Cevap: #12 Didier Drogba

Efendi adam ne diyim helal olsun volkanla bir olmadı ya bir daha ki maçta inşallah sahada cevabını verir.

seneye başımıza bela olabilir maç seçen ve ciddiyetini kaybeden oyuncuları sevmem bazı tavırları takımın konsantrasyonunu ve ciddiyetini bozuyor mücadele gücünü ise aşağıya çekiyor umarım ligin kopmadığı anadolu deplasmanlarında ruhunu katarak oynar gelecek sezon

Cansın ama bu kadar lakayit olmaya gerek yok.

Çok lakayıt oynamasına karşıyım. Bazen çok sinirlendiriyor. Serbest atışları artık Selçuk'a bırakması lazım. Bugün hiç beğenmedim. Daha iyisini yapabilir.

Penalti yaptirdi.

Kontroluyle Gg'yi devre disi birakiyordu.

Gg eliyle duzeltmeseydi Drogba kaleciyle karsi karsiya kalacakti cunku Gg tam ters tarafa savrulmustu. Zaten bu yuzden eliyle duzeltmek zorunda kaldi.

bizim adımıza günün en iyilerinden biriydi takımda büyük çoğunluk 35 lik drogbanın yarısı kadar bile mücadele etmedi.

947203_453210261432132_1235677291_n.jpg

Drogba :ayatollah:

Defansa gelip neredeyse çizginin hemen önünden topu çıkardı , sonra etrafa bana bırakın deyip topu uzaklaştırdı.

Adamsın Drogbaaaaaaa :ayatollah::ayatollah::ayatollah:

Drogba bir hayli canlarını acıtmış bunların:DMaö boyunca üzerine oynadılar ama helal olsun tahriklere kapılmadı.

Taktikte sıkıntı var. Şöyle diyim hani bugün Burağın girdiği pozisyonlar var ya işte orda Drogbanın oynaması lazım. Sol tarafta oynarsa olmaz

DROGBA : ''Arenaya gelin gerçek taraftarı görün''

ya drogba volkana bir tane vursaydi icimden gecmedi degil acikcasi. volkan ayisi ama kendine gelmezdi 1 hafta galiba yada bidaha kalkamazdi ayaga. neyse...:D

12 Numara: Drogba: Bu gece cehennemi hissettim.

Adam Pazar günü gerçek taraftarı görün demiş sanırım bu angutlar nasıl çevirmiş :)

İleride Burak sağ olsun tek başına oynadı.Volkan'a bana gel diyişi on numaraydı.

Bugün Drogba'ya saygım arttı, Volkan ile Emre .çine profosyonellik ADAMLIK ne demek gösterdi.

ADAMSIN

Bugün çok şey bekliyordum ama sanki umrunda degilmiş gibi oynadı. Anca tt arenada taraftar coşturunca tam verimle oynuyor.

Geri
Üst Alt