Cevap: #12 Didier Drogba

Yazıklar olsun facebookda fenerist sayfasında drogbanın dikkat çekmek istediğini söylüyorlar

ve sözde anelka demiş ki drogba ile çinde gezerken sokakda kara kedi görrse bile ırkcılık var diye bagırıyormus. Ben kac yıl fenerde kaldım öyle bir sıkıntı çekmedim drogba konuyu abartmasın demiş. onlar idda ediyor tabi.

bana inandırıcı gelmedi, heleki fenerist sayfası kişileri, topçuları, kurumları kullanarak sanki onlar söylemiş gibi bir yerlerinden demeçler uyduruyorlar.

üstelik anelka fenerde sadece top oynadı, yani hani alex gibi özdeşleşmiş biri olsa belki diyeceğim. Anelka feneri neden kayırsınki. Yobo gibi karaktersiz olmadığı sürece ırkçılığa uğrayan kesim genelde birbirini kayırırlar.

tabi %100 demiş-dememiş onu bilemeyiz

Yazıklar olsun facebookda fenerist sayfasında drogbanın dikkat çekmek istediğini söylüyorlar

ve sözde anelka demiş ki drogba ile çinde gezerken sokakda kara kedi görrse bile ırkcılık var diye bagırıyormus. Ben kac yıl fenerde kaldım öyle bir sıkıntı çekmedim drogba konuyu abartmasın demiş. onlar idda ediyor tabi.

fenerist sayfasinda ne isin var niye takiyorsunki bunlari

Üzülüyorum dostum böyle olayları görünce. Drogbanın böyle bir şeye ihtiyacı mı var?

Irkcılarmıs ama ten rengine degil forma rengine. Hala ortamı geriyorlar.

bosver ilgi verme oyle seylere, onlarin 5-10 kisi yazdigi yeri hic kimse baza almaz, takma kafani

[video=youtube;vUyqskxLw1Q]https://www.youtube.com/watch?v=vUyqskxLw1Q[/video]

af7dc6c6bef211e28a6422000a1f971a_7.jpg

Ohaa!!! Acayip yakışmış :ayatollah:

adam tam profesyonel ya :D her konuda hemde, nabza göre şerbet vermeyi çok iyi biliyor

Valla birşey diyemem abi :SS: Eski arkadaşlar ama haftasonu olanlardan sonra hemen buluşmaları hoş olmamış.

Belki eski resimdir o şerefsiz herif ortamı yumuşatmak için şimdi paylaşmıştır.

52 d diyor.o ne demek biliyor musun ?

işte neyse bişi demicem çok şey kaçırdınız

Geri
Üst Alt