Cevap: #12 Didier Drogba

Bu adam bir baska abi. Yemin ediyorum kizim olsa verirdim. Kiz olsam yine verirdim.

Didier Drogba : "Kart görmemek için uğraşmadım volkan eğer bana dokunsaydı olacakları sadece kendisi değil taraftarları da izlerdi."

Didier Drogba : "Kart görmemek için uğraşmadım volkan eğer bana dokunsaydı olacakları sadece kendisi değil taraftarları da izlerdi."

nerde demiş bunu?

Ayrıca nasıl bir adam olduğunu burda bir kez daha gösteriyor.

181637_10201113527180654_1104700106_n.jpg

gay muhabbeti goruyorum :eek:

Didier Drogba: ''Kart görmemek için uğraşmadım volkan eğer bana dokunsaydı olacakları sadece kendisi değil taraftarları da izlerdi.''

Drogba ırkçı hakaretlerde bulunan fenerli mahlukata instagramdan böyle cevap vermiş..

"Bana maymun diyorsun ama 2008'de Chelsea, Fenerbahçe'yi yendiğinde ağlıyordun... Bana maymun diyorsun ama geçen sene ben Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken sen televizyonun önünde sevinçten zıplıyordun... Bana maymun diyorsun ama Galatasaray'la şampiyonluk yaşadığımda deliye döndün...Ve en kötüsü; bana maymun diyorsun ama dün benim maymun kardeşimin (Webo'yu kastederek) attığı iki golde de sevinçten zıpladığını unutuyorsun... Ve kendine gerçek taraftar diyorsun, öyle mi? Galatasaray taraftarlarının tüm yorumlarını kontrol edersen, onlardan bir şey öğrenebilirsin.."

ADAMSIN :ayatollah:

Cok büyük bir lider, cok büyük bir adam.

Adamsın Lafı Senin için Az Kalıyor...

Adam sözcüğünün insan bedeninde şekil bulmuş, anlam kazanmış hali

abartılacak bişey göremiyorum futbolculuğuna laf etmem fakat sahada maç seçtiği ve mücadeleden kaçtığı çok belliydi oynadığında direk skora etki yapabilirken bu huyları kafamda soru işareti yaratıyor nasıl ki frikik konusunda selçuğun elinden aldığı toplarda hatalı olduğu aşikarsa bu konuda böyle umarım seneye 4. yıldızı seninde performansın ve katkınla alırız Drogba

Uefa' ya giderse fener men cezası alır bence

Geri
Üst Alt