Yahu şu olayı açıklığa kavuşturalım bir kere, şu anki Drogba eski Drogba ile aynı seviyede diyen varsa saçmalaıyordur. Ama şu Drogba bile Burak ve Umut'tan daha etkili komple bir forvet. 80 küsürüncü dakikada ceza sahası önünde rakip kaleye sırtı dönük top alıp, iki kişiyi geçerek kendini pozisyona sokabilecek bir adamımız olduğunda Drogba'nın oynatılmaması gerektiğini falan konuşabiliriz.

Drogba şuan eski Drogba performansında olmasa bile biraz haddini bilerek takım için oynasa zaten bunları konuşmayız.

Yapamadığı için değil ki gereksiz şeyleri yaptığı için eleştirilir Drogba.

80 küsürüncü dakika da o hareketi yapar ama daha önce kim bilir kaç defa gereksiz yere topu kaybeder ya da kaç defa duran topu yer? Onu da konuşmak lazım. Burak ve Umut'la zaten karşılaştırma noktasına gelmez Drogba, 40 yaşında bile olsa.

Selçuk Sneijder olur gider topun başına onlar olmaz bırakır topu anlamak mümkün değil maç seçtiği büyük bir gerçek son 15 dakika oynadı yetti..

Keşke maçı daha ciddiye alsa ilk yarı hiçbirşey yapmadı..

Drogba şuan eski Drogba performansında olmasa bile biraz haddini bilerek takım için oynasa zaten bunları konuşmayız.

Yapamadığı için değil ki gereksiz şeyleri yaptığı için eleştirilir Drogba.

80 küsürüncü dakika da o hareketi yapar ama daha önce kim bilir kaç defa gereskiz yere topu kaybeder ya da kaç defa duran topu yer? Onu da konuşmak lazım. Burak ve Umut'la zaten karşılaştırma noktasına gelmez Drogba, 40 yaşında bile olsa.

Olay son satırda bitiyor işte. Umut-Burak ikilisi salt futbolculuk açısından Drogba'nın çok gerisinde olduğundan, mazur görebiliriz diyorum bu yaptığı hataları.

Yoksa ben de rahatsızım en basitinden her duran topun başına gitmesinden.

drogbaya saygı duymamak elde değil

ancak çözemediğim bişeyler var.

normalde drogba klasındaki bi oyuncunun çok rahat yapması gereken hareketleri yapamadığını

yada vermesi gereken pasları veremediğini gözlemliyorum.

bu durum, artık futbol hayatının sonlarına geldiği için bazı şeyleri eskisi gibi yapamadığından mı yoksa

laubalilikten ve ligi küçümsemesinden mi kaynaklanıyor bunu çözemedim

Olay son satırda bitiyor işte. Umut-Burak ikilisi salt futbolculuk açısından Drogba'nın çok gerisinde olduğundan, mazur görebiliriz diyorum bu yaptığı hataları.

Yoksa ben de rahatsızım en basitinden her duran topun başına gitmesinden.

O da bir seçim olabilir ama Fatih Hoca'nın normalde Drogba'nın bile takıma kötü etkilerini törpülemesi gerekirdi.

Sadece salt oyuncu potansiyeli iyi diye hataları görmezden gelinirse, zoru başararak Drogba gibi adamdan zararlı çıkmayı başarabiliriz.

drogbaya saygı duymamak elde değil

ancak çözemediğim bişeyler var.

normalde drogba klasındaki bi oyuncunun çok rahat yapması gereken hareketleri yapamadığını

yada vermesi gereken pasları veremediğini gözlemliyorum.

bu durum, artık futbol hayatının sonlarına geldiği için bazı şeyleri eskisi gibi yapamadığından mı yoksa

laubalilikten ve ligi küçümsemesinden mi kaynaklanıyor bunu çözemedim

Bence 2.si.

Çünkü istediği zaman çok da tatlı şekilde oynuyor ve bize fazlasıyla yetecek şeyleri yapıyor rahat şekilde.

