Arda Kuyumcu
Büyük Kaptan
- 6 Ağustos 2009
- 24.568
- 2.217
- 1.813
Değil bence.MLS bizim ligden iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Değil bence.MLS bizim ligden iyi
Mls o kadar müthişse neden CONCACAF Şampiyonlar liginde sadece 2 takim yenebilmiş? El Salvador ve Costa Ricadan gelen takimlar bile daha cok kazanmış.
Milli takımlarında son DK'da fena değildi ama adamlar yetenek büyütmekten ziyade Green gibi melezleri ABD için oynamaya ikna etmeye çalışıyorlar. Harbiden müthiş taktik.
MLS müthiş diyen kim?
Bizim lig kötü diyoruz.
Boş yere kendimizi dev aynasında görmeye gerek yok.
Umut orada gol kralı olur falan... Buna kargalar bile güler.
Mls Türkiye Liginin çeyreği bile etmez,Çok dandik ve boş bir lig Trdeki en dandik takım bile zirveyi zorlayabilir orada.Drogba burda bi sezonda 10 gol atabilmişti adam gitti 10 maçta falan 11 gol attı çok leş bir lig.
Kastetmek istediğim şey o değil ki savunmalarının çok boş olduğunu söylüyorum elini kolunu sallayarak gol atabiliyorsun MLS'de,Tr Ligi daha sert ve kalite olarakta daha iyi.Güiza La Liga gol kralı olarak geldi, TR'de bir şey yapamadı.
O zaman TR ligi > La Liga.
Kastetmek istediğim şey o değil ki savunmalarının çok boş olduğunu söylüyorum elini kolunu sallayarak gol atabiliyorsun MLS'de,Tr Ligi daha sert ve kalite olarakta daha iyi.
Orada daha güzel futbolun nedenide bu yumuşaklık zaten hiç bir sertlik yok son derece yumuşak bir lig burada yinede iyi fiziğe ihtiyac duyuluyor RvP gibi adam bile lige tam uymadı biraz narin oluşundan ötürü ayrıca MLStede çok yaşlı yıldızlar var burada yaşlı denilen RvP,Q7,Gomez,Podolski gibi adamlardan 6-7 yaş daha büyük adamlar en popüler isimler durumunda açıkçası hiç beğenmiyorum MLS'i.Tr Ligide son derece vasat ancak kesinlikle MLS'ten daha iyi şahsen.TR ligi daha sert ama fiziksel şiddete kadar gidiyor iş.
Ortada ben bir kalite göremiyorum.
Hani adamın ayağına sert girersin de yine bazı defansif meziyetlerin olur.
Bizde taktik namına bir şey yok. 1 gol atan kalenin önüne yatıyor geleni geçeni indiriyor.
Kademe, markaj, pozisyon alma... Savunmada kalite deyince benim aklıma bunlar gelir.