Cevap: #12 Didier Drogba

292632_365776366856926_1588861803_n.jpg

parti kur oy verelim didi

Portakalı, biber gazıyla

Ağaç kesen başbakanıyla

Su fışkırtan tomasıyla

Tek çare var, DİDİER DROGBA!
:asd:

Gelecek sezon kadrolarında kendisini tribüne yazan taraftarlar farkında değil ama

BMmMUDZCQAADjXu.jpg

didie

didie

didie DROGBAAAA

DROGBAAA DROGBAA

DIDIE DROGBAA

Kal tabi kal Aslanım benim kal. İki gün önce rüyamda gördüm. Aman ALLAH'ım böyle birşey olamaz. Süper Kupa finali var Fenev ile oynuyoruz ve Drogba Fenev'de oynuyor hemen uyandım daha üzerine uyumaya gerek duymadım devamını görmek işkence gibi olurdu çünkü. Hergün iyiki bizimlesin diye şükür etmek gerek. 2015 değil 20∞ kadar bizimle kal Parçalı Fil.

#tekçareDidierDrogba

[video=youtube;Honk9III_1s]https://www.youtube.com/watch?v=Honk9III_1s[/video]

Adam her fırsatta gerçek Drogba'yı izletemedim diyor :D Seneye daha ne izliycez olm.

Yarım sezonda bu kadar iş yaptıysan gerçek drogba.? OOyyşş :D hayali bile güzel.

adam drogba kardeşim 4x4 lük topçu yaşı 35 hala hırslı ve canını dişine takarak oynuyor şu snayder denen çakma yıldız baksada örnek alsa biraz

adam drogba kardeşim 4x4 lük topçu yaşı 35 hala hırslı ve canını dişine takarak oynuyor şu snayder denen çakma yıldız baksada örnek alsa biraz

ne diyon sen ya gece gece insanlarin cinlerini tepelerine cikarmaya and mi ictin ?

kuş musun ya sneijder dedigin adam sakat sakat olsada kendini parçalayarak top peşinde koştu.

emre saykal abi şu arkadaşın yazdıklarına bi bakın ya.hem kuş hem GSlı gibi bişey

Geri
Üst Alt