2. yarı top indirişleri,dagıtmaları beni benden aldı. tek st devam etsek nice muazzam şeyler izlicezde.. ..

Kafayla Sneijder`e pası

Göğsüyle topu alıp dönmesi falan

Efsane bir adam

Muslera'nın pasındaki kontrolünün videosu var mı biryerlerde :/

Çok kaliteli bir insan,mesleğine saygılı büyük bir oyuncu. Tek eksiği var,serbest vuruşlarını bir kalecinin yemesi için kova olması lazım;gerekli falsoyu veremiyor. Bence zaten sahada yapacağını yapıyor,bu işleri de diğerlerine bıraksa daha güzel olacak sanki. Drogba vurmaya karar vermeden önce gol atarız diye içimden geçmişti,Drogba topun başına geçince nişanlayacağını tahmin etmek zor olmadı; anca seken toplarla arkadaşlarına pozisyon yaratır vuruşlarında;çerçeveyi bulma oranı çok yüksek ama uzak mesafeli serbest vuruş kullanımı direkt gol olma açısından akılcı değil.

Çok kaliteli bir insan,mesleğine saygılı büyük bir oyuncu. Tek eksiği var,serbest vuruşlarını bir kalecinin yemesi için kova olması lazım;gerekli falsoyu veremiyor. Bence zaten sahada yapacağını yapıyor,bu işleri de diğerlerine bıraksa daha güzel olacak sanki. Drogba vurmaya karar vermeden önce gol atarız diye içimden geçmişti,Drogba topun başına geçince nişanlayacağını tahmin etmek zor olmadı; anca seken toplarla arkadaşlarına pozisyon yaratır vuruşlarında;çerçeveyi bulma oranı çok yüksek ama uzak mesafeli serbest vuruş kullanımı direkt gol olma açısından akılcı değil.

Aslında iyi vurur Drogba chelsea de çok golü vardır ama tabiki selçuk la sneıjderi tercih ederim her zaman

1.5 senelik rüya.

Bu gözler Galatasaray forması altında böyle bir oyuncuyu bir daha görebilir mi acaba ? Ömür yetmez bence.

Chelsea'deyken golleri var ama bizde pek iyi kullanamıyor.

Reyis Porto karşısında çok iyiydi. Enerjisi hiç düşmedi. Hatta bize geldiğinden beri ilk defa bir maçta bu kadar fit gördüm onu diyebilirim.

Artık yaşı gereği normal olarak bütün maçı kaldıramayabiliyor vücudu. Fakat Porto'ya karşı gençliğinden esintiler sundu :)

Ama yine de sezon içinde düşüşleri olabilir. 35 yaşındaysanız bunlar olmalı zaten. Olmuyorsa sorun vardır. :)

Özellikle sezon içindeki kritik maçlarda dünkü enerjisine ihtiyacımız olacak. Bu sebeple kritik maçlardan önce gerekirse dinlendirilmesi taraftarıyım.

Senelerce oynamasina gerek yok yapilsin bi an once heykeli. Tapilacak bir futbolcu diyecek laf yok.

»» tapatalk ««

Frikiklerin başına geçtinmi televizyon karşısında 2 el ateş edesim geliyor

Aslında iyi vurur Drogba chelsea de çok golü vardır ama tabiki selçuk la sneıjderi tercih ederim her zaman

Hala iyi vuruyor ama eskide attıklarını biliyorum;eskiden olduğu gibi vurmuyor.Attığı gollerle şimdiki vuruşlarını karşılaştırdım sanki vuruş tekniğini değiştirmiş,eski ile yeni stili arasında dağlar kadar fark var. Kolay kolay futbol için yaşlanmayacak bir oyuncu,2-3 sene daha bu formla rahat rahat oynar. En önemli transferlerimizden biri;acaba 2003 senesiydi galiba,teklif edildiğinde alsaydık şu an ne durumda olurduk çok merak ediyorum.

Bir daha senin gibisi gelir mi Parçalı Fil ?

[media]https://www.youtube.com/watch?v=3i_Xi5Tei4Q[/media]

Drogba'nın Chelsea'de oynarken frikikten yaptığı bir sürü asistide var unutmayalım. Tabi Sneijder ve Selçuk varken biraz fazla topun başına geçiyor o doğru

Abi en çok bu adamın gol atmasını istiyorum nedense . Spikerin Didiee Drogggbaaa deyişlerine hastayım.

En az 2 yıl daha oynamalı bizde sahada görmek güven veriyor yürüyerek oynasada olur ki bu sene kondisyon olarak çok daha iyi kampa katıldığı için Çinde düşüse geçmişti.

r4826.jpg

Geri
Üst Alt