Yaşından dolayı özellikle hızında ve bazı hamlelerdeki çabukluğunda azalma her oyuncu da görülür ama Drogba klası ve gücüyle çok rahat ligimizde bunu gizlerdi.

gökhan abi olsun mert olsun biraz fazla yüklenilmiş sanki drogbaya öncelikle dorgba çinde 20 milyon alıyordu bizde 1.5 sene için 10 milyona anlaştı bunu belirtmek lazım. Ondan sonra geçen sene ilk geldiğinde biz umut burak ve elmanderi izliyorduk birden drogba bizde ronaldo etkisi yaptı her havatopunu aldı top tuttu çalım attı her şeyi yaptı. Şimdi biz bunları yapmasına alışınca biraz azını yapsa hayıflanmalar başlıyor oysa hala çoğu kişinin de belirttiği gibi en iyi forvetimiz.

tek forvet oynaması lazım.adamı heder ediyolar ..bi o kanattan giriyo,bi o kanattan..doğru oynatmak lazım.fazla yormamalıyız.

tek forvet oynaması lazım.adamı heder ediyolar ..bi o kanattan giriyo,bi o kanattan..doğru oynatmak lazım.fazla yormamalıyız.

Simdi bir telefon acim madride drogbayi yormasinlar sakin:)Ya sergen bu adami ilah yaptiniz ya.Adsam 70 dakika yürüdü resmen,baskasi o sekilde oynasa HEMEN ASARLARDI.

Simdi bir telefon acim madride drogbayi yormasinlar sakin:)Ya sergen bu adami ilah yaptiniz ya.Adsam 70 dakika yürüdü resmen,baskasi o sekilde oynasa HEMEN ASARLARDI.

yürümesi gayet doğal pres yapması gerekmiyor. çogunlukla kendi pozisyonunu kendi hazırlamak zorunda kalıyor yanında da beceriksiz bir forvet olunca olmuyor tek forvet oynaması veya oynamaması gerekli

yürümesi gayet doğal pres yapması gerekmiyor. çogunlukla kendi pozisyonunu kendi hazırlamak zorunda kalıyor yanında da beceriksiz bir forvet olunca olmuyor tek forvet oynaması veya oynamaması gerekli

Aynisini sneijder icinde yaziyorsunuz .Neymis sistem yüzünden oyniyamiyor diye.Allahtan milli takim hocasi sneijderi asil mevkisinde oynatiyor, milli takimda asil mevkisinde oynadigi halde sneijderden memnun degil ve bir varlik gösteremedigi gün gibi ortada.Tabi bu bazi arkadaslarimizin tezini cürütüyor.Siz halen bazi seylerin sisteme baglayin ,allahtan van gaal gibiler bizi dogruluyor.Drogbayi mecbur kalmadikca milli takima almak istemeyen teknik direktörü de unutma,adam medya/taraftar destegini alabilse bir dakika oynatmaz drogbayi.Bu adamlarin zamani gectigini kabul edemiyorsunuz maalesef.

fiziği kötü durumda, iki forvet iken hem burak hem de drogba koşmuyor bu yüzden atak yiyoruz ikisinden biri oturacak.

Aynisini sneijder icinde yaziyorsunuz .Neymis sistem yüzünden oyniyamiyor diye.Allahtan milli takim hocasi sneijderi asil mevkisinde oynatiyor, milli takimda asil mevkisinde oynadigi halde sneijderden memnun degil ve bir varlik gösteremedigi gün gibi ortada.Tabi bu bazi arkadaslarimizin tezini cürütüyor.Siz halen bazi seylerin sisteme baglayin ,allahtan van gaal gibiler bizi dogruluyor.Drogbayi mecbur kalmadikca milli takima almak istemeyen teknik direktörü de unutma,adam medya/taraftar destegini alabilse bir dakika oynatmaz drogbayi.Bu adamlarin zamani gectigini kabul edemiyorsunuz maalesef.

milli takım olayları karışık. ben drogbayı istemeyenlerdendim 35 yaşından sonra max katkı da beklemiyorum ama yanında hiç bir işe yaramayan bir forvet ile kanatsız bir sistemde oynuyor. yeterli pozisyona giremiyor girdikleri de kendi çabası ile oluyor yarı playmaker gibi oynamak zorunda kalıyor. takımın önde top tutmasını engelleyen savunmayı eksik bırakan poziyonların çoğunu öldüren burak olmasa çok daha verimli olur.

Aynisini sneijder icinde yaziyorsunuz .Neymis sistem yüzünden oyniyamiyor diye.Allahtan milli takim hocasi sneijderi asil mevkisinde oynatiyor, milli takimda asil mevkisinde oynadigi halde sneijderden memnun degil ve bir varlik gösteremedigi gün gibi ortada.Tabi bu bazi arkadaslarimizin tezini cürütüyor.Siz halen bazi seylerin sisteme baglayin ,allahtan van gaal gibiler bizi dogruluyor.Drogbayi mecbur kalmadikca milli takima almak istemeyen teknik direktörü de unutma,adam medya/taraftar destegini alabilse bir dakika oynatmaz drogbayi.

