Cevap: #12 Didier Drogba

bu ne la her futbolcunun altında sallayan sallayana

Hazır değil henüz ama bu haliyle bile efsane oynayabiliyor.

Bir ryan giggs örneği var elimizde adam neredeyse 40 yaşında ama EPL de hala oynuyor

ne gibi efsne oynuyor açıklar mısın?

Takım oyununda iyi, al-ver yapabiliyor ve fiziğiyle top saklayabiliyor.Şuana kadar takımda en rahat top tutan adam.

Sen ne bekliyorsun bilmiyorum ama bu bir hazırlık maçı olduğunu unutmamak gerek.

Takım oyununda iyi, al-ver yapabiliyor ve fiziğiyle top saklayabiliyor.Şuana kadar takımda en rahat top tutan adam.

Sen ne bekliyorsun bilmiyorum ama bu bir hazırlık maçı olduğunu unutmamak gerek.

sordum sadece başka bir amacım yoktu

Tek forvet Drogba daha etkili. cift forvet oynayinca daha fazla kosmak zorunda kaliyor, önemli anlarda diri kalamiyor

BQXonsFCQAIShR8.jpg

4-3-1-2 sistemi leşşş

4-2-3-1 oynamak içinde gerekli malzeme yok.. Kaldik bu sene yine hayirlisi.. Drogba ise cabaladi didindi.. Takim hazir degil ciddi derecede goruldu bu

Geçen hazırlık maçlara göre çok daha iyi gördüm. Bundan sonra üstüne koyarak devam edecektir. Eleştirmek doğru olmaz.

Oynayacağı son yıl. Bu sene iyi bir performansla bırakmak isteyecektir. 17 gol 7 asist yeterli. Attıkları zaten kritik olacaktır.

d7.jpg

gençler drogbaya sallamadan önce besmele çekip abdest aldınız mı?

:) Harbi komik taraftar topluluğu olduk. Sallayın sallayın yakında buralar antudan komik olmaya başlayacak.

Geri
Üst Alt