yürümesi gayet doğal pres yapması gerekmiyor. çogunlukla kendi pozisyonunu kendi hazırlamak zorunda kalıyor yanında da beceriksiz bir forvet olunca olmuyor tek forvet oynaması veya oynamaması gerekli

Yürümesi normalse, pres yapması gerekmiyorsa neden Burak koşmuyor diye 2 yıldır zırvalanıyor? En iyi oynadığı, her topu salladığı dönemde bile pres yapmıyor diye eleştirme sebebi oldu.

Drogba tek forvet de oynasa kendisine pozisyon hazırlayıp, gereksiz işler yapıyor zaten. Tek forvet oynayınca ilerde bekleyip, kendini geri plana atmıyor ki.

cok karamsarsin daha dur ne oldukki göreceksin ikiside is yapacak daha cok hemde.

simdi yükleniyorsun adamlara ama drogba sneijderinde payi var gecen senen sampiyonlugunda.

yani hersey bosa degil. birde dedigim gibi drogba sneijder diyoruz okey tamam ama geriye kalanlar ne oluyor?

tüm takim yoklari oynuyor hadi drogba kötü dedik digerli ne yapiyor ?

bence hem kondisyon yok hem sistem yok bu sistemsizlik nereye kadar gidebilir ?

tamam gaz vere ver 2 yarilarda cogu maci cevirbilirsin mesela gecen sezon ki gibi ama bu her zaman böyle gidermi ?

birde oyun düzeni olarak rakipleri yenmek lazim gaz veripte veya oyuncularin bireysel becerisinden degil.

van gaala gelince gercekten bildikleri var ama hiarin teki hic sevmem kendi kizin kendisine siz diye hitap ediren hirbonun teki iste, karaktersiz

ve sneijderi oynatmamasida türkiyede oyanamsi. eger ayni form ile italyada oynasa his sorun olmaz.

Valla van gaale karsi takintin var o senin sorunun:)Sistem konusuna gelince ft oldugu takimlarda sistem olmaz,2008 avrupa sampiyonasinda futbol otoriteleri sistemizi cözmeye/bulmaya calismistilar,tabi bulamamistilar cünkü ft nin oynatigi oyunun sistemden cok gaz ile calistigini bilmiyorlardi:happy::happy::happy:

Yürümesi normalse, pres yapması gerekmiyorsa neden Burak koşmuyor diye 2 yıldır zırvalanıyor? En iyi oynadığı, her topu salladığı dönemde bile pres yapmıyor diye eleştirme sebebi oldu.

Drogba tek forvet de oynasa kendisine pozisyon hazırlayıp, gereksiz işler yapıyor zaten. Tek forvet oynayınca ilerde bekleyip, kendini geri plana atmıyor ki.

Ya kendi milli takim hocalari bile sneijder ve drogbanin düsüte oldugunu söylüyor ama bizimkiler halen buragi yerden yere vuruyor.

Zaten asil sorun buraktan pres beklemesi,o kadar prese dayali oyuncu istiyordusa ya drogbayi almicakti yasi geregi yada elmanderin genc versiyonunu alicakti hoca.Buraktan pres beklemek hayalciliktir,tabi umut deli dana gibi kosmasina pres diyorsa hocanin pres anlaysinda sorun var demek.

Zaten asil sorun buraktan pres beklemesi,o kadar prese dayali oyuncu istiyordusa ya drogbayi almicakti yasi geregi yada elmanderin genc versiyonunu alicakti hoca.Buraktan pres beklemek hayalciliktir,tabi umut deli dana gibi kosmasina pres diyorsa hocanin pres anlaysinda sorun var demek.

Kadro planlaması zaten hiç yok. Hazırlık kampında genelde tek forvet oynadık, resmi maçlarda hep çift forvet.

Sonunda Bruma'yı aldık ama kontenjandan dolayı nasıl oynatacaz, kim kesecez belli değil.

Zaten maçta da ne taktik ne sistem yönünden hiçbir şey yok. Ne çalıştı bu takım, anlamak mümkün değil.

