Ceyhun ERİM
Cezalı
- 15 Aralık 2012
- 2.574
- 0
- 726
Cevap: #12 Didier Drogba
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kırmızı formamızın altına koyu renkli kırmızı şort hiç yakışmıyor birbiri ile uyumlu değil.
GSstore de 11 Numara formalar satisa cikti.
![]()
GSstore de 11 Numara formalar satisa cikti.
![]()
Siyah formayi aldim. En azindan bir tane daha (parcali/kirmizi) almayi düsünüyorum. Bu güne kadar hic numara yazdirmadim formalarima. Ne diyorsunuz, siyah formaya #11 Drogba, digerine #10 Sneijder. Yapayim mi, yapmiyayim mi? Sonuc olarak bu ikisi de gelip gecici ... Ama ikisi de süper futbolcular ... Cok kararsizim :X
Siyah formayi aldim. En azindan bir tane daha (parcali/kirmizi) almayi düsünüyorum. Bu güne kadar hic numara yazdirmadim formalarima. Ne diyorsunuz, siyah formaya #11 Drogba, digerine #10 Sneijder. Yapayim mi, yapmiyayim mi? Sonuc olarak bu ikisi de gelip gecici ... Ama ikisi de süper futbolcular ... Cok kararsizim :X
Bir sey dikkatimi cekti ... Ülker yazisi yok mu bu sene?
Drogba her türlü yazdırılır. :ayatollah:
vallah ben gecen sene 2 tane Sneijder#14 formayi aldim...simdi de 1 tane parcali sneijder #10 numara aliyorum.....sonraki sezon 3 forma alicam... (cünkü 4 yildiz oluyor
) Sneijder #10 , Drogba #11 ve eger iyi bir transfer gelirse (belki #66 arda)
![]()
Bir sey dikkatimi cekti ... Ülker yazisi yok mu bu sene?
Gecen yil birisi demisti forumda 2013/14 sezonundan itibaren Ülker futboldaki sponsorluklardan elini cekecek diye. Ne kadar dogru bilemem.