iyide konustugumuz adamlar drogba sneijder bu adamlar oynamayacakta kim oynayacak ?

hadi drogba yasli diyorsun okey ama sneijder ? daha 28inde ve hollanda milli takima alinmamasida

türkiye ligini kücük görmesi bu hirbonun zaten tipin teki yani her yaptigi dogru olsa barca bayerenden kovulmazdi.

simdi sneijder drogbaya yükleniyorsunuz ama burda bir gercek var oda sistemzizlik gercekten.

hele bu zamana kadar hepten kanatsiz oynadik burda ister istemez forvetler kötü görünür Allahtan brumayi aldik.

simdi kanatlar biraz hareketlenir, bakiniz sabri bile icinici yarida orta üzeri orta yapti.

demeki bu oyun en tehlikeli kanatalardan oynaniyor bizde bu zaman kadar eksik olan.

bir bruma diger tarafta ambrabat sabiriyi oynatin ozaman forvetlerde leblebi gibi gol atar.

aslinda sneijder bruma ambrabat onyamali onlarin arkasinda cift önlibero selcuk melo onalrin önündede

ya drogba ya sneijder ikisi lüks kaciyor onun farkindalar o yüzden yarisa girdiler ikisi, o yüzden bencil oynuyorlar

cünkü anladilarki sistem tek forvete dönüsecegini ve o yüzdende birbirine pas atmiyorlar.

artik bir care bulunmali!

milli takım olayları karışık. ben drogbayı istemeyenlerdendim 35 yaşından sonra max katkı da beklemiyorum ama yanında hiç bir işe yaramayan bir forvet ile kanatsız bir sistemde oynuyor. yeterli pozisyona giremiyor girdikleri de kendi çabası ile oluyor yarı playmaker gibi oynamak zorunda kalıyor. takımın önde top tutmasını engelleyen savunmayı eksik bırakan poziyonların çoğunu öldüren burak olmasa çok daha verimli olur.

Ya kardesim adam gelmis 35 yasina siz halen sucu burakta falan ariyorsunuz.bazi seyler gün gibi ortada ,adamim kosacak dermani yok.Ft pres yapan forvet istiyor ,maalesef buna yapisi geregi burak ve yasi geregi drogba uymuyor.Drogbanin eksikliklerini tecrübesi ile kapatmasini iyi biliyor ama su an avrupa ve sampiyonlar ligi düzeyinde mi diye sorarsan asla degil.tabi hic gol atamaz demek hayalcilik olur ,o tecrübede ki adam tabiki pozisiyona girecek.Her seyi buraga baglamak kolaycilik oluyor ve bence burak bunu haketmiyor.Koskocaman van gaal ve drogbanin milli hocasini gördüklerini ,bizim forum ahalisinin aksini ispatlama cabalarini anliyamiyorum.

iyide konustugumuz adamlar drogba sneijder bu adamlar oynamayacakta kim oynayacak ?

hadi drogba yasli diyorsun okey ama sneijder ? daha 28inde ve hollanda milli takima alinmamasida

türkiye ligini kücük görmesi bu hirbonun zaten tipin teki yani her yaptigi dogru olsa barca bayerenden kovulmazdi.

simdi sneijder drogbaya yükleniyorsunuz ama burda bir gercek var oda sistemzizlik gercekten.

hele bu zamana kadar hepten kanatsiz oynadik burda ister istemez forvetler kötü görünür Allahtan brumayi aldik.

simdi kanatlar biraz hareketlenir, bakiniz sabri bile icinici yarida orta üzeri orta yapti.

demeki bu oyun en tehlikeli kanatalardan oynaniyor bizde bu zaman kadar eksik olan.

bir bruma diger tarafta ambrabat sabiriyi oynatin ozaman forvetlerde leblebi gibi gol atar.

aslinda sneijder bruma ambrabat onyamali onlarin arkasinda cift önlibero selcuk melo onalrin önündede

ya drogba ya sneijder ikisi lüks kaciyor onun farkindalar o yüzden yarisa girdiler ikisi, o yüzden bencil oynuyorlar

cünkü anladilarki sistem tek forvete dönüsecegini ve o yüzdende birbirine pas atmiyorlar.

artik bir care bulunmali!

Valla van gaal haric her seye katiliyorum ,o kücümseme olmamis pek,simdi ben ft milan kovuldu hic bir sey bilmiyor desem ,tepkin ne olurdu merak ettim.Sneijder ve drogbada büyük düsüs oldugunu kabul etmek gerek,yoksa zaten buralarda isleri olmazdi.Ilk alindiklarinda keske ikisinden sadece bir tanesi gelseydi yazmistim ,ne kadar hakli oldugum ortaya cikti,keske haksiz olsaydim ama görünen köy kilavuz istemez.Kiskanclik konusunda 100% katliyorum sana.