Valla van gaale karsi takintin var o senin sorunun:)Sistem konusuna gelince ft oldugu takimlarda sistem olmaz,2008 avrupa sampiyonasinda futbol otoriteleri sistemizi cözmeye/bulmaya calismistilar,tabi bulamamistilar cünkü ft nin oynatigi oyunun sistemden cok gaz ile calistigini bilmiyorlardi:happy::happy::happy:

van gaale takintim yokta ama kendini begenmis herseyi iyi bilenlerden iste, ama oynatigi oyna baktigin zaman görürüsünki pasa dayali tipik holanda sistemi oldugunu.

zaten kovulma sebepi de o bayernden cok fazla pas yapiyordular sag sola yani dikine oynamayida bilecen. top kontrolü bende olacak ama kontra

veya hizli bir atak oynayamadigin zaman bizi milli takima benzer topu sag sola it sonra boslukta bir pozisyon bul. futbol bu degil.

örnegin romanya maci adamalar köy takimi gibi oynuyorlar bize karsi 1 0 da öne gectik ama kontra yapmasini bilmiyoruz türk futbolun acik yarasi. GSdede eksik olani.

ve evet dogru bayernde van gaal sisteminden dolayi degil karekterinden dolayida kovuldu orasida dogru yani.

Kadro planlaması zaten hiç yok. Hazırlık kampında genelde tek forvet oynadık, resmi maçlarda hep çift forvet.

Sonunda Bruma'yı aldık ama kontenjandan dolayı nasıl oynatacaz, kim kesecez belli değil.

Zaten maçta da ne taktik ne sistem yönünden hiçbir şey yok. Ne çalıştı bu takım, anlamak mümkün değil.

Sonrada dogrulari söylediginde Galatasaray düsmani oluyorsun,bu kadro her seye ragmen bu kalitesiz ligde sampiyon olabilir,tabi bu hoca basarisi mi tartisilir!!!

van gaale takintim yokta ama kendini begenmis herseyi iyi bilenlerden iste, ama oynatigi oyna baktigin zaman görürüsünki pasa dayali tipik holanda sistemi oldugunu.

zaten kovulma sebepi de o bayernden cok fazla pas yapiyordular sag sola yani dikine oynamayida bilecen. top kontrolü bende olacak ama kontra

veya hizli bir atak oynayamadigin zaman bizi milli takima benzer topu sag sola it sonra boslukta bir pozisyon bul. futbol bu degil.

örnegin romanya maci adamalar köy takimi gibi oynuyorlar bize karsi 1 0 da öne gectik ama kontra yapmasini bilmiyoruz türk futbolun acik yarasi. GSdede eksik olani.

ve evet dogru bayernde van gaal sisteminden dolayi degil karekterinden dolayida kovuldu orasida dogru yani.

Tamamda kardesim sneijderin düsüste yada kendini bir türlü toparliyamadigini itiraf edecegine ,niye sucu baskalarina atmaya calisiyorsun.Interin hocasi bilmiyor,milli takim hocasi bilmiyor bir tek sen mi biliyorsun kardesim?Bende iyi olmasini istiyorum ama 2010 daki sneijder ömür billah gelmez ,bunu unutma sakin.

Tamamda kardesim sneijderin düsüste yada kendini bir türlü toparliyamadigini itiraf edecegine ,niye sucu baskalarina atmaya calisiyorsun.Interin hocasi bilmiyor,milli hocasi bilmiyor bir tek sen mi biliyorsun kardesim?Bende iyi olmasini istiyorum ama 2010 daki sneijder ömür billah gelmez ,bunu unutma sakin.

niye ben sneijder gayet basarili buldum orduya karsi o füzeyi cakmasa o mac dönermiydi az önce bireysel becerdien bahs ediyordum iste ;)

birde karabük maci var o golü atmasa deplasmanda kazanabilirmiydik ?

tamam tam istedigimiz performansa ulasmadi gecen yarim sezon icin ama yine olumlu seyler yapti.

bu adamin her tarafi kalite sadece formsuzlugu vardi onuda bu sezon atlatacak insAllah.

bu seson sivas maci yine o golle basladi emirates kupasinda asisti yapti daha ne olacak yani ?

takimin kötü oynamasini sneider ve drogbaya baglaymasin ama tersini yaparsin !

birde takim bi iyi onyasin bakalim ozaman onlar ne yapar ozama kötü oynarsalar sonuna kadar haklisin.

ama az önce kendin hak verdin kanatsiz veya sistemsiz nereye kadar ???

