Tırt bir herifin teki poldi daha efsane bundan.
melo ile podolski bambaşka bir herif bu hainle kıyas edilemezler. poldi zaten tr ye her gelişte onlarca paket çayla dönüyor

1741760835758.webp

Bitirdiği söylenen iç savaş, 100-200 kişinin olduğu bir mahalle kavgasından ibarettir. Biz lisedeyken 50 kişi topluyorduk kavgaya.

Mourinho Fildişi halkına da sabah akşam aynı cümleleri kursaydı aynı cümleleri yazabilecek miydi bakalım.

Kendisi olmasa kimi alamayacaktık Avrupa ve Arabistan’da transfer kapandığı ve napolinin kadro dışı bırakıp değeri düşmesin diye yana yakıla kulüp aranan osimhen mi Paşadan 15 milyon verip maaşını 10a katladığımız Diagne veya şampiyonlar ligi isteyen Zaha mı Aurier ozornwafor falan girmiyorum zaten. Etkisi vardır bir şey diyemem ama tüm Afrikalıları Drogba getirdi demek saçmalık

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Afrikada savaşı bu bitirdi de Türkiye'de savaş başlatmaya hevesli bir grubun tetikçiliğini yapıp her hafta alagtlık yapan bir herifi de savunmasaydı yav. Ben karışmıyorum benim tanıdığım mourinhonun geçmişinde böyle ırkçı söylemine ben rastlamadım diyip geçseydi.

Yok çok iyi tanıyorum yapmaz, kendi işimize bakalım. Neredeyse ben yaparım babam yapmaz moduna girmiş.
Bize ne senin gerçek babanın kim olduğundan muhtemelen gerçekte aranızda da 5 yaş falan vardır neyin babası ayrıca.

Babası için bizi satıp giden eleman çokta şeyimizde ne düşündüğü

Yahu adama metin göndermişler. Herif sadece 2 3 yeri değiştirip kendi yazmış gibi paylaştı. Bir insanın geçmişte ırkçı olmaması zamanla ırkçı olmayacağa anlamına gelmiyor.

Yahu adama metin göndermişler. Herif sadece 2 3 yeri değiştirip kendi yazmış gibi paylaştı. Bir insanın geçmişte ırkçı olmaması zamanla ırkçı olmayacağa anlamına gelmiyor

ztn kimse zencileri sevmiyor o yüzden maymun dedi demedi ki
bu mal niye ortaya atladı anlamadım
morinho ırkçı değil bakın ırkçı olsa başta zencileri sevmezdi mi ana fikir yani
herifin türk insanına tepeden bakıp kendini üstün gördüğü kabak çiçeği gibi ortada troy filmindeki brad pitt ve 2 hanfendinin ardları gibi
ayrıca yurdumuzda insanı hayvana benzetmek normal bişey gibi oçun malı yok tavşan falan filan kendince akıllılık yaptı
zmnında büyük düşünür lucescu köpekler istedi diye atlar ölmez dediğinde rakipler komaya girmişti
şimdi maymun lafını bile normalleştiriyor ibnetorlar

Yahu adama metin göndermişler. Herif sadece 2 3 yeri değiştirip kendi yazmış gibi paylaştı. Bir insanın geçmişte ırkçı olmaması zamanla ırkçı olmayacağa anlamına gelmiyor.
kendi düşünceleriyle bi paylasım yapsa neyse de ısmarlama yazıyla bir şeyler karalamıs gibi yapması, verdiğimiz tepkinin ne kadar doğru olduğunu gösterir. efsane dedik kestaneler arasında yer aldı. ki buranın iklimini çok iyi biliyor yakınen de takip ediyorken.

Kimse yanlış anlamasın ben drogba'yi falan savunmuyorum. Koyun gibi o da kullanılıyor hain herif.

Geri
Üst Alt