FFP güçsüzlerin ve Dursun gibi aptalların düşeceği bir tuzaktır.
Dursunun abv de bundan oncekilerin de payi var,Aysal da bunlarin onculerinden ki dursun denen is bilmezi yonetime sokan,sonra baskanliginda destekledigini aviklayan da Aysal'di,ilk iki sene en ufak lafim olmaz ama sonraki sene bizi bitiren hamleler onundu,burak,Selçuk fahis sozlesme yenilemeleri,Hayrovic,ontivero,endogan,umut,salih,tarik,veysel,prandelli ve daha niceleri

bir kaç maç dışında pek beğenmezdim çünkü fazla yaşlıydı

Robin-van-persie-van-persie-rvp-Man-United-Man-United-News-Arsenal-News-Arsenal-Newcastle-Georginio-Wijnaldum-Holland-S-618366.jpg

Chelsea maçına kadar çok sevdiğim, Chelsea maçından sonra sıradanlaşan bir futbolcu.

FFP'e bizi asıl düşüren Aysaldır diyenler var Sayk dostum.

Dursun'u forumda savunan var şuan
Ee ben hep diyorum olm kıro bir topluluktan ancak bu çıkar yani, yakın gelecekte hak ettiğini görecek GS zaten, 70'lı yıllarda ki gibi 5-10 sene şampiyon olamadığımız dönemler yakın.

Ne kadar yaşlı cahil kıro adam varsa GS divanında.

Ben transfer mevsimi bitmeden 3 gün önce dedim, kimse alınmayacaksa Drogba gelsin en azından duruşu bile güç verir dedim ama dinlemediniz bak ne oldu şimdi..

tarihin en şanslı Galatasaray taraftarı nesliyiz muhtemelen bu adamı formamız altında izleyebildiğimiz için

Geri
Üst Alt