BUEXT4wCUAAa0xI.jpg:large

Çok büyük adamsın çok.

niye ben sneijder gayet basarili buldum orduya karsi o füzeyi cakmasa o mac dönermiydi az önce bireysel becerdien bahs ediyordum iste ;)

birde karabük maci var o golü atmamisleri sa deplasmanda kazanabilirmiydik ?

tamam tam istedigimiz performansa ulasmadi gecen yarim sezon icin ama yine olumlu seyler yapti.

bu adamin her tarafi kalite sadece formsuzlugu vardi onuda bu sezon atlatacak insAllah.

bu seson sivas maci yine o golle basladi emirates kupasinda asisti yapti daha ne olacak yani ?

takimin kötü oynamasini sneider ve drogbaya baglaymasin ama tersini yaparsin !

birde takim bi iyi onyasin bakalim ozaman onlar ne yapar ozama kötü oynarsalar sonuna kadar haklisin.

ama az önce kendin hak verdin kanatsiz veya sistemsiz nereye kadar ???

Ben sana hak verdigimi inkar etmiyorum ki!!Sadece sneijder ve drogbanin düsüste olmasini dis etkenler baglamana itiraz ediyorum.Ordu maclarini örnek vermisinde ,o kadarda olsun be kardes,bosuna mi veriyoruz o paralari.Drogbanin seneligi 6.5 milyon euroya geliyor,buragin üc kati para aldigi halde elestirilmiyor burak kadar.Cogu insan gecmislerinden dolayi elestirmiyor drogba ve sneijderi,tabi unutuklari biseyler var ,ne chelseade ki drogbayi nede interde ki sneijderin o takimlarda gösterdigi performansin 50% göremezler Galatasrayda .

Ben sana hak verdigimi inkar etmiyorum ki!!Sadece sneijder ve drogbanin düsüste olmasini dis etkenler baglamana itiraz ediyorum.Ordu maclarini örnek vermisinde ,o kadarda olsun be kardes,bosuna mi veriyoruz o paralari.Drogbanin seneligi 6.5 milyon euroya geliyor,buragin üc kati para aldigi halde elestirilmiyor burak kadar.Cogu insan gecmislerinden dolayi elestirmiyor drogba ve sneijderi,tabi unutuklari biseyler var ,ne chelseade ki drogbayi nede interde ki sneijderin o takimlarda gösterdigi performansin 50% göremezler Galatasrayda .

yahu birak birkeren drogbayi sneijderi bir kenara hangi oyuncumuz full performasnla oyunyor suan ?

selcuga bakarsan yerlerde sürünüyor burak desen kendine güveni yok suan gezerek oynuyor,

hepsi kötü suan al birini vur ötekini hepsi kötü.

bir melo biraz cirpiniyor oda fiziki yapisi iyi oldugundan.

digerleri yerlerde ben bun hem sisteme bagliyorum hem KONDISYON antrenörüne, gecen hafta büsürü

elestiri yedik bundan sebep ama gerecekleri görmek gerekir bu piri midir nedir cözüm degil.

aslinda iyi bir italyan kondisyoner olsa iyi olur fuboldan gelen adam.

söyle amerikadan futboldan uzak olan ülkeden olan biri degil.

bence bunu gecen sezondan beri yasiyoruz. kondisyon eksikligi var yumsak oynayan karsilik veremeyen antalyayi bile

bogamiyoruz. normalde bu taraftarla ve iyi oyunla antalyaya 3 tana atmamiz gerekirdi.

İşte bu havalar hep bizi mahvetti.

