soyunma odasına alır duşunu tıkır tıkır parasına bakar.Ama abi bu 1 değil 2 değil .1-0 önde olsak diyecez ki tamam chelsea maçı var fazlada yorulmasını istemeyerek aldı kenara.Maçın bitmesine daha 10 dakika var sen adamı alıyosun .Yerine aldığın adamda o kadar anlamsız o kadar saçma sapan bir değişiklik ki adama söv daha iyi.Kim gol atacak başka umutla burak efendinin hali ortada.O değil bu tugay ne yapıyor o kulüpte o kulübede hiç bilmiyorum.Hadi mancini bilmiyor...

Drogba o yaşında hırslı karakterli azimli sürekli kazanmak isteyen takımı için bütün kalbiyle oynayan 1.5 senede Galatasaray'ı içinde bu kadar benimseyen bi adam olmasa 88'de tabela yandı mı çıtı çıkarmadan montunu giyer 5 dakika sonra iner soyunma odasına alır duşunu tıkır tıkır parasına bakar.Ama abi bu 1 değil 2 değil .1-0 önde olsak diyecez ki tamam chelsea maçı var fazlada yorulmasını istemeyerek aldı kenara.Maçın bitmesine daha 10 dakika var sen adamı alıyosun .Yerine aldığın adamda o kadar anlamsız o kadar saçma sapan bir değişiklik ki adama söv daha iyi.Kim gol atacak başka umutla burak efendinin hali ortada.O değil bu tugay ne yapıyor o kulüpte o kulübede hiç bilmiyorum.Hadi mancini bilmiyor...

Adama yazık oluyor burak gibi kazmalarla oynamayı hak etmiyor ama bu maçta çıkarılması sanırım taktikti. Ceyhun bile senden daha faydalı olur mesajı verildi resmen. Chelsea maçında da oyundan alınmasına çok bozulmuş hırs yapmıştı ve Rize deplasmanına götürülmemesi iyice kamçılamıştı. Geçen haftaki performansını gördük. Sanırım Drogba'yı kamçılamak için yapılmış bir hamleydi.

Geri
Üst Alt