drogba'nın çıkması son derece yanlıştı ama bu kadar sinirlenmesini anlayamadım açıkcası maçtan önce morali bozuktu heralde..

Drogba'nın bir golcünün olması gerekenden daha fazla bencil olduğunu düşünmüyorum. Dün akşamki ofsayt pozisyonunda da dünyadaki 200 üst düzey forvetin 199 tanesi kaleye kendisi vururdu.

Çıkma meselesine gelince, Drogba yanlış hatırlamıyorsam bize geldiğinden bu yana ilk defa oyundan çıkıyor değil. Öncekilerde de mutsuz olduğunu hissetmiştim ama dün akşam biraz abarttı gerçekten. Oyuncunun oyundan çıkarken mutsuz olması normal ama tepkisini takımın aleyhine kullanılacak derecede göstermesi yanlış. Bence de oyundan çıkması hataydı, en azından daha erkendi. Takım bu kadar kötü oynarken oyundan alınan ilk futbolcu olmasını kötü oyunun kendisine bağlandığı şeklinde mi yorumladı bilemiyorum. Herkes iyi oynadı diyor ama bence ilk olarak Sneijder ile Hamit'in çıkması daha yerinde olurdu sanki.

Biraz da şeytanın avukatlığını yapayım: "Ulan kariyeri benimkinin yanında sıfır olan Burak trip atıyor, ortalık karışıyor adam hemen takıma dönüyor, o zaman benim oyundan bile alınmamam lazım" diye düşünmüş olabilir tabi. Hatırlarsanız ne kadar kötü oynarsa oynasın Hakan Şükür'ü de oyundan almak bir buçuk kilo ....... gerektirirdi.

Neyse Fatih Hocanın bu sorunu çözebileceğine inanıyorum. Zaten onun kulübeye dönmesi ile bu tip yanlış değişiklikler azalacaktır.

Drogba'dan önce alınması gereken oyuncular vardı.Onun profesyonelliğine o kadar alışmışız ki tepkisini görünce ister istemez tuhaf geldi.Ama maçın başlarında da gergin bir hali vardı.Büyüyeceğini sanmıyorum.İnsanlık hali sonuçta.Bir insan hergün aynı ruh halinde olamıyor.Seviyoruz seni Drogba:)

Drogba'nın oyun karakteri bu neye şaşırıyorsunuz anlamadım ki?

Adam 35 yaşında bu saatten sonra da değişmez zaten.Chelsea'de de hırslıydı ve zaman zaman böyle tepki koyuyordu.Frikik meselesi de aynen öyle.Lampard ve Ballack varken bile gidip topu alırdı.Bizdeki şanssızlığı henüz o golü atamamış olması.Ama 3-4 haftaya kalmaz bir de frikik golü ekler Galatasaray kariyerindeki istatistiklerine.

bi zahmet friklere sulanma

cikarken trip atma lütfen

yoksa cok cabuk kaybeden sen olursun

hirsli olsun kocum benim...biz ne 31-34 yasinda oyuncular gördük "vurdum duymaz"...

şunu açıkça söyleyelim ki takımı geri götürüyor . ilk başta tespit yapmak gerekir

şunu açıkça söyleyelim ki takımı geri götürüyor . ilk başta tespit yapmak gerekir

B_145fce98c77fea1b06dfea512e2d1e10.jpg

Barca'da Xavi bizde Drogba.

Frikik özürlü olmalarına rağmen her topun başındalar.

Geri
Üst Alt