- 22 Temmuz 2011
- 2.318
- 195
- 1.173
Gösterdiği tepkide sonuna kadar haklıydı.Bu kadar rezil bir Burak sahada oynayacak,Drogba oyundan çıkacak.Yok öyle bir dünya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ENERAMONUN YEDEĞİ OLACAK KADAR BİLE EFOR SARFETMİYOR BU GRANDFA
ENERAMONUN YEDEĞİ OLACAK KADAR BİLE EFOR SARFETMİYOR BU GRANDFA
Ben onun gibi kaliteli bir adam olacam,İyide oynayacam,Hoca beni çıkarıp O Futbol Fakiri Odun Kütük Sırık Ceyhunu alacak. Orada O Hocanın Ümüğünü Sıkarım. Az Bile Yaptın Arkandayım BÜYÜK ŞEF ! Chelsea maçında bilerek gol kaçır yine ayakta alkışlarım.
![]()
Haklı olsa bile bu tarz tepkiler vermemesini gerektiren olgunluğu sağlayacak bir yaş ve kariyerde.
Drogba o yaşında hırslı karakterli azimli sürekli kazanmak isteyen takımı için bütün kalbiyle oynayan 1.5 senede Galatasaray'ı içinde bu kadar benimseyen bi adam olmasa 88'de tabela yandı mı çıtı çıkarmadan montunu giyer 5 dakika sonra iner soyunma odasına alır duşunu tıkır tıkır parasına bakar.Ama abi bu 1 değil 2 değil .1-0 önde olsak diyecez ki tamam chelsea maçı var fazlada yorulmasını istemeyerek aldı kenara.Maçın bitmesine daha 10 dakika var sen adamı alıyosun .Yerine aldığın adamda o kadar anlamsız o kadar saçma sapan bir değişiklik ki adama söv daha iyi.Kim gol atacak başka umutla burak efendinin hali ortada.O değil bu tugay ne yapıyor o kulüpte o kulübede hiç bilmiyorum.Hadi mancini bilmiyor...