Cevap: #12 Didier Drogba

40 yasındada olsa oynamalı sahada tam bir futbolcu duruşu var ve kaptan olmalı DROGBABA !

Drogba bu sezon Sneijder ile harikalar yaratacak.Bundan en büyük primi de Burak Yılmaz yararlanacak...

Yasi ayri bir yük oldugu cok net belli oluyor ama yine de klas.

Hasan Şaş'ın demesine göre 2 haftası varmış, bende biraz durgunluk sezdim üzerinde. Geçen seneki kadar oynasa kafi.

Hasan Şaş'ın demesine göre 2 haftası varmış, bende biraz durgunluk sezdim üzerinde. Geçen seneki kadar oynasa kafi.

2 hafta sonra Eski Drogba'ya yakın birşey görürüz bence dediği gibi .Yaştan öte sorunu bence kondisyon ve tempo bence oda kamp içinde halolur.

2 hafta sonra Eski Drogba'ya yakın birşey görürüz bence dediği gibi .Yaştan öte sorunu bence kondisyon ve tempo bence oda kamp içinde halolur.

E bu dedigin iki sey zaten yas ile alakali. Her 35 yasindaki adam antreman ile bunlari üst düzey de tutabilseydi 40'a kadar bir cok futbolcu devam ederdi. Drogba'nin temposunu böyle kabullenmemiz gerekir.

E bu dedigin iki sey zaten yas ile alakali. Her 35 yasindaki adam antreman ile bunlari üst düzey de tutabilseydi 40'a kadar bir cok futbolcu devam ederdi. Drogba'nin temposunu böyle kabullenmemiz gerekir.

Dedim ya yürüyerek oynasada bizim takımda oynaması yeter bize. Yaşı 40 olsun iki hareketle skora etki eder.

Dedim ya yürüyerek oynasada bizim takımda oynaması yeter bize. Yaşı 40 olsun iki hareketle skora etki eder.

Ne yazik ki biz Drogba'yi gezici ve serbest forvet olarak kullandigimiz icin iki hareketle her zaman skora etki edemez. Buda tabi ki kanatsiz sistem kullandigimizdan kaynaklaniyor, yani 4-3-1-2. Bu sistem oyunculara göre en ideal sistem ama ayni zamanda bu sistem ve bu bek sIkIntIsi ile hem Sneijder'den hem Drogba'dan 100% faydalanmak mümkün degil.

Drogba yaşı itibariyle diğerlerinden biraz geç form tutacaktır doğal olarak. Ama o kadar da önemli değil, ölüsü bile yetiyor zira. Mesele Şampiyonlar Ligi'ne kadar bomba gibi olması.

Ne yazik ki biz Drogba'yi gezici ve serbest forvet olarak kullandigimiz icin iki hareketle her zaman skora etki edemez. Buda tabi ki kanatsiz sistem kullandigimizdan kaynaklaniyor, yani 4-3-1-2. Bu sistem oyunculara göre en ideal sistem ama ayni zamanda bu sistem ve bu bek sIkIntIsi ile hem Sneijder'den hem Drogba'dan 100% faydalanmak mümkün degil.

Yönetim düşünecek onu bizim bu kadar detaylı düşünmemiz birşeyi değiştirmez.

Yönetim düşünecek onu bizim bu kadar detaylı düşünmemiz birşeyi değiştirmez.

Eminim teknik ekip bunu düsünmüstür. Farfan ve Nani gibi oyunculara bu yüzden yöneldik. Ama elimizi kolumuzu baglayan sacma sapan sartlar altinda yönetilen bir futbol ülkesi var.

Eminim teknik ekip bunu düsünmüstür. Farfan ve Nani gibi oyunculara bu yüzden yöneldik. Ama elimizi kolumuzu baglayan sacma sapan sartlar altinda yönetilen bir futbol ülkesi var.

Evet ama yönetim fedakar davranıp gönderip yada feshederek kontenjan açabilirdi.

Evet ama yönetim fedakar davranıp gönderip yada feshederek kontenjan açabilirdi.

Acsa bile bu sinirlama icinde Nani gibi kanat oyuncusunu kullanmak biraz zor olurdu. Nani'yi de tribüne göndermek bizim icin biaz lüks olurdu, ekonomi anlamda.

4-2-3-1 yapsan 1 - Burak veya Drogba tercihsi yapilmali 2 - sol bek yerli/yabanci tercihsi yapilmali kanat yabanci olacak ise. Yani kisaca bu sinirlama icinde mümkün degil.

Drogba kolay kolay maci cevirecek bir adam 90 dakika bisey yapmasin, o bir anda cikar o altin golü atar. Ama ayip olan bir kac sey var. Bu adami ikili forvet oynatamasin, yada daga dogrusu Drogba baska birileri icin calismaz, bu adam Shevchenko gibi adami kariyerini bitirdi, Torres bunla bas edemedi...

Takim Drogba icin calismali, insallah Fatih Hoca bunu anlar

Bizim kanatsız sistem olayı ta Podolski ve şakiriyi alamadığımız dönemden başladı. Özellikle Podolski O zaman onları alamadık arda falanda gitti iyice saçma bi hal aldı takım. Ondan sonra hangi kanat oyuncusunu istesek riera hariç bi türlü alamadık. Alamayınca mecburen kanatsız sisteme geçtik. Şimdide elimizde isim olarak çok iyi isimler var fakat takım olarak o kadar iyi değiliz. Kanat gelrse Drogba, Burak ikilisinden biri gidecek veya 3 milyon alan hamit yine 3 milyon alan riera ya da kontenjanı işgal eden amrabat. nereyi tutarsan tut elinde kalır. Baştan iyi yapılanmak gerekirdi

Geri
Üst Alt