Oğlum falan ayıp oluyor adam ol önce düzgün konuş.

Xaviyi bilmesem ne diyeceksin acaba sanki bilmediğimiz xavi. Özürlüymus. Peh.

Sendt fra min GT-I9300 med Tapatalk2

Görende her 2 haftada bir Nou camp a gidiyorsun oradan seyrediyorsun sanacak. Geçen sene NTVSpor dan bu senede en fazla dsmart tan seyrediyorsundur :))

HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Xavi futbol özürlüsüdür demiyorum Xavi frikik özürlüdür diyorum kıvırmayalım. Xavi'nin çok teknik olması iyi frikik attığı anlamına gelmez.Zaten Xavi ve İneasta'nın şutları iyi değildir.

Xavi'nin frikileri her zaman üst direğin 1-2 metre üstünden gider.

Nou Camp'ta mı izledin demişsin, hayır ama bak izleyenler ne diyor 6 - Xavi Hernandez - Page 411

Xavi futbol özürlüsüdür demiyorum Xavi frikik özürlüdür diyorum kıvırmayalım. Xavi'nin çok teknik olması iyi frikik attığı anlamına gelmez.Zaten Xavi ve İneasta'nın şutları iyi değildir.

Xavi'nin frikileri her zaman üst direğin 1-2 metre üstünden gider.

Nou Camp'ta mı izledin demişsin, hayır ama bak izleyenler ne diyor 6 - Xavi Hernandez - Page 411

Yav he he.

Xavi kötü

Yav he he.

Xavi kötü

Oğlum rahatsız mısın sen. Valla alıntılama. Israrla FRİKİKLERİ KÖTÜ DEMEME rağmen her cevabında sanki Xavi'nin futbolculuğuna bişey demişim gibi cevaplıyorsun.

Drogba ve Xavi kendi takımlarda ki en iyi frikikçilerin çeyreği olmamasına rağmen her topun başındalar, dediğim bu.

Ftw ‏@FtwGS 8 sa

"Yalan söylemeye devam edebilirsiniz ama birşeyi unutmayın bizi dahada güçlendiriyorsunuz" DROGBAM BENİM Instagram

Oğlum rahatsız mısın sen. Valla alıntılama. Israrla FRİKİKLERİ KÖTÜ DEMEME rağmen her cevabında sanki Xavi'nin futbolculuğuna bişey demişim gibi cevaplıyorsun.

Drogba ve Xavi kendi takımlarda ki en iyi frikikçilerin çeyreği olmamasına rağmen her topun başındalar, dediğim bu.

Xavi kötü futbolcu mu şimdi :)))) hehehe

HTC One cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

B_4922f835888391cab0c82ae1b8bb8726.jpg

İyisin hoşsun da çok bencilsin en ince ayrıntıda bile bencilce davranıyorsun sahada. Çok zor pozisyonda vurmayı zorlamayı tercih ediyorsun, duran topların başına geçiyorsun nerdeyse her hareketinde önplana çıkma derdindesin ne gerek var...

Geri
Üst Alt