Cevap: #12 Didier Drogba

büyük adam

11 Drogba formasi sart oldu artik

Hayatımda 3 tane baba tanıdım;

1 Kendi babam

2 Müslüm baba

3 Didier Drogbaba

c6f9f07ebff911e2aa0322000a1fa408_7.jpg

seneye kesinlikle takımda olmamalı. berbat oynuyor bütün topları eziyor. 35 yaşında ne işi var sahada. terime yardımcılık falan yapsın

seneye kesinlikle takımda olmamalı. berbat oynuyor bütün topları eziyor. 35 yaşında ne işi var sahada. terime yardımcılık falan yapsın

Hızlı topları tek topla duvar pası yapmak istiyor.Burak ona uyum sağlayamıyor.

Chelsea'da yapardı.Uzun topu tık diye yere indirip kaçardı , topu alıp gol atardı.Sneijder seneye daha iyi olur.Drogba'da çok gol atar inşallah.

Takim sampiyon olmus son maclara bakmayin artik ister istemez oyuncular rehavete girmis tatil moduna girdiler bunlar dogal adamlar haketti lutfen ya ayrica saglam kamo donemi gecirmis drogba kaldiki kendide bugun açıkladı bidaki sezonu sabirsizlikla bekliyorum dedi lutfen kendinize gelin sayginiz olsun sampiyon takima karsi

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Galatasaray kulübünün önemli ismi santrafor Didier Drogba, sezon sonunda emekli olacağını açıkladı.

Olanları arkadaşları ve ailesiyle konuşan oyuncu hala önemli bir oyuncu iken futbolu bırakmak istediğine karar verdi.

Drogba'nın emekli olmayı planladığı tarih: 30 Haziran 2014, Pazartesi

FM oynarken adam gitti göz göre göre :sad007: Samed Yeşil'i alıyorum bakalım yerine.

kardes ne zamandir soylemek istiyordum icimdekileri dokmussun resmen niye aldik ben hala anlamiyorm :SS:

Geri
Üst Alt