Cevap: #12 Didier Drogba

drogba merkez forvette olmali. adam durmadan bir o kanata bir bu kanata gidiyor. tek forvet oynamamiz lazim ama burak var. buraginda hakkini yemiyim tabi ama drogba bu durumda çok fazla etkili olmaz. tek forvet oynasin. real maçi gibi baya etkili olur.:yenieek:

drogba merkez forvette olmali. adam durmadan bir o kanata bir bu kanata gidiyor. tek forvet oynamamiz lazim ama burak var. buraginda hakkini yemiyim tabi ama drogba bu durumda çok fazla etkili olmaz. tek forvet oynasin. real maçi gibi baya etkili olur.:yenieek:

evet merkezde cok etkılı olur cok cabuk donebılıyor eksenı etrafında

evet merkezde cok etkılı olur cok cabuk donebılıyor eksenı etrafında

ironimi bu. drogba öyle yavaş bir adam degil. orda top tutmasi bile orta saha oyunculari için önemli.:yenieek:

adam yillardir orda oynuyor. geçen sene chelsede öyleydi. bize adam gibi kanat lazim:ayatollah:

futbolda en fazla ınadıgım seylerdendır bırı forvetın orta sahaya yardımı

ama ınanmadıgım nokta forvet oyunsunun orta saha oynatılması

bunu merkezı forvet oyuncuları için dıyorum

drogba daha yakın oynamalı kaleye ,ama bunu 5 li orta saha ıle yapabılırız

burak işi bozuyor

AW: #12 Didier Drogba

4equsabe.jpg

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

AW: #12 Didier Drogba

Alintidir:

"D"ogusuyla batisiyla

"R"izesiyle Trabzonuyla

"O"rtadoguda balkanlarda

"G"uvenin ve

"B"irlikteligin yeni

"A"dresi #DrogbaPartisi

Gesendet von meinem Nexus 7 mit Tapatalk 2

'' Beni yanlış anlamayın. 5 aydır Türkiye'deyim ve kariyerimde olabilecek en iyi yer burası...Türkiye'yi ve buradaki insanları çok seviyorum. Burada birçok takıma karşı oynadım fakat onlar Galatasaray için oynamama rağmen bana büyük saygı ve sevgi gösterdiler.'' dedi.

Türkiye,Galatasaray ve İstanbul hakkındaki görüşlerinin de değişmediğini belirten Drogba:'' Aptal insanlar dünyanın her yerinde vardır onları nasıl eğiteceğiniz size kalmış.Türkiye'yi dünyada herkese yapabildiğim kadarıyla tanıtmaya çalışıyorum ve takımım içinde en iyi performansımı sergilemeye çalışıyorum. Dünyada barış'' sözlerini tamamladı.

[video=youtube;huqXhc0gbkU]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=huqXhc0gbkU[/video]

[video=youtube;Abr6XhHd0DY]https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Abr6XhHd0DY[/video]

Drogba takımda olmasa muz hareketi olsa bu kadar yayılmazdı.

Drogba'ın tek sözü

BBC gibi yabancı haberlerde direk çıkıyor :)

Yazıklar olsun facebookda fenerist sayfasında drogbanın dikkat çekmek istediğini söylüyorlar

ve sözde anelka demiş ki drogba ile çinde gezerken sokakda kara kedi görrse bile ırkcılık var diye bagırıyormus. Ben kac yıl fenerde kaldım öyle bir sıkıntı çekmedim drogba konuyu abartmasın demiş. onlar idda ediyor tabi.

Yazıklar olsun facebookda fenerist sayfasında drogbanın dikkat çekmek istediğini söylüyorlar

ve sözde anelka demiş ki drogba ile çinde gezerken sokakda kara kedi görrse bile ırkcılık var diye bagırıyormus. Ben kac yıl fenerde kaldım öyle bir sıkıntı çekmedim drogba konuyu abartmasın demiş. onlar idda ediyor tabi.

bize ne ya ne ciddiye aliyorsunuz fan sitelerini? gerek yok..

Geri
Üst Alt