Cevap: #12 Didier Drogba

Parçalı formamız ile Şampiyonluk Kupası kaldırdığı görüntüleri rüyamda görüp birilerine anlatsam yorganın yere düşmüştür der güler geçerlerdi. Ama bu adam bir fenomen öyle böyle değil çok seviyoruz seni duruşun bile yetiyor be Drogba..!

tumblr_mn0km1aTW11rct3d5o1_400.gif
marşa eşlik ediyo:ayatollah:

Fenerlilerin muz eylemi,Ünal Aysal'ın olay bizim adımıza kapanmıştır açıklamaları vesaire,bir sıkıntı yoktur değil mi?

Çok az insan vardır verileni karakteriyle harmanlayıp ortaya milyonlarca kişiiye izleten futbolda Drogbada öle bir şey bence taraflı tarafsız herkezin beğenerk izlediği bir profesyonel

[video=youtube;JhG4LJTQc9E]https://www.youtube.com/watch?v=JhG4LJTQc9E[/video]

02:50 deki harekete hastayım...

[video=youtube;nDb8Xshv6pA]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nDb8Xshv6pA[/video]

adam bildigin halay çekiyor:asd:

Büyük adam. Seneye çok özel işler bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 4959

Geçtiğimiz gün oynanan Şampiyonlar Ligi finalinde ortaya çıkan bir kare sosyal medyada çarpıcı bir konuyu gündeme getirdi.

Bayern-Dortmund finali ve Galatasaraylı Drogba’nın da yer aldığı geçtiğimiz sezonki finalden yansıyan iki karenin birleşmesiyle ortaya çıkan görsel paylaşım rekorları kırıyor.

Bayern’in son dakika golüyle 2-1 kazandığı final sonrası kameralara yansıyan karede Bayern Münih’in stoperi Jerome Boateng, kazanmanın coşkusuyla Dortmund’un savunmacısı Subotic’in üzerine giderek sevincini yaşadığı objektiflere takıldı.

Geçtiğimiz sezon Chelsea formasıyla Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu Bayern Münih’i yenerek yaşayan Drogba’nın ise finalin ardından Bayern’in sembol isimlerinden Schweinsteiger’i teselli ederkenki görüntüsü hatırlatılıyor.

İki görseli birleştirip ‘İşte fark’ yazısıyla paylaşılan görsel, sosyal medyada özellikle Galatasaraylı taraftarlar arasında çok fazla paylaşılmaya başlandı.

ADAMSIN ya ADAM.

Ekli dosyalar

• drogbanin_rekor_kiran_fotografi_h8721.webp
    drogbanin_rekor_kiran_fotografi_h8721.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 93
Drogba'yı izlemekten büyük keyf alıyorum. Gelecek sezonun tadını çıkarmalıyız.

Birgün Arena'da geziyordum

Fatih hoca çağırdı Drogba buraya gel.

Buyrun Hocam

Dedi çıkar kalem

30 santimlik kobrayı çıkardım

Dedi çıkar defter

Sabriyle resmimi çıkardım

Dedi çıkar harita

İşte dostum orda sakatladığım kişilerin coğrafik haritası var ya

İşte onları çıkardım

Hoca dedi bunlar ney

Hocam sakatladığım kişilerin coğrafik haritası