Ya kardesim adam gelmis 35 yasina siz halen sucu burakta falan ariyorsunuz.bazi seyler gün gibi ortada ,adamim kosacak dermani yok.Ft pres yapan forvet istiyor ,maalesef buna yapisi geregi burak ve yasi geregi drogba uymuyor.Drogbanin eksikliklerini tecrübesi ile kapatmasini iyi biliyor ama su an avrupa ve sampiyonlar ligi düzeyinde mi diye sorarsan asla degil.tabi hic gol atamaz demek hayalcilik olur ,o tecrübede ki adam tabiki pozisiyona girecek.Her seyi buraga baglamak kolaycilik oluyor ve bence burak bunu haketmiyor.Koskocaman van gaal ve drogbanin milli hocasini gördüklerini ,bizim forum ahalisinin aksini ispatlama cabalarini anliyamiyorum.

drogbanın çok iyi olduğunu ben de düşünmüyorum ama mevcut kadroda en iyi olduğu için tek forvet oynaması gerektiğini düşünüyorum. burak konusunda haketmediği tek konu bu takımda oynaması. pres yapan forvet istiyorsa umutu oynatsın fatih terim 90dk boş boş pres yapar :)

form konusuna gelirsek sneijder formsuz katılıyorum peki selçuk formda mı yada formda olan biri var mı kadro da. sneijder'in bu haliyle hollanda da oynatılmaması doğal selçuk burak veya herhangi biri de bu durumlarında milli takıma çağırılmazlardı.

emirates teki drogba yı özledim arkadaş bu nedir ya.

drogbanın çok iyi olduğunu ben de düşünmüyorum ama mevcut kadroda en iyi olduğu için tek forvet oynaması gerektiğini düşünüyorum. burak konusunda haketmediği tek konu bu takımda oynaması. pres yapan forvet istiyorsa umutu oynatsın fatih terim 90dk boş boş pres yapar :)

form konusuna gelirsek sneijder formsuz katılıyorum peki selçuk formda mı yada formda olan biri var mı kadro da. sneijder'in bu haliyle hollanda da oynatılmaması doğal selçuk burak veya herhangi biri de bu durumlarında milli takıma çağırılmazlardı.

Zaten asil sorun buraktan pres beklemesi,o kadar prese dayali oyuncu istiyordusa ya drogbayi almicakti yasi geregi yada elmanderin genc versiyonunu alicakti hoca.Buraktan pres beklemek hayalciliktir,tabi umut deli dana gibi kosmasina pres diyorsa hocanin pres anlaysinda sorun var demek.

Valla van gaal haric her seye katiliyorum ,o kücümseme olmamis pek,simdi ben ft milan kovuldu hic bir sey bilmiyor desem ,tepkin ne olurdu merak ettim.Sneijder ve drogbada büyük düsüs oldugunu kabul etmek gerek,yoksa zaten buralarda isleri olmazdi.Ilk alindiklarinda keske ikisinden sadece bir tanesi gelseydi yazmistim ,ne kadar hakli oldugumu ortaya cikti,keske haksiz olsaydim ama görünen köy kilavuz istemez.

cok karamsarsin daha dur ne oldukki göreceksin ikiside is yapacak daha cok hemde.

simdi yükleniyorsun adamlara ama drogba sneijderinde payi var gecen senen sampiyonlugunda.

yani hersey bosa degil. birde dedigim gibi drogba sneijder diyoruz okey tamam ama geriye kalanlar ne oluyor?

tüm takim yoklari oynuyor hadi drogba kötü dedik digerli ne yapiyor ?

bence hem kondisyon yok hem sistem yok bu sistemsizlik nereye kadar gidebilir ?

tamam gaz vere ver 2 yarilarda cogu maci cevirbilirsin mesela gecen sezon ki gibi ama bu her zaman böyle gidermi ?

birde oyun düzeni olarak rakipleri yenmek lazim gaz veripte veya oyuncularin bireysel becerisinden degil.

van gaala gelince gercekten bildikleri var ama hiarin teki hic sevmem kendi kizini kendisine siz diye hitap ediren hirbonun teki iste, karaktersiz.

ve sneijderi oynatmama sebepi türkiyede oyanamsi. eger ayni form ile italyada oynasa hic sorun olmaz.

Geri
Üst Alt