[

quote="Ahmet Şimşek, post: 6983857, member: 7036"]
BUEXT4wCUAAa0xI.jpg:large

Çok büyük adamsın çok.[/quote]

yahu birak birkeren drogbayi sneijderi bir kenara hangi oyuncumuz full performasnla oyunyor suan ?

selcuga bakarsan yerlerde sürünüyor burak desen kendine güveni yok suan gezerek oynuyor,

hepsi kötü suan al birini vur ötekini hepsi kötü.

bir melo biraz cirpiniyor oda fiziki yapisi iyi oldugundan.

digerleri yerlerde ben bun hem sisteme bagliyorum hem KONDISYON antrenörüne, gecen hafta büsürü

elestiri yedik bundan sebep ama gerecekleri görmek gerekir bu piri midir nedir cözüm degil.

aslinda iyi bir italyan kondisyoner olsa iyi olur fuboldan gelen adam.

söyle amerikadan futboldan uzak olan ülkeden olan biri degil.

bence bunu gecen sezondan beri yasiyoruz. kondisyon eksikligi var yumsak oynayan karsilik veremeyen antalyayi bile

bogamiyoruz. normalde bu taraftarla ve iyi oyunla antalyaya 3 tana atmamiz gerekirdi.

Takimin yas ortalamasi 30 yaklastigindan olmasin o dediklerin?,kardes o yükseklikte ortalamasi olan takimin senin istedigin gibi presli isiran oyun oynayamaz.Bu kondisyonerin yapacagi bisey degil.

Drogba 35

sneijder mevki geregi kosmaz 29

eboue 30

hakan 31-32

chedo 27-28

burak 28 pres yapmaz

melo 30

selcuk 28-29

semih 22

hamit 31

muslera 26-27

bruma ve orta sahaya isiran bir oyuncu lazim,maalesef yas ortalamasi yerlerde.kaleciyi saymazsak semih haric genc topcumuz yok.

en güzelini bruma yapti,baba birak sovu ikinci gol lazim diye kollundan cekti drogbanin.[/quote]

Aynen öyle

Takimin yas ortalamasi 30 yaklastigindan olmasin o dediklerin?,kardes o yükseklikte ortalamasi olan takimin senin istedigin gibi presli isiran oyun oynayamaz.Bu kondisyonerin yapacagi bisey degil.

Drogba 35

sneijder mevki geregi kosmaz 29

eboue 30

hakan 31-32

chedo 27-28

burak 28 pres yapmaz

melo 30

selcuk 28-29

semih 22

hamit 31

muslera 26-27

bruma ve orta sahaya isiran bir oyuncu lazim,maalesef yas ortalamasi yerlerde.

o yas ortalamasi benimde aklima geldi ama buragin yasina bak selcugun yasina bak sneijderde öyle.

kondisyon eksikligi var o kesin. ama gercekten ortada birtane daha isiran adam melo tipinde olsa iyi olur.

bu sefer selcugu kescen sneijderimi o var iste. brumanin gelmesi iyi oldu.

bence bruma sola ambrabat sag tarafa nekadar aptalik yapsada kosuyor ve ilk 20 dakika iyi oynadi sonra goller kacinca oda delirdi.

sneijder ortaya onlarin arkasina melo ve yanina yanina diyorum önüne degil selcuk ikitan oyun kurucu lüks kaciyor madem kondisyon sorunu var

koysunlar melo selucugu yan yana bunu ft terimin ilk geldigi senesinde iyi yaptilar.

iste soru isareti forvet oluyor drogbami sneijdermi bence dönüsümlü oynamalilar !

bi o bi o ikisi lüks kaciyor orta saha bos kaliyor !

Ama gercekleri dedigimizde/yazdigimizda Galatasaray düsmani oluyoruz,adamlar türk milletinin neye tav oldugunu iyi cözmüs.[/quote]

Adam bizi hemen çözmüş.Sağ çekipte 40 metreden de vururum, her frikiğe de atlarım.Yahu 1.5 yılda 10 m euro alıyorsun her frikiğin içine ediyorsun

hala utanmadan topun başına geçiyorsun.İnsan da biraz utanma olur.Ben Drogba'nın sıkıntısını çözdüm ar damarı çatlamış.

Gerçi bi pred yaptı Emre Çolak'ı Amrbat'ı oynatmayan taraftar hemen alkış zaten o takıma para verip oynuyor

Geri
Üst Alt