Cevap: #12 Didier Drogba

1016779_695845850455634_455751787_n.jpg

1000563_543919525643456_215684902_n.jpg

Didier Drogba 17 yaşındayken..

Bu adami gorunce keske fildisi sahilinde dogsaydim diyorum kendi kendime. orda 25 santimi olanlara bamya diyorlarmis.

GSstore de 11 Numara formalar satisa cikti.

BQRHIXwCMAEq9Jo.png:large

GSstore de 11 Numara formalar satisa cikti.

BQRHIXwCMAEq9Jo.png:large

Siyah formayi aldim. En azindan bir tane daha (parcali/kirmizi) almayi düsünüyorum. Bu güne kadar hic numara yazdirmadim formalarima. Ne diyorsunuz, siyah formaya #11 Drogba, digerine #10 Sneijder. Yapayim mi, yapmiyayim mi? Sonuc olarak bu ikisi de gelip gecici ... Ama ikisi de süper futbolcular ... Cok kararsizim :X

Bir sey dikkatimi cekti ... Ülker yazisi yok mu bu sene?

Siyah formayi aldim. En azindan bir tane daha (parcali/kirmizi) almayi düsünüyorum. Bu güne kadar hic numara yazdirmadim formalarima. Ne diyorsunuz, siyah formaya #11 Drogba, digerine #10 Sneijder. Yapayim mi, yapmiyayim mi? Sonuc olarak bu ikisi de gelip gecici ... Ama ikisi de süper futbolcular ... Cok kararsizim :X

Drogba her türlü yazdırılır. :ayatollah:

vallah ben gecen sene 2 tane Sneijder#14 formayi aldim.:rolleyes:..simdi de 1 tane parcali sneijder #10 numara aliyorum.....sonraki sezon 3 forma alicam... (cünkü 4 yildiz oluyor :D) Sneijder #10 , Drogba #11 ve eger iyi bir transfer gelirse (belki #66 arda) :D

Drogba her türlü yazdırılır. :ayatollah:

vallah ben gecen sene 2 tane Sneijder#14 formayi aldim.:rolleyes:..simdi de 1 tane parcali sneijder #10 numara aliyorum.....sonraki sezon 3 forma alicam... (cünkü 4 yildiz oluyor :D) Sneijder #10 , Drogba #11 ve eger iyi bir transfer gelirse (belki #66 arda) :D

Anliyorum ... gercekten insani cok zorluyor. Ama herhalde yazdirmayacagim. Zaten sonradan canim isterse yine yazdiririm. Simdilik bos birakayim orayi :)

Şu forma numaraları kesinleşsin de ilk işim store gidip formasını alacm. Ahım vardı Galatasaraya gelirse formasını alacağım diye 3-4 sene önce

Tapatalk ile gönderildi

haberlere göre çin tahkim kurulu shangai takımını haklı bulmuş 11.5 milyon ödememiz gerekiyormuş onlara göre konu fifaya taşınacakmış yav he he :rolleyes:

Gecen yil birisi demisti forumda 2013/14 sezonundan itibaren Ülker futboldaki sponsorluklardan elini cekecek diye. Ne kadar dogru bilemem.

Gecen yil birisi demisti forumda 2013/14 sezonundan itibaren Ülker futboldaki sponsorluklardan elini cekecek diye. Ne kadar dogru bilemem.

bence biz fesh edelim elimizdeyse adamlar fenere rüya takım kurdu basketbolda tabi farklı olaylar ama..

Gayet kötü, performansı artar belki diyordum ama geçen seneye göre daha da kötülemiş.

Top rakipteyken yürüyerek top izleyecekse işimiz var.

Geri
Üst Alt