Cevap: #12 Didier Drogba

Drogba ırkçı hakaretlerde bulunan fenerli mahlukata instagramdan böyle cevap vermiş..

"Bana maymun diyorsun ama 2008'de Chelsea, Fenerbahçe'yi yendiğinde ağlıyordun... Bana maymun diyorsun ama geçen sene ben Şampiyonlar Ligi'ni kazanırken sen televizyonun önünde sevinçten zıplıyordun... Bana maymun diyorsun ama Galatasaray'la şampiyonluk yaşadığımda deliye döndün...Ve en kötüsü; bana maymun diyorsun ama dün benim maymun kardeşimin (Webo'yu kastederek) attığı iki golde de sevinçten zıpladığını unutuyorsun... Ve kendine gerçek taraftar diyorsun, öyle mi? Galatasaray taraftarlarının tüm yorumlarını kontrol edersen, onlardan bir şey öğrenebilirsin.."

ADAMSIN :ayatollah:

Bercelona, Chealsea, İngiliz basını, Rihanna hepsi destek verdi, feneri kınadı.. Uefa' ya gitse kesin eziklere ceza gelir kesin

abartılacak bişey göremiyorum futbolculuğuna laf etmem fakat sahada maç seçtiği ve mücadeleden kaçtığı çok belliydi oynadığında direk skora etki yapabilirken bu huyları kafamda soru işareti yaratıyor nasıl ki frikik konusunda selçuğun elinden aldığı toplarda hatalı olduğu aşikarsa bu konuda böyle umarım seneye 4. yıldızı seninde performansın ve katkınla alırız Drogba

Bu adam 35 yaşında farkındasın değil mi?Üstelik fizik gücü ile oynayan bir oyuncu.Drogba´yı ekonomik kullanamadık mecburiyetten bu sene.Elmander piyasada yok,Umut çok etkisiz kaldı ligin 2. yarısında.Drogba bu sene katkı yapmadı diyorsan ben birşey diyemiyorum.

drogba seneye tek basina goturemez ben soylimde burak giderse oraya adam gibi yedek alinmali veya kanat+forvet oynabilen biri mesela hulk

Bu adam 35 yaşında farkındasın değil mi?Üstelik fizik gücü ile oynayan bir oyuncu.Drogba´yı ekonomik kullanamadık mecburiyetten bu sene.Elmander piyasada yok,Umut çok etkisiz kaldı ligin 2. yarısında.Drogba bu sene katkı yapmadı diyorsan ben birşey diyemiyorum.

katkı yapmadı demiyorum şampiyonlukta payı da var olmasa belki de şampiyon olamazdık ama ben başka birşeyden bahsettim her maça aynı motivasyonda değil bazen rakibi ve maçı çok küçümsüyor seneye bunları daha sık görmemek benim temennim çünkü seneye şampiyonluk daha zor olacaktır

kart görmemek için uğraşmadım volkan eğer bana dokunsaydı olacakları sadece kendisi değil taraftarları da izlerdi.

didier drogba

BKF2EE5CAAEh42j.jpg:large

aha buldummm:trollface::trollface::trollface::trollface:

Yanında Burak olduğu sürece Drogba'dan maksimum faydalanmak imkansız. Top tekniği yüksek ve zeki oyuncular lazım Drogba'nın etrafına.

Burak iyi hoşda bitirici değil o kadar. Çok kaçırıo.

Keşke yanına bitirici bir forvet bulabilseydik. mustafa pektemek nasıl sizce?

bari sen şikayet et uefaya.senin bile hoşuna gittiyse bu durum bi dahaki maçta 10 tane muz gösterseler haklılar.

"Please don't get me wrong being in turkey since the last 5 months is the best thing that could have happen in my career.

I'm already in love with Turkey and Turkish people,I've been playing against many teams in the country and they were always respectful despite me playing for Gsk.Thats why I can't and will never change my opinion about this beautiful country.Stupid people are all around the world it's up to us to educate them.

Now more than ever I will continue to promote Turkish football everywhere in the world as much I can and represent my team the best I can.

Peace out!!!
"

"Please don't get me wrong being in turkey since the last 5 months is the best thing that could have happen in my career.

I'm already in love with Turkey and Turkish people,I've been playing against many teams in the country and they were always respectful despite me playing for Gsk.Thats why I can't and will never change my opinion about this beautiful country.Stupid people are all around the world it's up to us to educate them.

Now more than ever I will continue to promote Turkish football everywhere in the world as much I can and represent my team the best I can.

Peace out!!!
"

drogba uefaya şikayet etmez.anca lafla karın doyuruyo bizimkiler. icraat sıfır.

Adamın dibinden de öte bişey yaa , bu kadar mükemmel bir adam olamaz :ayatollah:

Geri
Üst Alt