Beyazlara şov yapmak icin taklalar atan bu tarz adamları siyahiler de sevmez genelde.Fake ass

Yatağa girdim uyuyacaktım ama aklıma geldi bazanın altında kuşe kağıdına basılı büyük bir drogba posteri var. şimdi bu saatte bazayı kaldıramam yengeniz uyuyor.

sabah 10.30 civarı posteri yok edeceğim.

Yav sallıyorlar osimhen falan güya buna sormuş.
Oraya kadar gelen adamın çokta şeyinde olur ya ona bu a sorma.
Hikaye anlatıyorlar.
2 tane genç patlamaya hazır adam getirsin bulsun çok mu zor kendisi için.

Hayır da chelsea efsanesi adamsın 2 senede 1 kere işiz ya düşer ya düşmez. Git chelsea ve çok sevdiğin mou kıçı yalamaya devam etsin.

Olayı sulandıran bunun gibi al bunu oku diyen ve bunu uygulayan adamla işimiz olmaz.
Mou ırkçı mı diye sormadık zaten, yada onun için ortalığı ayağa kaldırmadık.
Hem hakaret hem ırkçı söylemde bulunan adamı da bir zahmet savunmaya kalkmasaydı bana müsade lütfen diyebilirdi.
5 ay sonra arabistanda buluşma sevdası muhtemelen daha ağır basmıştır

Agalar doğum günü kutlanır kutlanmaz orasinda değilim. Drogba kabul edelim ya da etmeyelim Afrikalı topçular için bir referanstir. Kendisi iç savaşı silahsız bitiren biri olarak orta Afrikada çok seviliyor. Drogba belki açıklama daha farklı yapabilirdi. Morunyonun hakaretini doğru bulmuyorum falan tarzında. Ha biraz empati yapınca adama da bir şey diyemiyorum. Antrenör-oyuncu ikilsi gösterin deseler avrupada özellikle bu ikisini gösterirler. Bizi seçmesi biraz abes olurdu maalesef.

O topa girmemesi gerekirdi. Ona mı düşmüş?

Morinyo iti sezon başından beri Türk halkına bir sövmediği kaldı, sürekli seviye düşürüp terbiyesizlik yaptı. Bu maymun olayıda iyice bardağı taşırdı.

Birde random fbli’yi storysinde paylaşması falan komik olmuş, ergen gibi tripler peşinde “büyük” eski topçu.

O topa girmemesi gerekirdi. Ona mı düşmüş?

Morinyo iti sezon başından beri Türk halkına bir sövmediği kaldı, sürekli seviye düşürüp terbiyesizlik yaptı. Bu maymun olayıda iyice bardağı taşırdı.

Birde random fbli’yi storysinde paylaşması falan komik olmuş, ergen gibi tripler peşinde “büyük” eski topçu.
Kesinlikle katılıyorum sneijder de çok sever morunyoyu açıklama yapmadı. Drogba da hiç oralara girmemesi gerekiyordu. Maalesef talimata göre davrandı bizi kaybetti

Bu adam geldiğinde de güzel giden herşeyin içine etmişti takımdaşlığı baya bitirmişti

Mourinho’nun ten rengi bazında ayrımcılık yaptığına kimse şahit olmamamıştır. Ama kültürel manada geldiğinden beri Türkiyeyi küçümsemekte. “Irkçılık” Avrupa’da tenrengi bazında ayrımcılık olarak anlaşıldığı için Mourinho’ya kondurulmadı. Türkiye ve Türklere karşı küçük düşürücü söylemlerinden dolayı şikayet edilmeliydi. Ama işte elma ile armutu ayıramayan beceriksiz bir yönetim var. Mourinho’nun Türk futbolundan ekmek yiyip Türkiye’yi aşağıladığını ön plana çıkarsan herkes senin arkanda olacak. Zaten sevilmeyen bir adam.

Geri
Üst Alt